• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

WrinkleMD Brow HA Infusion Pleisters

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Breng je zelfvertrouwen terug en laat een mooie, jong uitziende huid zien met de Brow HA Infusion Patches. Als je genoeg hebt van fijne lijntjes op je voorhoofd maar niet direct een pony wilt laten groeien of naar de botox wilt hoeven grijpen, dan zijn deze patches ideaal. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en hoeven slechts één keer per week, 30 minuten lang, gebruikt te worden. Er opgefrist en jonger uitzien was nog nooit zo gemakkelijk.

 • Een pak van 8 patches gaat tot 2 maanden mee
 • Kunnen als onderdeel van het Brow HA Infusion System gebruikt worden
 • Veilig en minder kostbaar dan botox
 • Gebruikt gepatenteerde ‘ion diffusie’ die de huid snel verstevigt
 • Aangenaam in het gebruik, met specifieke focus op de lijnen en groeven van het voorhoofd
 • Gemakkelijk, zacht en hecht zich makkelijk aan de huid

Elke beweging die je in je leven met je gezicht maakt, kan de rimpels in je voorhoofd dieper maken. Brow HA Infusion Patches zijn speciaal naar het voorhoofd gevormd om groeven en fijne lijntjes aan te pakken met de gepatenteerde Hyaluronzuur (HA) ion diffusie technologie. De patches helpen je je huid te hydrateren en te verzachten, voor een jonger uitziende teint.

Wat zijn het?

De Brow HA Infusion Patches zijn een belangrijk onderdeel van het Brow HA Infusion System. De patches zorgen voor een succesvolle diffusie van het essentiële Hyaluronzuur (HA), een component dat zorgt dat de huid vocht beter vast houdt en er zo gerevitaliseerd uit ziet. De patches zorgen dat het HA over het voorhoofd wordt verdeeld om zo specifiek de rimpels op het voorhoofd te bestrijden.

Een geconcentreerde hoeveelheid ingrediënten dringt diep in de huid van je voorhoofd en helpt het snel soepel en stevig te maken, met langdurig resultaat. Laat de Brow HA Infusion Patches dus het werk doen, zodat jij het niet meer hoeft te doen.

Waarom zou ik ze gebruiken?

Brow HA Infusion Patches nemen het verminderen van rimpels erg serieus en dat op een zo veilig mogelijke manier. Je voorhoofd is één van de grootste, en in sommige gevallen, meest platte, zones van je gezicht. Dat betekent dat rimpels soms vrij goed zichtbaar zijn. Deze patches zorgen ervoor dat ingrediënten die rimpels tegengaan, de huid goed kunnen bereiken en vervelende lijntjes minder zichtbaar maken.

Ouder worden is niet altijd leuk; vaak voelen mensen zich er erg onzeker door, voelen ze zich onaantrekkelijk of hebben ze geen zelfvertrouwen meer. In combinatie met de stimulerende werking van de Brow HA Infusion System, bieden de Brow HA Infusion Patches een originele en gemakkelijke manier om deze problemen te verhelpen. Ondanks dat de formule helemaal veilig te gebruiken is, is de kracht en de effectiviteit van de patches heel groot. Ze gebruiken een krachtige hoeveelheid peptiden en Hyaluronzuur van medische kwaliteit, dat vaak het voornaamste ingrediënt vormt van fillers die door veel dermatologen worden gebruikt.

Wanneer moet ik mijn Brow HA Infusion Patches gebruiken?

Als je de patches voor het eerst gebruikt, wordt het aangeraden dat je ze twee keer in de eerste week gebruikt voor maximaal resultaat. Niet alleen biedt dit een goede start van je beauty-routine, je kunt ook rekenen op resultaten. Wanneer je de patches een paar keer hebt gebruikt, kan je ze één keer per week gaan gebruiken om een stevigere en gladdere look te bereiken. Een pak van 8 patches gaat tot 2 maanden mee, zodat je niet steeds hoeft bij te vullen.

Ook wanneer je Botox gebruikt en je langer van je stevige en rimpelvrije huid wilt genieten, zijn het Brow HA Infusion System en de patches goed om te gebruiken.

Hoe breng ik het aan?

De Brow HA Infusion Patches breng je één keer per week, 30 minuten lang aan. Reinig en droog je huid altijd eerst goed; voor het beste resultaat gebruik je hiervoor de Infusion Skin Prep. Als je de patches meer dan één keer per week wilt gebruiken, zorg dan dat er tenminste 2 tot 4 dagen tussen zit. Gebruik het Youth Serum HA direct na het gebruik en twee keer per dag tussen de behandelingen door. Zo ga je te werk:

1. Reinig de huid

BELANGRIJK: Maak je huid altijd eerst goed schoon en droog het voordat je de patches gebruikt. Make-upresten en vuil dat achterblijft op de huid, kunnen van invloed zijn op het resultaat.

2. Trek het kleine, ronde zegeltje van de activatiepod connectoren af. Bewaar deze goed zodat je deze er na gebruik weer op kunt doen.

3. Open de verpakking van de patch (maar zorg dat de patch wel op de onderkant blijft liggen!). Leg het op een plat oppervlak en druk de connectoren op de dopjes.

4. Trek voorzichtig de patch van de onderkant af.

5. Gebruik een spiegel om de patch goed op je voorhoofd te plaatsen en zorg dat alle randjes goed hechten. Leg de koordjes van de activatiepods achter je oren zodat ze niet in de weg zitten.

6. De patch begint te werken zodra het op je huid wordt geplaatst. Je ziet een activatielichtje groen worden en zachtjes knipperen gedurende de 30 minuten van de behandeling.

Hoe bestel ik mijn Brow HA Infusion Patches?

Je voorraad patches aanvullen is net zo gemakkelijk als je huid er jonger uit te laten zien. Met onze snelle levering kan je morgen al je patches gaan gebruiken. Klik eenvoudig op de button ‘Plaats in winkelmand’ hieronder.