maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

ClearPores Body Protection Crème

Acne Behandeling

Overzicht

ClearPores Body Protection Cream is een effectieve en eenvoudige manier om jouw huid te beschermen tegen externe factoren gedurende de dag. Deze speciale formule bestrijdt acne op comfortabele wijze en geeft een luxe gevoel. Het innovatieve ontwerp voorkomt dat poriën verstopt raken en houdt je huid glad en gezond.

  • Bestrijdt acne-bacteriën in de poriën
  • Helpt rode vlekken en beschadigingen op de huid te verwijderen
  • De formule werkt de hele dag door en is in slechts enkele minuten aan te brengen
  • Geeft je huid een fris gevoel en verwijdert dode huidcellen
  • Laat de huid zacht en schoon aanvoelen
  • Gebruik dagelijks voor een soepele huid
  • 24-uurs levering!

ClearPores Body Protection Crème is niet alleen een geweldige aanvulling op je dagelijkse routine, maar deze snelwerkende formule blijft urenlang na gebruik doorwerken. Als je gevoelig bent voor acne op je lichaam, overmatige talgproductie of last hebt van mee-eters dan is deze speciale formule, bedoeld om tekenen van acne te bestrijden, perfect voor jou!

WAT IS HET?

ClearPores Body Protection Crème is een natuurlijke formule om je huid te beschermen tegen de tekenen van acne, zodat je huid zacht en gezond aanvoelt gedurende de dag. Niet alleen is het goed voor de conditie van je huid, maar het bestrijdt ook toekomstige acne-uitbraken. ClearPores Body Protection Crème maakt de uitdagende taak om je huid glad en gezond te houden een stuk makkelijker!

HOE WERKT HET?

De speciale ClearPores Body Protection formule is volledig olie-vrij. Het is voor specifiek gebruik op het lichaam en bevat de beste combinatie van alfa- en beta-hydroxyzuren.

Alpha-hydroxy zuur: ondersteunt de opname van vocht in de huid. Voorkomt uitdroging van de huid, een veel voorkomend probleem dat ervaren wordt door gebruikers van andere anti-acne producten.

Beta-hydroxy zuur: met een optimale concentratie van 2%, wordt beta-hydroxy zuur gebruikt in de ClearPores Body Protection Crème omdat het makkelijk oplosbaar is en verstopte poriën voorkomt. Hierdoor voorkomt de formule dat dode huidcellen zich te snel accumuleren.

Voor optimaal resultaat gebruik je de ClearPores Body Protection Crème in combinatie met de Deep Body Wash. Pas de crème 5-10 minuten toe nadat je de Deep Body Wash hebt gebruikt. Hierdoor worden essentiële vloeistoffen meteen door de huid opgenomen, met als resultaat een gezond uitziende huid.

WAAROM ZOU IK HET GEBRUIKEN?

In tegenstelling tot vele andere lotions die de poriën makkelijk verstoppen en blokkeren, bestrijdt deze lotion de acne door de huid op effectieve en comfortabele wijze te reinigen. Niet alleen bestrijdt het de bestaande acne, maar het helpt ook toekomstige acne-uitbraken te voorkomen. Voor optimaal resultaat raden we je aan deze crème te gebruiken in combinatie met de Body Wash en Naturasil Supplement. Deze combinatie zorgt voor een fantastische totaalbehandeling van je acne en zorgt ervoor dat je weer van een gezonde huid kunt genieten.

HOE GEBRUIK IK HET?

Wanneer je de acne-gebieden op de huid hebt schoongemaakt met de ClearPores Body Wash, wacht dan 5-10 minuten voordat je de ClearPores Body Protection Crème aanbrengt. Breng de crème over de gehele huid aan en zorg ervoor dat alle acne-gebieden goed ingesmeerd zijn. Gebruik iedere ochtend voor een optimaal resultaat. ClearPores Body Protection Crème is bedoeld voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen tijdens gebruik.

VEILIG IN GEBRUIK EN SNELLE RESULTATEN

Duizenden gebruikers die je voor zijn gegaan hebben positieve veranderingen van de algemene conditie van de huid opgemerkt in 7-14 dagen. De acne cyclus duurt ongeveer 2-3 weken, wat betekent dat acne zich al 3 weken eerder ontwikkeld dan opgemerkt. Daarom kan het een langere tijd duren om de kern van het probleem aan te pakken. Voor optimaal resultaat gebruik je de ClearPores Body Protection Crème in gebruik met andere ClearPores-producten gedurende een periode van minimaal 3 maanden.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(2)
4 STERREN
(1)
3 STERREN
(2)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Goed

reviews 4

66.67% Gebaseerd op 5 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik merk echt het verschil met ClearPores

F Fatima
Geverifieerde aankoop

Al jaren last van acne, maar met ClearPores heb ik eindelijk een oplossing gevonden.

D Diederik
Geverifieerde aankoop

Redelijk tevreden.

L Linda
Geverifieerde aankoop

Ik wou dat ik dit eerder had ontdekt.

W Wouter
Geverifieerde aankoop

Niet heel erg verrassend.

I Ingrid

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk