maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Haaruitval

Haaruitval. De meeste mensen schrikken alleen al van het woord. Helaas krijgen de meeste mannen en vrouwen vroeg of laat te maken met haaruitval en dunner wordend haar. Bijna 75% van de mensen gelooft dat je daar niets tegen kunt doen. Maar dit hoeft niet waar te zijn. Het gaat om toewijding en motivatie om je volle bos haar te behouden. Tuurlijk spelen genen een grote rol in dit proces. De één heeft het wat makkelijker dan de andere, maar er is echt wat tegen te doen. Ontdek hier ons assortiment met producten tegen haaruitval zoals laserkammen, shampoos of vitamines (bijvoorbeeld biotine) tegen haaruitval. Shop het hier!
Lees meer

Alle producten in deze categorie

Haaruitval

Haarverlies wordt door veel mensen als een probleem ervaren. Mooi haar kan namelijk bijdrage aan jouw zelfverzekerdheid. De meesten denken dat haaruitval iets is dat vooral voorkomt bij oudere mensen, maar haaruitval op elk moment van je leven opspelen. Als je jong bent en haaruitval hebt, vraag je je misschien af ‘waarom ik?’.

Er zijn veel factoren die de oorzaak kunnen zijn van haarverlies. Als je dus op zoek bent naar wat jij er tegen kunt doen, is het belangrijk om eerst de oorzaak vast te stellen. De oorzaken van haaruitval lopen natuurlijk uiteen: van stress en hormonale veranderingen, tot erfelijkheid en keuzes in levensstijl. Door de oorzaak van het probleem te vinden kan je ook bepalen welk product voor jou het beste werkt, bijvoorbeeld een laser kam, haarvezels of een vitamine tegen haaruitval. Deze website kan jouw niet helpen bij het vaststellen van het probleem, maar wel vele natuurlijke en veilige oplossingen bieden. De huisarts kan je ook altijd meer vertellen over de verschillende behandelingen tegen haaruitval die voor jou geschikt kunnen zijn.

Als je op zoek bent naar snelle oplossing, is een haartransplantatie de beste keuze voor je. Maar deze methode vrij kostbaar, risicovol en ingewikkeld zijn omdat de resultaten soms een ander effect hebben dan je voor ogen had. Wanneer je, zoals veel van onze klanten en mensen wereldwijd, haaruitval wil tegengaan binnen het comfort van je eigen huis, dan zijn er een aantal effectieve oplossingen die je op discrete wijze kunt proberen. Deze gaan we hieronder met je bespreken. Hoewel deze methodes wellicht niet direct resultaat bieden, dragen ze bij om het balans in het lichaam terug te kunnen vinden zodat het haar weer geleidelijk terug kan groeien. Niemand zal doorhebben dat je een behandeling ondergaat, omdat het geleidelijk gaat.

Haar is begrijpelijkerwijs een moeilijk onderwerp en veel mensen gaan de strijd op hun eigen manier aan. Sommigen willen hun haar terug en zoeken een product tegen haaruitval en anderen accepteren het en laten de natuur haar gang gaan. Bij ShytoBuy respecteren elke keuze en doen we wat we kunnen om je te helpen om je haar terug te laten groeien door natuurlijke producten te bieden, zoals shampoos, laserkammen, apparaten en pillen tegen haaruitval.

Haaruitval vrouwen

Haaruitval bij vrouwen, dunner wordend haar en of meer kale plekken op de hoofdhuid is niet alleen een probleem waar mannen tegenaan lopen. Wanneer vrouwen richting de overgang gaan, verandert het lichaam. Er wordt gezegd dat dunner haar of haaruitval bij vrouwen dan bij 40% van de vrouwen kan voorkomen. Dit is een grote groep vrouwen die dus moeten wennen aan deze toch wat onaangename verandering. Voor vrouwen kan het kapsel namelijk een identiteit zijn. Lang haar, mooi model haar, haartuitval bij vrouwen wordt vaak als een onprettige verandering ervaren.

Naast de overgang kunnen traumatische of extreme stresssituaties ook de oorzaak zijn van bovenmatig haaruitval. Stress heeft namelijk een groot effect op het lichaam, omdat het lichaam tijdens deze periode elementen (in dit geval haar) kan afstoten. Zelfs een zwangerschap of ziekte kunnen hiertoe leiden. Andere oorzaken voor haaruitval bij vrouwen zijn natuurlijk de erfelijkheid of infecties op de hoofdhuid. Als je huidinfecties heb, kan dit de hoofdhuid en daarmee het haar beschadigen. Elk lichaam is anders en geven daarom geen nadere toelichting op welke huidziektes kunnen leiden tot haaruitval, maar het is wel een element dat meegenomen kan worden in de zoektocht naar de oorzaak van haaruitval bij vrouwen.

Welke oplossing het beste is om deze strijd aan te gaan, verschilt per persoon. Veel mensen gaan graag zelf op zoek naar een oplossing en speuren het internet af, maar andere maken liever gelijk een afspraak bij de dermatoloog om de oorzaak te laten onderzoeken. Hier bij ShytoBuy helpen we graag vrouwen een oplossing te bieden die past binnen natuurlijk remedie. Onze producten worden met zorg uit geselecteerd door een wereldwijd inkoopteam. Neem contact op met onze klantenservice om de juiste keuze te maken, want niet alle producten tegen haaruitval op onze site zijn unisex.

Waar moet ik op letten als ik zelf producten ga uitproberen? Bij erfelijke haaruitval wordt veel gesproken over DHT remmers. Let erop dat het product dat je aanschaft remmers bevat die geschikt zijn voor vrouwen. Er zijn veel producten die namelijk samengesteld zijn voor mannen. Om vrouwen een oplossing te bieden, bieden we hier Nourkrin Voor Vrouwen aan. Nourkrin zijn capsules die speciaal zijn samengesteld voor vrouwen. Nourkrin is ontstaan na 20 jaar onderzoek en is met, 2x per dag 1 tablet, eenvoudig in gebruik.

Ga je naar een dermatoloog, dan zullen de meeste instanties kijken naar de volgende type oorzaken van haaruitval vrouwen: erfelijke haaruitval, haaruitval vrouwen door stress, kaalheid op specifieke gebieden, kaalheid in de voorste haarlijn.

Haaruitval mannen

Veel mannen die ouder worden, krijgen automatisch met kaalheid te maken. Haaruitval bij mannen is een erkend effect bij het ouder worden. Echter is dit voor veel mannen een process dat als vervelend ervaren wordt. Inmiddels zijn er veel middelen tegen haaruitval op de markt. ShytoBuy maakt dit onderwerp ook bespreekbaar door wereldwijd de beste natuurlijke producten tegen haaruitval te selecteren. Voordat je een keuze kan maken over welk product het meest geschikt is, is het belangrijk om de oorzaak van kaalheid vast te stellen.

Wij kunnen een diagnose helaas niet voor u uitvoeren, maar we kunnen wel in kaart brengen welke oorzaken er mogelijk aan ten grondslag kan liggen. De meeste mensen lopen tegen erfelijkheid aan. Wanneer er meerdere mensen in jouw familie kaal worden bij het ouder worden, bestaat de kans dat jij deze genen hebt meegekregen. Een tweede verklaring voor haartuitval mannen is Alopecia androgenetica. In taalgebruik wordt hier vaak naar mannelijke kaalheid gerefereed, terwijl vrouwen hier ook last van kunnen hebben. Het verschil tussen de sexen van alopecia Androgenetica bij mannen is meestal het eerst zichtbaar bij de slapen en op de kruin. Bij vrouwen is het meestal zichtbaar op de middellijn van het hoofd. Mannelijke kaalheid ontstaat doordat mannelijke hormonen zich gaan binden aan de receptoren op de haarfollikels, waardoor de ontwikkeling van de haargroei kan worden teruggebracht. Hierdoor worden de haarfollikels op den duur geleidelijk kleiner.
Meerder oorzaken voor haaruitval mannen zijn, stress. Het stress hormoon cortisol kan indirect effect hebben op haargroei. Cortisol kan ontstaan bij verschillende soorten stress (fysiek en psychisch). Het kan er onder andere voor zorgen dat er meer dihydrotestosteron (DHT) in het lichaam bevindt. Wanneer het DHT level in het lichaam omhoog gaat, kan dit invloed uitoefenen op de follikels in het haar. Wanneer het DHT niveau in het lichaam veranderd kan dit de haargroei vertragen en uiteindelijk zelf ervoor zorgen dat het haar stopt met groeien. Over het algemeen hebben mannen hier meer last van dan vrouwen.

Formules tegen haaruitval

Er zijn veel producten op het Internet te vinden die werken tegen een haarverliesprobleem. Medische behandelingen en medicijnen zijn manieren die u kunt uitproberen via een arts. En als u op dit moment geneesmiddelen gebruikt, kunnen deze de aanleiding zijn tot het probleem. Bij de volgende aandoeningen kan haaruitval een bijwerking zijn: jicht, depressie, hartproblemen en hoge bloeddruk.

Middel tegen haaruitval

Hier bij ShytoBuy selecteren we product tegen haartuitval bij mannen en vrouwen. Ons streven is om wereldwijd de beste en meest natuurlijke producten op de markt te vinden die in het verleden al goede resultaten hebben geboekt. Hierdoor is er een groot assortiment middelen tegen haaruitval ontstaan en zal er vast voor jou iets tussen kunnen zitten.
Het type product dat het snelste resultaat boekt maar aan het einde van de dag weer uit te spoelen is, zijn de haarvezels. Het werkt als een soort van poeder dat je over het haar strooit en direct het haar dichter laat lijken. Afhankelijk van het merk blijft dit een aantal dagen zitten. Vervolgende kun je kiezen voor Capsules tegen haartuitval . De meeste van de producten bevatten extra vitaminen die het lichaam weer in balans kunnen brengen. Een ander product dat erg populair is shampoo. Shampoo is makkelijk te gebruiken onder douche, maar om het compleet te maken hebben de meeste merken hier ook een conditioner versie van. Dit maakt de behandeling completer en zorgt ervoor dat de haren weer zacht aanvoelen na het douchen. Dit geldt ook voor mannen. Daarnaast hebben we lotions en sprays die je kunt inmasseren in het haar / hoofdhuid.
Tot slot hebben twee laserhelmen tegen haaruitval. Deze laserhelmen bieden twee verschillen technieken die haaruitval tegen kunnen gaan en de haarzakjes kunnen stimuleren als ze nog niet zijn afgestorven. Deze producten zijn duurder dan de andere oplossingen die we aanbieden op de website, dus neem de product pagina’s goed door om de juiste afweging hierin te nemen.

Haaruitval shampoo

Revita™ is een van de meest gekozen shampoos tegen haaruitval. Deze shampoo is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en dat maakt het product erg populair. De Revita Shampoo & Revita.COR Conditioner Combo Pack bieden een complete behandeling.
De ProFollica Shampoo kan via ShytoBuy ook apart besteld worden, maar maakt ook deel uit van een pakket. ProFollica Shampoo streeft naar optimaal vochtgehalte van 8%. De complete ProFollica formule bestaat uit een serum dat ingemasseerd kan worden, Capsules en de Shampoo. Combineer deze drie producten om een optimaal resultaat te boeken. Deze formule is uniek omdat er een natuurlijke bamboe-extract in verwerkt is. In Azië staat dit product al langer bekend als natuurlijk medicijn en wordt vaker gebruikt in haarproducten vanwege de versterkende eigenschappen. Daarnaast hebbne

Haaruitval vitaminen

In samenwerking met de universiteit van Oxford is er een formule samengesteld in 2016 om haargroei te stimuleren. Deze formule heet MaxMedix™ HairNation en werkt op moleculair niveau. Met HairNation ga je de strijd aan tegen haartuitval door middel van vitaminen.

Capsules tegen haaruitval

TRX2™ haargroei supplement is hier op ShytoBuy ook een populair product. Via de product pagina’s kunnen deze capsules in maandverpakkingen verkocht worden en worden er aantrekkelijke kortingen geboden. Deze capsules tegen haaruitval bevat geen gluten, kunstmatige ingrediënten of conserveringsmiddelen. TRX2 natuurlijk voedingssupplement is geschikt voor mensen waarbij het haar dunner begint te worden. Wanneer je in de eerste fase van androgene alopecia zit kan deze capsules helpen tegen kaalheid. Het is een behandeling die voor een aantal maanden ondergaan moet worden, omdat het van nature dunner worden haarzakjes wil probeert te stimuleren.

ProFollica Capsules zijn onderdeel van een pakket bestaande uit een lotion, shampoo en capsules. Wanneer deze producten te combineren geef je ProFollica de kan om de beste resultaten te kunnen bieden. Deze formule is samengesteld om het haar te versterken met essentiële aminozuren, proteïnen en voedingsstoffen. De behandeling van ProFollica kan 60 dagen in beslag nemen.

Foligain Haargroei Capsules™ is een bekend merk waar we hier bij ShytoBuy al lange tijd mee samenwerken. Deze capsules kun je innemen over een periode van 6 tot 8 maanden voor de beste resultaten. De formule bestaat uit Beta sitosterol en Saw Palmetto. Deze ingrediënten zijn verwerkt om haaruitval tegen te gaan, terwijl ingrediënten als Foliumzuur, Koper en Biotine een belangrijke rol kunnen spelen bij het volume en de gezondheid van het haar.

Laserbehandeling haaruitval voor thuis

Wanneer je aan de slag wil gaan met een laserbehandeling voor thuis bieden we hier bij ShytoBuy 2 apparaten aan, de iGrow en de Theradome.

De iGrow laser™ is een apparaat dat is ontwikkeld om haaruitval tegen te gaan door nieuwe haartjes te stimuleren. Het is een gepatenteerde helm dat kan bijdragen aan de groei van nieuwe haartjes. De lasertechnologie die gebruikt wordt, is een veilige en effectieve lichttherapie met 6 maanden fabrieksgarantie. Met het iGrow apparaat ga je haarverlies tegen middels een 'Low Level Light Therapy' (LLLT).

Het tweede product dat ShytoBuy aanbiedt is de Theradome™ , versie LH80 PRO. Deze laserhelm is geschikt voor mensen die lijden aan Androgenetica Alopecia. De helm gaat met 80 gepatanteerde lasers met een golflengte van 678nm twee keer per week met een sessie van 20 minuten de haarzakjes stimuleren. Deze helmen zijn geschik omdat ze vanuit thuis op de bank uitgevoerd kunnen worden.

Conclusie

Er is geen eenduidig antwoord op de meest effectieve behandeling tegen haaruitval. Welk product en welke formule het beste werkt, zal een zoektocht zijn voor elk van ons. Bij twijfel raden we aan een arts te raadplegen en als je weet jouw oorzaak is voor haaruitval, dan kunnen wij u eventueel proberen het best passende product voor u te selecteren.
Met UPS levering kun je het product morgen (mits werkdag) al in huis hebben, en snel de behandeling starten. Alle leveringen worden zeer discreet uitgevoerd waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken als andere mensen het pakketje zien liggen.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.