maandag - vrijdag | 9.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

VigRX Plus™ Capsules voor Mannen

Door VigRX Plus

€65.95

Meer

Op Voorraad
Bestelling voor 17.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

VigRX Plus™ is een besteller in Europa. Dit fantastisch effectieve product bevat een unieke formule van natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan een betere bloedcirculatie. Recent onderzoek heeft aangetoond dat een gezond bloedvatenstelsel de belangrijkste factor is als het gaat om seksuele gezondheid van de man.

 • VigRX Plus besteller van Europa
 • Kan seksuele gezondheid verbeteren
 • Unieke formule van natuurlijke ingrediënten
 • Kan bijdragen aan het beter hart en vaatstelsel
 • Discrete levering zonder verwijzing op de verpakking naar de inhoud of afzender

De capsules bevatten natuurlijke kruiden die de bloedcirculatie kunnen verbeteren waardoor het ook de erectie kan bevorderen. Bestel voor 17:00 uur om jouw bestelling al de volgende werkdag via UPS Express-bezorging geleverd te krijgen. Jouw bestelling wordt in discrete verpakking verstuurd waarbij alleen jouw naam en adres erop staat, dus geen verwijzing naar de inhoud of ons bedrijf.

Lees meer

Wat is VigRX Plus?

Ongeveer 10% van alle mannen ervaren weleens intieme problemen op als ze ouder worden, terwijl in hetzelfde onderzoek ongeveer 45% van deze mannen aangeven ontevreden te zijn met de grootte van de penis. Deze resultaten geven de verklaring voor de stijgende vraag naar VigRX. Dankzij productontwikkeling binnen VigRX hebben ze een nieuwe formule ontwikkeld met een effectieve verbetering van de erkende vorm. Kleine en simpele aanpassingen, dat het product zeker effectiever merkbaar maakt in resultaten. Deze nieuwe samenstelling van ingrediënten zijn bedoeld voor mannen die seksuele problemen ervaren als gevolg van slechte bloedcirculatie.

Het potentieel van VigRX Plus Capsules

VigRX Plus capsules hebben een enorm potentieel vanwege de unieke combinatie van ingrediënten. De capsules bevatten traditionele ingrediënten zoals Ginkgo biloba, een Japanse notenboom. Het is een traditioneel ingrediënt binnen de Japanse en Chinese cultuur vanwege zijn medicinale en culinaire eigenschappen. In Azië worden deze zaden die lijken op de vrucht abrikoos gegeten als delicatesse omdat het tal van heilzame werkingen wordt toegeschreven.

Wanneer je de VigRX Plus capsules regelmatig inneemt, zullen de resultaten binnen korte tijd merkbaar moeten zijn.

Hoe werkt VigRX Plus?

Neem dagelijks 2 capsules van VigRX Plus, 1 in de ochtend en 1 in de avond, zodat de ingrediënten constant in je lichaam blijven.

De capsule dient met een glas water ingenomen te worden, zodat het lichaam gelijk met actieve ingrediënten aan de slag kan.

De fabrikant van VigRX plus raadt het product minimaal gedurende 3 maanden te gebruiken om de bestanddelen goed in je lichaam op te bouwen.

Hoe lang moet ik VigRX Plus innemen?

Om het beste resulaat te bereiken wordt aanbevolen drie maanden dagelijks twee tabletten in te nemen. De capsules zijn gemaakt op geheel natuurlijk basis, dus het is ook mogelijk om ze langer te gebruiken.

Hoe kan VigRX effect hebben op erectie?

VigRX bevat kruidenconcentraten uit China, Europa en Zuid-Amerika die een aphrodiserende werking hebben. Daarnaast is de formule zo ontworpen om meer bloed naar de penis te brengen zodat dit invloed kan hebben op de erectie. Dit kan het libido beïnvloeden.

Wat zijn de ingrediënten van de VigRX Plus capsules?

Kunnen bijwerkingen optreden?

Onder bepaalde omstandigheden kunnen opvliegers optreden.
Als je bloedverdunners slikt, wordt het afgeraden om dit product te gebruiken.
Als je allergisch bent voor de ingrediënten, wordt het product ook afgeraden. Mocht je een allergische reactie onverwachts merken, wordt aangeraden per direct te stoppen met de capsules.
Desalniettemin, bevatten de VigRX enkel natuurlijke ingrediënten.

Hoe kan ik VigRX bestellen?

Het bestelproces is zeer eenvoudig & discreet. Als je op een werkdag voor 17:00 bestelt, wordt de bestelling dezelfde dag verzonden. In het bestelproces kies je hoe snel je het pakket wil ontvangen, voor dit product is een gratis standaard levering beschikbaar. Voor meer informatie over onze leveringsmethoden, klik dan op leveringsinformatie hierboven .


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (90% Gebaseerd op 10 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * Nu een maand gebruikt en merk echt een verschil. Eigenlijk na een daar dagen was het al merkbaar. Na 3 maanden volgt waarschijnlijk de volgende bestelling.
 • * Blij dat ik deze producten kan aanschaffen bij een Nederlandse shop.
 • * werkt wel, er is een verschil
 • * Aan het uitproberen
 • * Ik merk wel verbetering, maar het kost te veel tijd en moeite.
 • * Na een korte tijd zag ik al de eerste verbeteringen. Echt een aanrader.
 • * Was eerst enorm sceptisch maar blij dat ik het toch heb uitgeprobeerd. Heeft mijn seksleven enorm verbeterd.
 • * Ik heb deze capsules voor mijn partner gekocht en ons seksleven is vele malen verbeterd. Bedankt, Vigrx Plus!
 • * Fantastisch product!
 • * Goed spul!!
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief