Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

VigRX Plus

60 Tabletten | Natuurlijk Viriliteit Supplement voor Mannen

Overzicht

VigRX Plus is 's werelds populairste supplement voor viriliteit van mannen en is dit al sinds het in 2004 voor het eerst werd geïntroduceerd. Met tienduizenden tevreden terugkerende klanten, is het duidelijk dat het team bij VigRX precies weet wat mannen nodig hebben en waarnaar ze op zoek zijn. Dankzij de uitgebreid onderzochte mix van natuurlijke ingrediënten, wordt VigRX Plus al meer dan een decennium door mannen vertrouwd bij het versterken van hun prestaties, viriliteit en zelfvertrouwen in de slaapkamer.

  • 's Werelds meest toonaangevende product voor de verbetering van viriliteit van mannen
  • Kruidenformule geperfectioneerd dankzij meer dan een decennium aan ervaring
  • Verrijkt met actieve Bioperine™
  • 100% echt met code-authenticiteitscontrole
  • Afgesloten blisterverpakking voor frisheid en potentie
  • Discrete verpakking en levering

De unieke mix van natuurlijk ingrediënten is wat VigRX Plus zo speciaal maakt. Wanneer je kijkt naar de de kruiden die als ingrediënten worden gebruikt, dan vraag je je niet meer af waarom. Het bevat niet alleen populaire kruiden die worden gebruikt voor een betere mannelijke viriliteit zoals Koreaanse Panax Ginseng en Maca-extract, het is nu ook verrijkt met het innovatieve Bioperine™ dat VigRX Plus de extra twist en kracht geeft om boven andere soortgelijke supplementen uit te torenen.

  • Vegan
  • Glutenvrij
  • Kosjer-vriendelijk
  • Vegetarisch
Breng me op de hoogte wanneer dit product weer op voorraad is

Het product dat je zoekt is niet meer beschikbaar, maak een keuze uit een van de onderstaande alternatieven.

Mannelijke potentie

Wat is mannelijke viriliteit nu precies? Over het algemeen wordt dit gedefinieerd als een breed scala aan mannelijke karakteristieken die in een positief daglicht staan. Als het echter om die intieme momenten gaat, kan mannelijke viriliteit een aantal verschillende dingen betekenen, zoals formaat, kracht, libido, mannelijke hormonen niveaus en vruchtbaarheid. Hoewel iedere man anders is in wat hij wil, kan de normale mannelijke behoefte om viriel te zijn een belangrijk deel van zijn levensbehoeften zijn, met intimiteit als één van de grootste.

Voor een aantal mannen is het zien van hun eigen formaat of kracht in de slaapkamer mogelijk teleurstellend. Dit kan veel kopzorgen veroorzaken en een knauw aan het zelfvertrouwen geven. Als gevolg hiervan hebben veel mannen zich tot een reeks prestatieverbeterende producten gewend. Om verlegenheid en gedoe bij de aankoop van synthetische producten te vermijden, zijn producten voor verbetering van de viriliteit op basis van kruiden vandaag de dag zeer populair.

VigRX Plus

VigRX heeft als een wereldwijd bekend merk de tand des tijds goed doorstaan. Sinds de ontwikkeling van de eerste VigRX capsules meer dan 15 jaar geleden zijn er veel rivalen gekomen en gegaan, maar VigRX is tot de beste merken blijven behoren met een constante stroom terugkerende klanten. Deze tienduizenden tevreden loyale klanten vertrouwen op het merk VigRX om hen te helpen met hun prestaties, energie en potentie in de slaapkamer en dat maakt het tot het enorme succes dat het vandaag de dag is. VigRX Plus is geen uitzondering, het voldoet aan de hoge kwaliteit waar het merk om bekend staat en is nu een echte kampioen in de prestatie-verbeteringsindustrie voor mannen geworden.

Vanaf de oorspronkelijke release van de VigRX Plus tabletten in 2004 wist het team achter VigRX dat ze meer wilden bieden. Omdat de behoeften van mannen voortdurend veranderden, wilden ze zich aanpassen aan hun klanten en na een decennium van toegewijd onderzoek naar deze behoeften en de beste natuurlijke ingrediënten wereldwijd, werd de spannende nieuwe formule gecreëerd. Met een nieuwe unieke mix van alleen de nieuwste en hoogste kwaliteit ingrediënten, is de nieuwe en verbeterde VigRX Plus ontworpen als een manier om mannen te helpen hun kracht terug te krijgen om hun potentie en prestaties in de slaapkamer te ondersteunen.

VigRX Plu bevat een aantal bekende ingrediënten voor mannen zoals Koreaanse Panax Ginseng en Maca heeft nu een voorsprong op de rest door de toevoeging van nieuwe ingrediënten, waaronder het innovatieve Bioperine™. Het wordt gemaakt van zwarte peper-extract en staat erom bekend dat het de biologische beschikbaarheid, of de snelheid waarmee de andere ingrediënten worden geabsorbeerd, verbetert. Dit maakt Bioperine™ een belangrijke toevoeging aan de formule, omdat het helpt de natuurlijke ingrediënten een stap harder te laten lopen. Hierdoor komen de eigenschappen van ieder ingrediënt optimaal tot zijn recht.

Dankzij de gemakkelijk in te nemen tabletten en natuurlijke formule, is VigRX Plus een duidelijke keuze als het gaat om supplementen voor de viriliteit van mannen. Met alle onzekerheid die er rond de markt in verbeteringspillen voor mannen heerst, kun je er zeker van zijn dat je met VigRX een authentiek product tot je neemt. Iedere verpakking beschikt over een unieke authenticiteits-kenmerk. Dankzij al deze factoren, van de unieke natuurlijke formule tot het bewijs van authenticiteit, gaat VigRX Plus een stap verder bij het voldoen aan de specifieke behoeften van mannen en bij het helpen hun zelfvertrouwen in de slaapkamer te herwinnen.

Bioperine™

Als één van de belangrijkste specerijen die wereldwijd wordt gebruikt, komt de kracht van zwarte peper voort uit zijn actieve bestanddelen en in het bijzonder Piperine. Het is een actief extract verkregen uit de zwarte peper vrucht. Het is de wisselwerking tussen piperine en de overige bestanddelen die zwarte peper zijn warmte en pittigheid geeft.

Bioperine™ is een extract dat een gestandaardiseerd minimum van 95% piperine gebruikt en dat al enkele jaren wordt gebruikt om de biologische beschikbaarheid en opname van verschillende voedingsstoffen te verbeteren. Dit betekent dat Bioperine™, gecombineerd met een formule van andere ingrediënten, helpt om het beste uit de ingrediënten te halen en ze makkelijker door het lichaam te laten absorberen. Dit maakt het tot een uiterst heilzaam ingrediënt dat ervoor zorgt dat deze formule echt naar een hoger niveau wordt getild. Klik hier voor meer informatie over Bioperine™ en zwarte peper-extract.

Hoofdingrediënten in VigRX Plus

Wat VigRX Plus zo uniek en populair maakt, is de met de hand geselecteerde mix van natuurlijke ingrediënten, die door iedere capsule in de exact benodigde hoeveelheden worden afgegeven. VigRX gelooft niet in het gebruik van goedkope vul- en bindmiddelen om hun capsules mee op te vullen zoals veel andere pillen dat doen, dus je weet dat je alleen de meest verse en beste ingrediënten binnenkrijgt die verkrijgbaar zijn. Om te garanderen dat je het meeste uit deze tabletten haalt, heeft VigRX aandacht besteed aan ieder detail en ervoor gezorgd dat elke capsule vers is verpakt in een blisterverpakking om de potentie en kwaliteit van elk met de hand geselecteerd ingrediënt te waarborgen. De vraag naar een hoge kwaliteit betekent wellicht dat het langer duurt om de tabletten te produceren, maar we zijn er van overtuigd dat het maken van een superieur product waar mannen op kunnen vertrouwen ons loyale klanten oplevert.

Hier zijn een aantal van de belangrijkste verse ingrediënten die samen de innovatieve VigRX Plus kruidenformule vormen:

Volledige lijst van ingrediënten - Koreaanse Panax Ginseng Wortel, Saffraan Gestandaardiseerd Extract, Meidoorn Bes, Ginkgo Biloba Bladeren, Damiana Bladeren, Maca, Granaatappel Gestandaardiseerd Extract, Luteoline, Cuscuta Zaad Extract 4: 1 PE, Kurkuma, Zwarte Peper Extract 95% - Bioperine™ , Zink. Overige ingrediënten: Dicalcium, Fosfaat, Cellulose, Croscannellose-natrium, Stearinezuur, Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat, FD&C rood #40.

Gebruiksaanwijzing

Om alle voordelen van VigRX Plus te ervaren, inclusief de exacte hoeveelheid van elk elite ingrediënt, hoeft u slechts 2 tabletten per dag in te nemen. We raden aan elke capsule bij een maaltijd en met voldoende water in te nemen. Om het meeste uit het product te halen, is het aanbevolen het VigRX Plus complex gedurende minstens 3 maanden te gebruiken.

Werkt het?

Elke persoon is anders, dus iedereen zal dit product ook anders ervaren. Echter, als je de effecten VigRX Plus zou moeten beoordelen en er rekening mee houdt hoeveel mensen het keer op keer opnieuw hebben besteld, dan zou dat een goede leidraad kunnen zijn. Wanneer je ook in overweging neemt hoeveel mensen het product al hebben gebruikt en hoe weinig klachten we hebben gehad, dan kan dit je wellicht ook geruststellen.

Veilige formule

Aangezien VigRX Plus is samengesteld uit een speciale mix van natuurlijke ingrediënten die allemaal grondig zijn onderzocht in het afgelopen decennium, zijn er geen bijwerkingen bekend met betrekking tot het gebruik van deze pillen. Vóór het gebruik van een nieuw supplement raden we altijd aan de lijst met ingrediënten goed op persoonlijke allergieën te controleren. Als je medicijnen gebruikt en twijfelt over het gebruik van dit supplement, raden we je aan je arts te raadplegen.

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(5)
4 STERREN
(14)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Goed

reviews 4

80.00% Gebaseerd op 20 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Nog geen idee wat het op gaat leveren maar het geeft een goedgevormde dat is een begin

V Vin
Geverifieerde aankoop

Product werkt naar verwachting. Goede ervaringen.

W WvDam
Geverifieerde aankoop

werkt pas na 1 maand. Daarna is het resultaat serieus merkbaar!

w wim J
Geverifieerde aankoop

ik pak het nog maar net in dus ja het is wat afwachten ik zal later zien

A Alain V
Geverifieerde aankoop

Ben er zeer tevreden over

a andy P
Geverifieerde aankoop

De beger en hard

K Khan
Geverifieerde aankoop

Ik ben tevreden

T Tevreden
Geverifieerde aankoop

We are satisfied with the product

I Iqbal K
Geverifieerde aankoop

Was eerst enorm sceptisch maar blij dat ik het toch heb uitgeprobeerd. Heeft mijn seksleven enorm verbeterd.

A Arthur
Geverifieerde aankoop

Ik heb deze capsules voor mijn partner gekocht en ons seksleven is vele malen verbeterd. Bedankt, Vigrx Plus!

S Stephanie

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk