maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Ejaculatie

Heren opgelet. Jij wilt je partner natuurlijk zo goed en lang mogelijk bevredigen, toch? Snel klaarkomen is dan een probleem waar je waarschijnlijk niet mee te maken wilt krijgen. Dat frustreert niet alleen jezelf maar ook je partner want jullie beide willen zo lang mogelijk genieten van de hemelse sensaties tussen de lakens. Vroegtijdig ejaculatie is helaas een veel voorkomend probleem bij mannen en kan voor mentale problemen zorgen. Bijna 10% van alle mannen heeft er regelmatig mee te maken. Gelukkig is er wel wat tegen te doen. Dus zit niet stil en kom in actie. Ontdek onze orgasme vertragende sprays, gels en crèmes. Wij willen samen met jou de strijd tegen vroegtijdige ejaculatie aangaan. Doe je mee?
Lees meer

Alle producten in deze categorie

Wat is een vroegtijdige zaadlozing?

Wanneer je last hebt van een vroegtijdige zaadlozing, dan betekent dat dat je te snel klaarkomt gedurende de seks. Uit onderzoek blijkt dat wanneer je binnen 2 minuten klaarkomt, er sprake is van premature ejaculatie. Er zijn situaties waar mannen zelfs binnen 30 seconden al klaarkomen. Het is helemaal niet erg als je hier mee zit, want je bent niet de enige. Zolang het voor jouw partner geen probleem is hoef je er niets aan te doen. Wanneer je merkt dat het sfeer kan belemmeren, zijn er natuurlijk verschillende oplossingen te bedenken. Hieronder lichten we ze per stuk toe. Dan kun jij op basis van deze informatie zelf de keuze maken met elke oplossing je aan de slag wil gaan.

De oorzaak van een vroegtijdige zaadlozing kon zowel van biologische als psychologische aard zijn; de biologische oorzaken van premature ejaculatie hebben vaak te maken met neurologische aandoeningen, hormonale schommelingen, of een overgevoeligheid van de eikel. Ook het een periode in tijdens de pubertijd zijn en is het gebruik van bepaalde medicatie zelfs een bijdragen aan een vroegtijdige zaadlozing.

De psychologische oorzaken van premature ejaculatie komen het meeste voor. Zij hebben vaak betrekking op een negatief zelfbeeld, angstigheid, of een ontwikkelde gewoonte om snel klaar te willen komen. Belangrijk is dan om er proberen achter te komen wat het is wat je deze houding geeft.

Mannen kunnen dankzij een vroegtijdige zaadlozing het gevoel krijgen dat ze geen controle hebben over hun eigen lichaam. Ze krijgen hier dan veel last van en daardoor komt ook hun seksleven onder druk te staan. Dit kan weer als gevolg extra stress hebben, wat de situatie alleen maar erger zal maken. Probeer het dan bespreekbaar te maken, zodat je er samen aan kunt werken.

Premature ejaculatie wordt door veel mannen als een probleem ervaren, maar er zijn gelukkig een hoop manieren om het klaarkomen uit te stellen.

Wanneer is er sprake van een vroegtijdige zaadlozing?

In de Verenigde Staten en Canada is grootschalige test verricht om meer inzicht te krijgen in het fenomeen van premature ejaculatie. Duizenden stellen werden hiervoor gevraagd wat de exacte tijd is tussen de eerste penetratie van de vagina, tot aan de ejaculatie. Hieruit kwamen de volgende resultaten naar voren: mensen als te kort wanneer een man het minder dan 2 minuten kan volhouden, voldoende wanneer penetratie tussen de 3 tot 7 minuten duurt, ideaal wanneer hij het tussen de 7 en 13 minuten kan volhouden, en lang als het langer dan 13 minuten duurt.

Hieruit bleek ook dat 1 op de 10 mannen wel eens het probleem van een vroegtijdige zaadlozing ervaart. Als jij daar onder valt, dan betekent dat dat jij niet de enige bent; van de vijftig belangrijkste problemen waar mannen bij seks tegenaan lopen, was premature ejaculatie veruit de belangrijkste. Sommige mannen ejaculeren al direct na het krijgen van een erectie, net voor penetratie of binnen enkele seconden erna. Er zijn mannen die amper de aanraking van de penis kunnen verdragen zonder klaar te komen. Voor hen is het gevoel geen controle te hebben vaak erg vervelend, en kan het in de weg staan van een gezond seksleven.

Het goede nieuws is dat tot wel 95% van alle mannen adequate oplossingen vindt die een vroegtijdige zaadlozing kunnen doen voorkomen. Sommige methoden worden al honderden jaren gebruikt en hebben al vele mannen geholpen om premature ejaculatie langer uit te stellen. Je moet alleen even weten wat je er tegen kunt doen.

Hoe kan ik een vroegtijdige zaadlozing voorkomen?

Inmiddels zijn er talloze manieren bedacht voor het vroegtijdige zaadlozing voorkomen. Een aantal van deze hebben we hieronder voor je toegelicht:

Heb Vaker Seks
Heb Vaker Seks

Mannen die last hebben van premature ejaculatie zouden wel eens baad kunnen hebben bij meer seks. Seks, net zoals vele andere handelingen, vergt oefening en herhaling om het goed onder de knie te krijgen. Met name prestatiedruk is vaak een belangrijke bron van een vroegtijdige zaadlozing, en een vroegtijdige zaadlozing kan dus verholpen worden door vaker seks te hebben, en zo meer bekend te worden met de partner.

Controleer de Ademhaling

Door de ademhaling onder controle te krijgen kan je het lichaam kalmeren, waardoor ook de kans op premature ejaculatie kleiner wordt. Door diep in en uit te ademen produceert je lichaam endorfine. Dit hormoon zal je beter doen voelen en de stress doen verdwijnen. Probeer twee tot drie keer per dag te oefenen met diepe en rustige ademhalingen. Adem bij deze oefeningen door de neus, houd de lucht vervolgens drie seconden binnen, en adem vervolgens uit via de mond, om de kans op een vroegtijdige zaadlozing te verkleinen.

Doe Kegeloefeningen

Kegeloefeningen zijn niet alleen voor vrouwen ideaal om hun vagina strak te houden. Zij kunnen mannen helpen met het uitstellen van de vroegtijdige zaadlozing. Kegeloefeningen helpen je namelijk de bodembekkenspieren te versterken, en deze spieren zijn verantwoordelijk voor premature ejaculatie. Door deze spieren te trainen, krijg je dus ook meer controle over hen, waardoor je ook meer controle krijgt over het orgasme. Voor het uitvoeren van kegeloefeningen dien je de spieren aan te spannen die je ook aanspant wanneer je urine probeert op te houden. Span deze spieren 10 seconden aan, en laat ze vervolgens weer los. Wij raden het aan om dit dertig keer per dag te doen om de kans op een vroegtijdige zaadlozing te verminderen. Net zoals het bezoeken van de sportschool vereist dit toewijding en concentratie.

De Stop-en-Start Techniek

De stop-en-start techniek draait om constant de seks stoppen zodat de opgebouwde spanning kan wegvloeien. Iedere keer wanneer je voelt dat er een orgasme aankomt, stop je met penetreren of trek je de penis uit de vagina. De erectie zal dan iets minder worden, en de spanning zal ook afnemen. Na een paar seconden of minuten van herstel kan je vervolgens weer beginnen met het penetreren. Zo kan je het orgasme meerdere keren uitstellen voor langere seks. Je kan het beste deze techniek oefenen door eerst een paar keer in je eentje te oefenen, zodat je beter begint aan te voelen wanneer je een orgasme niet meer kan stoppen. Wanneer je meer bedreven wordt in deze techniek zal je ook meer controle krijgen over het orgasme, en kan je zo een vroegtijdige zaadlozing voorkomen. In die tussentijd hoef je natuurlijk niet geheel te stoppen, maar je kunt de aandacht ook op de ander richten. Dit heeft ook weer een positief effect op jouw bedpartner.

Masturbeer Voor een Afspraakje

Een ideale manier om een orgasme tijdens de seks uit te stellen is door voor de seks al een keer klaar te komen. Door de hoogste druk er vanaf te halen, wordt het makkelijker om het tweede orgasme uit te stellen. Houdt er echter wel rekening mee dat het steeds lastiger wordt om weer een erectie te krijgen na een orgasme, zeker wanneer je ouder begint te worden. Dit betekent dus dat je wellicht wat meer tijd nodig hebt voordat je aan de seks kan beginnen. Wanneer je dit niet doet dan kan het wellicht zijn dat je een vroegtijdige zaadlozing verruilt voor een erectieprobleem. Om erachter te komen hoe snel je herstelt na een orgasme, kan het beste in je eentje kijken door middel van masturbatie.

Vraag om Medicatie of Supplementen

Mochten al deze technieken echt niet helpen, overweeg dan eens te praten met een dokter. Hij kan je mogelijk antidepressiva voorschrijven om het probleem van de vroegtijdige zaadlozing te verhelpen. Onderzoek heeft aangetoond dat antidepressiva premature ejaculatie met wel 2 minuten kan uitstellen. Ook zijn er crèmes die op de eikel kunnen worden gesmeerd om hem minder gevoelig te maken. Als deze goed door de huid geabsorbeerd worden, dan zal de gevoeligheid bij de partner er niet minder op worden. Dit soort hulpmiddelen kunnen het opstapje zijn dat sommige mannen nodig hebben om uiteindelijk de psychologische oorzaken te verhelpen, en bij mannen waar premature ejaculatie een puur biologisch probleem is, zijn dit gemakkelijke en veilige oplossingen voor het vroegtijdige zaadlozing voorkomen.

Gebruik Speciale Condooms

Er zijn mannen die beweren dat ze minder voelen wanneer ze een condoom dragen. Wanneer je last hebt van premature ejaculatie, dan kan dit wel eens een voordeel voor je zijn. Door de stimulering van de eikel te verminderen, kunnen condooms het mogelijk maken om de vroegtijdige zaadlozing uit te stellen. Mochten gewone condooms niet goed genoeg zijn, dan kan je ook speciale condooms met een verdovend middel proberen. Dit verdovende middel is vaak benzocaïne, en is veilig te gebruiken voor de meeste mensen voor het vroegtijdige zaadlozing voorkomen. Ondanks dat het verdovende middel alleen aan de binnenkant van het condoom zit, kan het ook soms gebeuren dat ook de gevoeligheid bij de vrouw wordt vermindert dankzij dit type condoom.

De Knijp Techniek

De knijp techniek is een variant op de stop-en-start-techniek, en is grotendeels gebaseerd op hetzelfde principe. Wanneer je gedurende de seks een orgasme voelt aankomen, knijp je in de basis van de penis om het orgasme af te wenden. Dit zal het orgasme voorkomen, maar zal er wellicht ook toe leiden dat de penis minder stijf wordt. Doe dit vier tot vijf keer totdat je het orgasme niet meer kan uitstellen. Deze techniek vergt wat oefening, en het kan dan ook even duren voordat je hem volledig onder de knie hebt. Het idee achter de knijp techniek is namelijk dat je op een gegeven moment het punt ontdekt waarop je niet meer een orgasme kan tegenhouden. Als je dit punt herkent, en je kan stoppen voordat je het bereikt, dan kan je een vroegtijdige zaadlozing voorkomen.

Praat Erover Met je Partner

Of je het nu een-op-een doet, of met een psycholoog erbij, het is belangrijk om goed met je partner te communiceren over problemen met premature ejaculatie. De mogelijke, psychologische problemen die ten grondslag aan premature ejaculatie kunnen liggen, kunnen vaak verholpen worden door middel van goede communicatie met de sekspartner. Zo kan je met praten wellicht de prestatiedruk wegnemen, het gevoel van intimiteit vergroten, of je seksuele uithoudingsvermogen verbeteren. Bij problemen als een slecht zelfbeeld of depressie, kan het nodig zijn om een psycholoog erbij te halen om te praten over vroegtijdige zaadlozing. Een professional kan je namelijk helpen met onderliggende problemen die mogelijk zorgen voor de vroegtijdige zaadlozing.

Een vroegtijdige zaadlozing voorkomen met de producten van shytobuy nl

ShytoBuy NL heeft een groot aanbod aan natuurlijke producten die helpen bij het vroegtijdige zaadlozing voorkomen. Denk hierbij aan spray's, pleisters, creme en andere middelen. De meeste producten zijn op basis van natuurlijk ingrediënten waardoor het voor alle volwassenen zonder problemen gebruikt kan worden.
Met een internationaal inkoopteam, proberen we voor jou de beste producten wereldwijd te selecteren. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van de laatste trends en krijgen we interessante vragen van klanten die ons verder helpen naar het compleet maken van ons totaal pakket. We horen dus graag van je.
Het bestellen van een product via ShytoBuy NL is zeer eenvoudig. Wij maken gebruik van een beveiligd betalingssysteem en slaan jouw gegevens niet op als je dat niet wilt. We verkopen onze gegevens ook niet aan derden, want privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Het is mogelijk om jouw bestelling de volgende dag al in huis te hebben. Plaats dan je bestelling op een werkdag voor 16.00 uur met UPS en dan zullen wij er alles aan proberen te doen om het de volgende werk dag te leveren. Wat ook fijn is aan deze leveringsmethoden is dat je jouw pakket zelf kan traceren. Zodat je weet wanneer je het geheel neutrale pakketje in ontvangst mag nemen.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.