maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Vrouwelijk Libido

Dames opgelet. Genoot jij altijd optimaal van seks maar voel je het de laatste tijd niet meer zo erg? Schaam je dan niet want je bent niet de enige. Meer dan 40% van alle vrouwen heeft wel eens minder zin in seks. Je hoeft dus absoluut niet te denken dat er iets mis met je is. Vaak is een verminderde seksdrive van tijdelijke aard maar bij sommigen kan het langdurig voorkomen. Dat kan niet alleen voor veel frustratie zorgen bij jezelf maar bij de ander. De vrouwelijke seksdrive is veel complexer dan die van de man maar wij gaan de uitdaging niet uit de weg. Er zijn verschillende oorzaken, waaronder je voeding, stress en geluk. Ontdek hier ons assortiment voor de vrouwelijke seksdrive.

Lees meer

Alle producten in deze categorie

Laag libido vrouw

Het vrouwelijke libido verhogen is niet altijd even makkelijk. De lust kan verminderen door diverse psychische en fysieke factoren, maar ook keuzes in levensstijl en verstorende factoren in een relatie. Zelfs het gebruik van drugs of alcohol kan hierbij een rol spelen.

Onze drukke en veeleisende maatschappij van nu heeft invloed op het seksleven van mensen. Na een drukke en vermoeide dag is de zin in seks vaak afgenomen. De emoties hebben een grote invloed op seks zoals stress, angst, verdriet en boosheid.

Ongeveer 20 procent van de vrouwen geeft aan last te hebben van een verminderd libido, maar daarnaast kan een medische of lichamelijke aandoening hier natuurlijk ook invloed op hebben. Denk hierbij aan:
Diabetes: Te hoge bloedsuikers kunnen een oorzaak zijn van verminderd zin in vrijen. Ook al zijn er dan voldoende seksuele prikkels, kan het voorkomen dat de vrouw niet meer voldoende opgewonden wordt. Dit kan samengaan met vermoeidheid dat minder zin en opwinding kan versterken. Vrouwen met diabetes kunnen pijn bij vrijen, verminderd zin in vrijen, verminderde opwinding en moeilijker vochtig worden ervaren. Het vaker hebben van incontinentie klachten, schimmelinfecties en blaasontsteking na de gemeenschap kan het vertrouwen in het eigen lichaam verzwakken. De ziekte diabetes heeft een invloed op lust, verlangen en beminnen, maar het hoeft niet! Met wat creativiteit van onze producten zal het jou helpen om het libido en (zelf) vertrouwen beter te maken. Neem de tijd en kies jouw product zorgvuldig.
Bloedarmoede: Omdat vrouwen met bloedarmoede vaak last hebben van hoofdpijn, vermoeidheid en zwakheid straalt dit ook uit naar het libido. De energie gaat vaak verloren waardoor het zin hebben in seks afneemt. Met bloedarmoede kunnen er natuurlijk capsules worden geslikt voor ijzer en foliumzuur maar voor de aanvulling en om je zich weer top te voelen helpt het zeker om de ondersteuning van de libido verhogende pillen van ShytoBuy toe te voegen. Al met al draait het om zelfvertrouwen, ontspanning en energie.
Postnatale depressie: Er zijn mensen die een periode in het leven meemaken waarin ze geen zin hebben in het bedrijven van de liefde omdat het libido is verdwenen. Als je al een tijdje niet lekker in je vel zit en depressief bent heb je geen zin meer in intimiteit met je partner, dit kan voor relatieproblemen zorgen. Maak hier daarom bespreekbaar met elkaar. Dan kunnen jullie samen kijken of je elkaar misschien kan verassen of anders kan begeren.
Hormonale afwijkingen: Lichamelijk wordt het libido vooral bepaald door de mannelijke hormonen en oestrogeen. Als deze hormonen in de war zijn zal dat ook van kracht zijn op het libido. Mannelijke hormonen zijn het hormoon van verlangen. Als dit hormoon laag is heeft dit een laag libido tot gevolg. Bij vrouwen speelt ook de menstruatiecyclus een grote rol op het libido. Bijvoorbeeld na de menopauze ervaren veel vrouwen een sterke daling van het libido. Het libido verhogen is in zo een periode zeker gewenst. Gelukkig kun je het libido verhogen met onze producten op ShytoBuy.

Ook ziekte, het gebruik van medicatie of fysieke veranderingen, kunnen je seksdrive beïnvloeden. Dit kan er toe leiden dat vrouwen zich onzeker, alleen of depressief kunnen voelen. Hierdoor kan het libido afnemen en kan dit invloed hebben op je relatie.

Hsdd

Hyoactieve Sexual Desire Disorder is de term die in het Engels gebruikt wordt bij vrouwen die regelmatig een laag libido ervaren. Dit kan erg vervelend en gênant zijn, maar ShytoBuy biedt een brede range aan producten die het libido bij vrouwen verhogen, zodat je deze problemen kunt voorkomen en je met zo min mogelijk gedoe, veilige en effectieve resultaten bereikt.

Libido vrouw verhogen

Wanneer jouw libido aan de lage kant is, is dat al gauw duidelijk. Je hebt dan namelijk minder zin in seks. Ook kun je het merken doordat jouw bedpartner wel graag iets wilt doen, maar jijzelf niet zoveel zin hebt. Op zich is het normaal op niet elke week een hoog libido te hebben, maar zin in seks is wel normaal om te hebben. Dat hoort er nu eenmaal bij. Dus als je dit voor een langere periode geen zin hebt, zou jij voor jezelf eens kunnen nagaan waar dat aan ligt. Je kunt hierover praten met iemand, iemand die je kent of iemand die je niet kent.
Echter ligt dit onderwerp voor mannen vaak gevoeliger dan bij vrouwen, omdat dit bij de man niet echt hoort. Vrouwen mogen van zichtzelf over gevoelens praten waardoor dit onderwerp herkenbaarder gemaakt kan worden dan bij mannen. Toch raden we aan om het bespreekbaar te maken met je bedpartner omdat jullie er dan samen aan kunnen werken. Lees over deze factoren hieronder meer.

Terugkomend op libido wanneer je een relatie hebt. Over het algemeen zijn stellen die pas net samen zijn gemiddeld 4 keer per week actief. Wanneer je langer een relatie hebt, daalt dat naar 1 tot 2 keer. Dit zijn gemiddelde getallen die een indicatie kunnen geven, maar niemand zal zeggen dat normaal is voor jou. Dat is iets dat je zelf mag bepalen.

Kijkende naar de verschillen tussen mannen en vrouwen in relatie met leeftijd zijn er ook leuke weetjes. De seksdrive bij mannen piekt rond de 20, maar bij vrouwen ligt de leeftijd verrassend genoeg hoger. De vrouwelijke seksdrive bereikt veelal zijn hoogtepunt tussen het 30ste en 40ste levensjaar.

Vrouwelijk libido

Het libido verhogen wordt beïnvloed door verschillende factoren. Allereerst heeft het te maken met leeftijd. Over het algemeen is het libido op hoogtepunt tijdens de pubertijd. Hou ouder je wordt hoe meer het libido kan afnemen. Het libido wordt bepaald door het geslachtshormonen bij mannen en vrouwen en het hormoon Oestrogeen. Libido verhogen met oestrogeen heeft dus enkel effect op vrouwen.

Naarmate we ouder worden neemt de productie van hormonen af. Dit betekent dat je minder mannelijke hormonen en oestrogeen in je lichaam krijgt, waardoor de seksdrive kan afnemen. Wanneer het oestrogeenspiegel bij de vrouw afneemt, kan daarnaast ook de doorbloeding in de schede afnemen waardoor de vagina droger kan worden. Het hele lichaam verandert als we ouder worden en kan zelf resulteren in dat de vaginawand en schaamlippen dunner en kwetsbaar waardoor. Als je hiervoor gevoelig bent, kan ik dit het vrijen pijnlijker maken. Libido verhogen met natuurlijke middelen kan dan een mogelijkheid zijn, maar bij twijfel kun je natuurlijk altijd een afspraak bij de huisarts maken om er door een specialist naar te laten kijken.

Vrouwelijk libido verhogen

Als je een lager libido ervaart, is het belangrijk dat je positief blijft omdat jouw gedachte jouw gevoel direct beïnvloeden. De seksdrive is niet iets wat je lastig tegen een meetlat houdt. Het kan beïnvloed worden door verschillende problemen. Veel stellen vinden een manier om een intieme en goede relatie met elkaar te hebben, ondanks een lagere seksdrive. Het is ook belangrijk om te weten dat je nooit alleen staat, wat de reden voor je probleem ook is. En daarom is er een grote markt voor natuurlijke producten die het libido bij de vrouw verhogen. Je vindt ze hier bij ShytoBuy. Binnen onze reeks producten, vind je ook producten die helpen bij vaginale droogheid en producten die de vagina strakker maken tijdens seks. Stuk voor stuk oplossingen die vrouwen kunnen helpen om meer uit hun seksuele activiteiten te halen.

Libido pil vrouw

Een lager libido is een bekend verschijnsel van de menopauze en komt vaak vanaf het 50e levensjaar voor bij vrouwen. Voorheen was hier weinig tegen te doen, maar tijden veranderen gelukkig. ShytoBuy biedt een brede reeks van klinisch bewezen en 100% natuurlijke producten die het libido van de vrouw verbeteren. Deze producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en als je de ingrediënten van te voren goed doorneemt om te controleren of je er niet over gevoelig voor bent, zullen ze niet onderhevig zijn aan bijwerkingen.

Omega 7

Omega 7 word vooral gebruikt voor vrouwen tijdens de menopauze wanneer de vagina wat droger kan worden. Omega 7 houd de vaginawand vochtig, soepel en goed gehydrateerd. Omega 7 is gemaakt met een mix van natuurlijke ingrediënten die jou helpen de symptomen van de menopauze af te nemen. Naast de werking van dit product tegen vaginale droogheid kan Omega7 jouw immuunsysteem een flinke stimulans geven en je weer actiever laten voelen. Het product helpt je ook bij droge ogen en een droge mond. Omega7 bestellen bij ShytoBuy is veilig, snel en gemakkelijk. En, als je op werkdagen voor 16.00 uur je bestelling plaatst, kan je deze al de volgende dag in huis hebben.

Proferia

Proferia crème gebruik je om jouw hormoonspiegel tijdens de menopauze in balans te houden. De crème werkt tegen de meeste voorkomende symptomen tijdens de menopauze, zoals een verlaagd libido, nachtelijk zweten en opvliegers. Deze crème breng je aan op plekken waar de huid dunner is zoals jouw nek, arm of binnenkant voor jouw armen zodat de crème goed kan intrekken. De crème kan jouw lichaamsafweer versterken tegen de symptomen van de menopauze. Je kunt jouw Proferia crème die rijk is aan natuurlijke ingrediënten bestellen op bovenstaande link.

Andere symptomen van de menopauze zijn vaginale droogheid en minder strakke vaginawanden. Viatight speelt hier handig op in.

Viatight bevat unieke natuurlijke kruidenextracten en ingrediënten die al worden gebruikt in traditionele en moderne medicijnen. De mix van de ingrediënten zijn speciaal geselecteerd om de vagina wand te vernauwen en het seksueel functioneren van de vrouw te ondersteunen. Viatight is een ontwikkelde gel die je op de vaginawanden kan aanbrengen en dan wordt het door de epidermale laag van de huid geabsorbeerd. Sommige ingrediënten van de gel worden al vele jaren gebruikt om symptomen van de menopauze te verminderen. Meer informatie of voor het bestellen van Viatight vind je hier.

Libidoverhogers

Libido Producten bestellen kan hier veilig bij ShytoBuy. Hieronder informatie over onze meest populaire libido producten voor vrouwen zonder recept:

Provestra

Provestra is een van de bestverkochte supplementen voor het verbeteren van het libido voor vrouwen. Het is speciaal samengesteld met natuurlijke ingrediënten die helpen om beter opgewonden te raken, vaginale droogheid tegen te gaan, orgasmes intenser maken en totale lichaamsontspanning te stimuleren. Provestra is gemaakt voor vrouwen die het lastig vinden om opgewonden te raken en een verminderde seksdrive ervaren. Met slechts 1 tablet per dag stimuleer je de lichaamsontspanning zodat je weer van seks kunt genieten. Provestra bestelllen doe je hier.

Lady prelox

Lady Prelox verhoogd het libido en het verlangen bij vrouwen naar seks. Deze unieke gepatenteerde formule kan gebruikt worden door vrouwen van elke leeftijd. Lady Prelox kan het verlangen en het libido met wel 125% verhogen.

Lady Prelox kan gebruikt worden wanneer vrouwen even in een dipje zitten wat betreft het seksleven. Iedereen heeft wel is een moment dat het verlangen en libido lager is, dit kan het vervolg zijn van verschillende invloeden bijvoorbeeld het hectische en moderne leven van tegenwoordig. Om deze dipjes tegen te gaan is de Lady Prelox ontwikkeld en kun je het dan ook op elk moment gaan starten gebruiken. Om dit product te bestellen of als je meer informatie wilt lezen over de ingrediënten kun je onze webpagina bezoeken.

Libido pillen zonder recept

Door de stijgende vraag naar libido pillen zonder recept is ShytoBuy Nederland verder gaan kijken welke product goed bij het assortiment aansluiten. ShytoBuy heeft een internationaal inkoopteam die producten over de hele wereld voor jou selecteren. Voor een hoop merken is ShytoBuy de eerste verkoper op de Nederlandse markt. Dit typeert onze producten dan ook.
Het libido pakket Feminil is een van deze internationale marken. Het pakket bestaat uit Feminil pillen en een Feminil balsem. Beide producten zijn van natuurlijke basis en vullen elkaar aan.

Conclusie libido verhogen

Wil je nog geen middeltjes uitproberen, maar eerst kijken of je het zelf kan overwinnen? Lees dan op het internet eens naar tips die jou kunnen inspireren. Het draait er in ieder geval om energie, zelfvertrouwen, gezond lichaam en jij jouw bedpartner moet kunnen vertrouwen. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.