maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Feminil

Stimuleer het vrouwelijke libido

Overzicht

Feminil ™ is een voedingssupplement dat kan helpen het vrouwelijke libido te versterken. Het zorgt voor een verhoging van seksuele verlangens bij vrouwen voor meer intimiteit. Deze tabletten reguleren bovendien de hormoonbalans en kunnen helpen de vagina vochtiger en gevoeliger te maken.

  • Bevat 30 libido tabletten
  • Versterkt het vrouwelijk libido
  • Kan seksueel contact verbeteren
  • Bevordert de vaginale afscheiding
  • Kan de vagina gevoeliger maken
  • Kan zorgen voor meer opwinding tijdens seksueel contact
  • Reguleert de oestrogeen niveaus tijdens de menopauze
Verbeter nu je seksleven, dankzij de Feminil libidopil. Deze behandeling kan resulteren in aangenamer seksueel contact, verbetering van de gevoeligheid en vochtigheid van de vagina en kan de oestrogeenspiegel tijdens de menopauze reguleren. Elke verpakking bevat 30 Feminil libidopillen. Neem dagelijks 1 pil ('s avonds of 's ochtends) met een vol glas water. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijks inname.

Geniet nu van meer seksueel genot dankzij de Feminil libidopil!

  • GMP
  • ISO
  • Klinisch getest

Wat is Feminil?

Het is een uniek supplement, bestaande uit 100% natuurlijke ingrediënten. De tabletten zijn speciaal ontwikkeld om het vrouwelijk libido te versterken, waardoor seksueel en intiem contact als prettiger kan worden ervaren.

Wat zijn de voordelen?

Feminil is een natuurlijk supplement zonder bijwerkingen. Zoals altijd raden we je aan om de ingrediëntenlijst te controleren indien je last hebt van een allergische aandoening. Deze behandeling werkt als een afrodisiacum en kan het seksleven spannender maken, door de unieke samenstelling van 100% natuurlijke ingrediënten.

Beter seksueel contact wordt gestimuleerd door het versterken van het libido, dat de seksuele relatie met je partner kan verbeteren.

Een verhoogd vrouwelijk libido

Deze behandeling stimuleert de bloedcirculatie rond de schaamstreek, wat zorgt voor een verbetering van de gevoeligheid en vochtigheid van de vagina

Start morgen al

Feminil bestellen via ShytoBuy gaat altijd in een discrete neutrale kartonnen verpakking. We vermelden hierbij Comfort Click Ltd, waardoor er niets "shy" is aan de levering. Bestel het met UPS en ontvang het de volgende werkdag om jouw libido natuurlijk te verhogen.

Natuurlijke ingrediënten

Dit product bestaat uit een combinatie van natuurlijke ingrediënten van alleen de hoogste kwaliteit. De tabletten versterken geleidelijk het vrouwelijk libido, afhankelijk van levensstijl factoren die verschillend zijn bij elke vrouw, zoals bijvoorbeeld leeftijd, fysieke conditie en stofwisseling.

Maca

Een afrodisiacum die kan zorgen voor meer energie en kan helpen bij het reguleren van de hormoonspiegels. Het bevat bovendien een verhoogd concentratie van eiwitten en voedingsstoffen, wat gunstige effecten kan hebben op het vrouwelijk libido.

Serenoa repens

Serenoa repens of zegepalm is een extract afkomstig van bessen en palmbomen en is een afrodisiacum die kan zorgen voor meer seksueel genot.

Ginkgo biloba

Ginkgo biloba of japanse notenboom extract stimuleert de bloedcirculatie en kan helpen vermoeidheid en depressie te voorkomen.

Piper Nigrumit

Een plant die behoort tot de piperáceas familie met speciale eigenschappen die het vrouwelijk seksueel verlangen verhogen. Het zorgt er ook voor dat de andere ingrediënten in deze lijst effectief worden opgenomen.

Hoe gebruik ik dit product?

Elke verpakking bevat 30 tabletten voor oraal gebruik. Gebruik elke dag een pil met een vol glas water, in de ochtend of avond. Gebruik niet meer dan de aangeraden hoeveelheid. Indien je de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid overschrijdt, kan dit resulteren in een averechts effect.

Aanbevelingen

We raden je aan om de Feminil Libidopil behandeling te complementeren met Feminil Instant, een vaginale zalf die het seksueel verlangen met onmiddellijk effect kan verbeteren. Indien je medicatie gebruikt, allergieën hebt, last hebt van stress, hartproblemen of antidepressiva, raden we je aan om een medisch specialist voor gebruik te raadplegen. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Niet geschikt voor vrouwen jonger dan 18 jaar.

Feminil Libidopil Bestellen

Libidopillen bestellen via ShytoBuy is gemakkelijk, veilig en neemt maar een paar minuten in beslag. Kies uit de diverse betaalopties en plaats je bestelling. Wanneer je jouw product snel wenst te ontvangen, plaats dan je bestelling voor 16.00 uur en selecteer levermethode UPS. Je bestelling wordt dan de volgende werkdag bezorgd.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(1)
4 STERREN
(1)
3 STERREN
(2)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Goed

reviews 4

60.00% Gebaseerd op 4 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

weet het nog niet

S Sels M
Geverifieerde aankoop

Vriendelijke klantenservice. Product gekocht omdat het 100% natuurlijk is. Wil geen troep in mijn lichaam.

A Anne
Geverifieerde aankoop

Vanwege de natuurlijk ingrediënten was ik was sceptisch, dus ik heb beide producten aangeschaft. Het een zou het ander ondersteunen. Dus pillen en balsem. Merkte best wel snel verschil, maar het zal ook wel veel in mijn hoofd zitten. Voor mij werkte het prima en denk ik dat ik met een van de twee al wel resultaat had gehad.

L L.
Geverifieerde aankoop

Merkte wel wat verschil, maar heb wel eens sterker spul gehad.

a anoniem

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk