maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Over Ons

Over Ons

Wij houden ervan om dingen net een beetje anders te doen. ShytoBuy is een website die je graag helpt bij problemen die soms wat gênant kunnen zijn. Onze goede reputatie hebben we opgebouwd door al jarenlang de beste en meest gebruiksvriendelijke producten te bieden terwijl we je privacy altijd respecteren.

Onze producten

Al onze producten zijn zeer zorgvuldig geselecteerd en komen uit diverse delen van de wereld. Het is heel belangrijk dat alles veilig en doeltreffend werkt, en hoewel veel van deze producten voedingssupplementen zijn, worden de ingrediënten hiervan al vele duizenden jaren gebruikt om hun positieve eigenschappen. Vaak wordt ons de vraag gesteld ‘werkt het echt?’ en één van de redenen waarom we zo succesvol zijn, is dat we producten vermijden die wonderen claimen te verrichten. Ja, onze producten werken echt, maar hoe snel ze werkzaam zijn kan per persoon verschillen. Veel van onze klanten komen terug voor een nieuwe bestelling, zo weten we dat de producten doen wat ze beloven. Het is altijd moeilijk om van elke klant volledige waardering te krijgen, maar we geloven dat het het beste is om de verwachtingen altijd te managen en te kiajken naar de effecten per individu.

Ons Bedrijf

We zijn onderdeel van Comfort Click Ltd. en hebben kantoren wereldwijd. Van Croydon in het Verenigd Koninkrijk, tot de Gold Coast in Australië. Hier werken onze toegewijde mensen om de beste producten in de markt te vinden, deze voor jou toegankelijk te maken door ze op de website te plaatsen en te zorgen dat ze hun weg naar je voordeur vinden. Het is dus echt teamwerk van begin tot aflevering, en dat vinden we super om te doen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang exclusieve aanbiedingen, winacties en het laatste nieuws.

Vertrouwelijkheid en Betrouwbaarheid

Vanaf dag één heeft niets een hogere prioriteit voor ons dan ervoor te zorgen dat:
a) je kunt bestellen met een optimale bescherming van je identiteit en betaalgegevens
b) je bestelling arriveert altijd zonder dat iemand kan weten wat er in zit

We gebruiken alleen Verisign veiligheidsencryptie technologie en we slaan je kaartgegevens nooit op. We houden ons strikt aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en verkopen je gegevens nooit aan derde partijen. Dat beloven we.

Veel plezier met onze Website

Speciaal voor jou hebben we ervoor gezorgd dat je alles op onze website kunt vinden. Door de meest moderne coderingstechnieken en een handige gebruikersinterface te gebruiken, vind je altijd snel een oplossing voor je probleem en kan je er snel wat aan gaan doen. We hebben bijna dag en nacht mensen klaar zitten om je via de Live Chat, e-mail of telefoon te helpen. Dus veel plezier met je ShytoBuy ervaring.