Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

ViaHer Pro

10 Capsules | Intense intimiteit voor vrouwen

Overzicht

Veel vrouwen ervaren een afname in hun sensuele gevoel naarmate zij ouder worden. Een drukke carrière, zorgen voor kinderen of uitputting kan intieme momenten al vaak belemmeren. ViaHer herkend deze problemen en heeft hier een natuurlijke oplossing voor geformuleerd. Na het verbazingwekkende succes van de originele ViaHer formule, zijn zij nog een stap verder gegaan. ViaHer Pro-capsules zijn gemaakt voor meer sensualiteit en om de intimiteit te versterken. ViaHer Pro hoeft slechts een half uur voor intieme momenten te worden ingenomen. Een krachtige mix van plantaardige ingrediënten is te vinden in de ViaHer-capsules, die allemaal zijn gekozen met een scherpe focus op de samenstelling van het vrouwelijk lichaam. U hoeft niet langer dagelijks een capsule te slikken, aangezien ViaHer Pro is bedoeld om u te geven wat u zoekt in één enkele dosis, precies wanneer u het nodig hebt. ViaHer Pro staat altijd klaar op uw nachtkastje!

  • Uniek gemaakt voor de vrouwelijke sensualiteit
  • Mix van plantaardige ingrediënten, vitamines en aminozuren
  • Met Ginkgo Biloba, Gember en Hop
  • Vitamine B2 tegen vermoeidheid
  • Zink voor bescherming tegen oxidatieve stress
  • Expert formule
  • Hoge dosering
  • Bestel 1 10.99€
  • Bestel 2 19.78€ 21.98€ Je bespaart 10%
  • Bestel 3 26.37€ 32.97€ Je bespaart 20%

De geheimen van vrouwelijke sensualiteit

Het vrouwelijke lichaam is al duizenden jaren mysterieus, met mannelijke passie vaak als prioriteit. Maar in de vorige eeuw begonnen vrouwen een ware revolutie te ervaren - ook in hun eigen lichaam. Ja, dames, we zijn net zo goed in staat om de hoogten van sensuele extase als mannen te bereiken! Maar, net als onze mannelijke tegenhangers, hebben we soms een beetje een helpende hand nodig. Factoren als drukte, uitputting, volwassen worden en ouderschap kunnen de wind uit onze zeilen stelen, waardoor we ons uitgeput voelen en minder seksueel opgewonden. Tegelijkertijd kunnen we ons misschien ontevreden voelen over het idee van kunstmatige oplossingen of supplementen die elke dag moeten worden genomen om dit probleem op te lossen. Zou een natuurlijke methode, gebaseerd op natuurlijke en botanische ingrediënten niet zoveel beter zijn?

ViaHer Pro

Als er een bedrijf is met een diepgaand begrip van de behoeften van het vrouwelijk lichaam, dan is het ViaHer! Vastbesloten om je problemen met een natuurlijke benadering op te lossen, werd ViaHer Pro ontworpen om de seksuele behoeften te verbeteren, en om je de gelegenheid te geven je seksleven nieuw leven in te blazen. Nu in Pro-vorm hoeft u slechts een half uur voor intimiteit een capsule nemen, voor het ultieme gemak.

Prestatie
Passievrucht

Deze heerlijk zoete, voedzame vrucht, gevonden in cocktails over de hele wereld, is van nature rijk aan piceatannol. Dit wordt als zeer belangrijk beschouwd voor zijn revitaliserende en beschermende werking tegen de gevolgen van stress en ouder worden. Bovendien zijn sommige van de polyfenolen in passievrucht, met name het flavonoïde luteoline, in verband gebracht met vasodilatatie.

Zink
Zink

Dit mineraal heeft ongelooflijke voordelen voor ons lichaam en wordt vaak gebruikt om de lichamelijkheid te stimuleren. Naast dat het hoog aangeschreven staat om een rol te spelen bij het bijdragen aan normale cognitieve functies, staat het ook bekend omdat het bijdraagt aan de gezondheid van onze intieme delen. Het kan ook helpen om cellen te helpen beschermen tegen oxidatieve stress

Ginkgo Biloba Extract
Ginkgo Biloba Extract

Dit extract is afkomstig van een plant die bekend staat om het handhaven van ongelooflijke gezondheid, vitaliteit en viriliteit voor een uitzonderlijk lange levensduur. Ginkgo Biloba wordt vaak gebruikt met de uitgesproken bedoeling om deze vaardigheden uit te breiden naar ons eigen lichaam. Het is een populair ingrediënt voor cognitieve verbetering, geheugen en bloedsomloop.

Frisheid
Vitamine B2

Deze ongelooflijke voedingsstof staat ook bekend als riboflavine. Van deze vitamine is bekend dat het bijdraagt aan een normaal energieleverend metabolisme, vermindering van vermoeidheid, normaal functioneren van het zenuwstelsel en het behoud van normale slijmvliezen. Het ondersteunt talloze lichamelijke functies.

L-Arginine
L-Arginine

Dit belangrijke aminozuur wordt vaak gebruikt ter ondersteuning van krachtige fysieke prestaties en wordt geassocieerd met gevoelens van vitaliteit. Het speelde een sleutelrol in een onderzoek dat in 1998 de Nobelprijs voor Geneeskunde won, vanwege de sterke associatie met stikstofoxide in het lichaam. Dit staat erom bekend om de bloedsomloop te ondersteunen door het ontspannen van de bloedvatwanden.

Gemberwortel
Gemberwortel

Het is zowel in de keuken als in de handen van traditionele beoefenaars over de hele wereld aangetroffen en is gebruikt voor allerlei lichaamsverbeteringsdoeleinden. Gemberwortel wordt gebruikt voor het stimuleren, versterken, beschermen en revitaliseren van zowel het lichaam als de geest. Recente studies hebben het zelfs gekoppeld aan intieme gezondheid.

Hop
Hop

Hop is niet alleen maar het ingrediënt waarvan bier wordt gemaakt. Het is al eeuwenlang nauw verbonden met het welzijn van vrouwen, met relevant traditioneel gebruik door de oude Chinese, Griekse en Romeinse culturen. Recente wetenschappelijke studies hebben het verband tussen deze unieke plant en het hebben van oestrogene componenten onderzocht.

Ingrediënten:

Actief: - Passion Fruit, Ginkgo Biloba Extract (24% Ginkgo Flavone Glycosides), Broccoli Sprout Extract (0.5% Sulphoraphane), L-Arginine, Licorice Root Extract (250mg whole plant equivalent), Ginger Root, Hops 5:1, Zinc (as Zinc Glycinate), Vitamin A (as Retinol Acetate), Vitamin B2 (as Riboflavin).

Gebruiksaanwijzing:

Dit voedingssupplement is bedoeld om een plezierige en zeer bevredigende aanvulling op je gepassioneerde leven te worden. Neem een capsule 30-40 minuten voor sensuele intimiteit. Zorg ervoor dat u de ingrediënten dubbel controleert voor het geval u persoonlijke allergiën heeft.

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(9)
4 STERREN
(2)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

86.15% Gebaseerd op 12 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik ben zeer tevreden over het product. Het voldoet aan de verwachting en heeft geen bijwerkingen.

B Barbara
Geverifieerde aankoop

weet nog niet. een keer ingenomen, heeft geen effect. Mischien moet ik meerder keren nemen.

H Hamid B
Geverifieerde aankoop

Werkt goed voor mij dusver, mijn vriend en ik zijn tevreden

A Anna
Geverifieerde aankoop

Fantastisch!!

M Maja
Geverifieerde aankoop

Ik vond de originele Viaher goed maar deze is zelf nog beter!

D Danielle
Geverifieerde aankoop

Ik ben tevreden dat er producten bestaan voor het vrouwelijke libido. Deze is goed omdat het helemaal natuurlijk is.

R Ruth
Geverifieerde aankoop

Geen voorschrift voor nodig!! Goed spul

R Rebecca
Geverifieerde aankoop

Niet zo blij met de prijs maar het heeft wel gewerkt

J Jenna
Geverifieerde aankoop

Ik hou van dit product, ik heb mijn seksleven weer kunnen opbouwen hierdoor

C Carla
Geverifieerde aankoop

Positief verrast door Viaher Pro! Ik heb quasi onmiddelijk terug de spanning en verlangen van vroeger. Aanbeveler!

L Lies
Geverifieerde aankoop

goede prijs/kwaliteit

V Viv
Geverifieerde aankoop

Goede aankoop

S Sylvie

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk