maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Anti-Ageing

Je jeugd is voorbij gevlogen. Je komt telkens dichter bij de 30, 40 of zelfs 50. De tekenen van veroudering zijn niet meer te verbergen. Laten we een taboe doorbreken. Ouder worden hoort bij het leven en dit moeten we allemaal accepteren, maar acceptatie betekent niet direct dat je niets aan de tekenen van het ouder worden kan doen. Verzorgingsproducten voor je huid kunnen verrijkt zijn met ingrediënten die ten eerste gewoon hartstikke goed zijn voor de huid, en ten tweede ook nog eens een jeugdige uitstraling kunnen stimuleren. Zo kan bijvoorbeeld vitamine A bijdragen aan de gezondheid van je huid*. Collageen is een belangrijke eiwit in onze huid, botten en gewrichten. Bekijk hier ons assortiment aan anti ageing-producten!
Lees meer

Alle producten in deze categorie

Ouder worden hoort nu eenmaal bij het leven en op een bepaald moment krijgen we allemaal te maken met het probleem van dunner wordend haar, grijs haar, fijne lijntjes en uiteindelijk rimpels. Maar dat betekent niet dat je er niets aan kunt doen. Anti-aging producten zijn een geweldige manier om rimpels te verminderen en er jonger uit te zien. Ze kunnen de levensduur van het collageen onder je huid verlengen.

Misschien denk je dat je alleen de tekenen van ouder worden en rimpels kunt bestrijden zodra je die hebt. Dat was misschien ooit zo, maar er is nu een range van anti-aging producten, vochtinbrengers en anti-aging crèmes die je helpen om de tekenen van ouderdom al aan te pakken voordat ze verschijnen. Maak je niet ongerust als je al rimpeltjes hebt en er jonger uit wilt zien zonder lijntjes, vouwtjes en kraaiepootjes. Dankzij vele innovatieve technologieën is er zeker een goede anti-aging crème, supplement of serum beschikbaar die je daar perfect mee kan helpen.

Anti-aging crèmes zijn in populariteit gestegen de afgelopen jaren en dat komt mede door de vooruitgang in de technologie. Desondanks bevat het merendeel van anti-aging producten schadelijke stoffen en chemicaliën die op korte termijn misschien de tekenen van het ouder worden verminderen, maar op de lange duur een schadelijke invloed hebben op de huid. Bij ShytoBuy hebben we een selectie van natuurlijk samengestelde anti-aging producten die speciaal geselecteerd zijn voor hun eigenschappen om de huid te doen herleven en de tekenen van het ouder worden te verminderen. Deze producten helpen je ervoor te zorgen dat je huid er zo lang mogelijk stralend, jong en levendig uit blijft zien.

Het is daarentegen wel belangrijk om je te realiseren dat het gebruik van anti-aging producten alleen niet genoeg is. Er zijn ook andere factoren waar je aan moet denken, zoals voldoende lichaamsbeweging, gezond eten en goede nachtrust. Deze hebben uiteindelijk ook een positieve invloed op je gezondheid en daarmee ook op je huid.

Bij ShytoBuy vinden we dat je zo oud bent als je je voelt, maar soms heb je nog een extra zetje nodig om je daadwerkelijk ook jonger te voelen. Een gezonde huid kan je er jonger en gezonder uit laten zien en daarom hebben we een uitgebreide selectie van natuurlijke anti-aging producten die je huid nieuw leven inblazen, zodat je er niet alleen jonger uitziet maar je je ook jonger voelt.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.