maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Marine Collageen Advanced

90 Capsules | Collageen met hyaluronzuur en vitamine C

Overzicht

Door het gebruik van enkel NatiCol® Marine Collagen, afkomstig van Pangasius- en Tilapia- vissen in regio's van Amerika en Azië, gecombineerd met hoogwaardige ingrediënten voor de huidverzorging, is de Marine Collagen Advanced-formule een uniek collageen-supplement dat in perfecte synergie werkt om te helpen voor je huid, botten en gewrichten.

  • Voor een gezonde huid en het onderhoud van botten en gewrichten
  • Verrijkt met hyaluronzuur en co-enzym Q10
  • Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen
  • Zink voor de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress
  • Geen kunstmatige kleuren, aroma's, zoetmiddelen of bewaarmiddelen
  • Neutrale smaak en geur

Collageen is een van de belangrijkste bouwstenen van het lichaam en is de sleutel tot de gezondheid van de huid, botten en gewrichten. Dit betekent dat Marine Collagen Advanced ideaal is voor diegenen die het jeugdige uiterlijk van hun huid willen verjongen en hun collageen een natuurlijke boost willen geven, evenals degenen die willen zorgen voor hun botten en gewrichten.

  • GMP
  • Glutenvrij
  • Zuivelvrij
  • GMO Free

De rol van collageen

Collageen is het belangrijkste structurele eiwit in de huid, botten en gewrichten en is gemaakt van lange segmenten van aminozuren, gerangschikt als een ketting. Voor de huid, als er voldoende collageen is, ziet het er glad, strak en jong uit. Leeftijd, fysieke stress en omgevingsfactoren zoals zonlicht en vervuiling kunnen de collageen spiegels doen afnemen, waardoor de huid er ouder uitziet. Dit is vergelijkbaar voor de botten, gewrichten en spieren, omdat collageen een grote rol speelt in hun gezond functioneren. Naarmate de niveaus verminderen, kunnen de botten verzwakken en worden de gewrichten stijf. Daarom is collageen niet alleen populair in een reeks cosmetische producten, maar ook voor degenen die deelnemen aan sport of voor degenen die een actieve levensstijl hebben.

Waarom kiezen voor marien collageen en niet voor een gebruikelijk collageen?

Ook wel viscollageen genoemd, is Marine Collagen een eiwit dat wordt geëxtraheerd uit de schubben van zoutwater vissen en moleculen bevat die peptiden worden genoemd. Van deze peptiden is bekend dat ze een laag moleculair gewicht hebben en daarom wordt gezegd dat Marine Collagen 1,5 keer efficiënter wordt geabsorbeerd en een betere biologische beschikbaarheid heeft dan andere soorten collageen, inclusief runderen en varkens. Als een resultaat hiervan is de link tussen deze peptiden en collageen synthese (de snelheid waarmee het lichaam collageen produceert) en de kwaliteit algemeen bestudeerd. Klik hier voor meer informatie over dit onderzoek. Bovendien zijn deze peptiden bestudeerd met betrekking tot hun vermogen om de huideigenschappen te helpen verbeteren. Dit onderzoek suggereert ook dat Marine Collagen vooral nuttig kan zijn voor diegenen die een dieet volgen met hoge antioxidanten of huidverzorging. Klik hier voor meer informatie hierover.

De formule

Volledige lijst van ingrediënten

Actieve ingrediënten - Marine Collagen, Aloë Vera 200: 1 (gelijk aan 18.000 mg van 100% pure Aloë Vera inner Leaf-gel), CO-Q10, (als Ubiquinone), hyaluronzuur, vitamine C (als calciumascorbaat), zink (als Zinc Gluconate).

Andere Ingrediënten - Capsule Shell - HydroxyPropyl Methylcellulose. Anti- klontermiddelen - Maltodextrine, Magnesiumstearaat en Siliciumdioxide.

Gebruik

Neem elke avond slechts één capsule, één uur na het eten met een glas water. Probeer de capsules elke dag op hetzelfde tijdstip in te nemen, indien mogelijk. Elke fles bevat 90 capsules, welke goed is voor 30 dagen. We raden aan het minstens 3 maanden te nemen om zo de werking van het supplement goed te kunnen beoordelen.

Natuurlijk collageen supplement

Aangezien Marine Collagen Advanced is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, is het veilig in gebruik en heeft het geen bijwerkingen. Bovendien bevat het geen kunstmatige kleuren, aroma's, zoetstoffen of bewaarmiddelen. Deze capsules zijn ook Halal-gecertificeerd. Lees voor het eerste gebruik altijd het etiket om te controleren of er persoonlijke allergieën of problemen zijn. Dit supplement is niet bedoeld voor mensen jonger dan 18 jaar.

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(8)
4 STERREN
(4)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

84.29% Gebaseerd op 13 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Het product collageen begint nu zijn werk te doen na inname van 2 maanden. Mijn huid straalt nu meer en is voller geworden. De prijs vind ik aan de hoge kant. Ik koop ze alleen in de aanbieding.

E Ellen
Geverifieerde aankoop

A little too early to feel the benefits - the packaging is nice, professional & clear. Nothing unsurprising & would purchase from this provider again.

S SpX
Geverifieerde aankoop

I had complaints of my knees, but the pain has gone after being taking it for some time.

T Tina T
Geverifieerde aankoop

Goed product met goede resultaten

C Celine
Geverifieerde aankoop

Je merkt al snel een mooiere huid

J Jasmijn
Geverifieerde aankoop

Snelle levering!

L Lina
Geverifieerde aankoop

Mijn huid is steviger geworden en dat voelt goed

G Gard
Geverifieerde aankoop

Weer sterke gewrichten kregen die veel aankunnen!

E Emiel
Geverifieerde aankoop

Heel blij met deze capsules hoor!

Y Yetty
Geverifieerde aankoop

De beste kwaliteit, ik ben zeer tevreden!

J Joska

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk