maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Spijsverteringsproblemen

Spijsverteringsproblemen komen bij miljoenen mensen voor elk jaar, binnen elke leeftijdscategorie. De voornaamste symptomen zijn buikpijn, misselijkheid, braken, een opgeblazen gevoel, constipatie en diarree. Spijsverteringsproblemen kunnen voor veel ongemak en gene zorgen, en je zelfvertrouwen een flinke deuk geven. Maar het goede nieuws is dat je wat kunt doen tegen obstipatie en aanverwante problemen, door hetgene wat je eet en drinkt, én je levensstijl aan te passen.
Lees meer

Alle producten in deze categorie

De spijsvertering is een van de belangrijkste functies binnen het menselijk lichaam. Wanneer je last hebt van een slechte spijsvertering kan je dat symptomen als buikpijn en gasvorming geven. Spijsverteringsproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals infecties, een verkeerd voedingspatroon en voortijdige veroudering. Daarnaast kan het ervoor zorgen dat je erg vermoeid raakt, wat je zelfvertrouwen en het vermogen om de dag aan te kunnen, een flinke klap kan geven.

Een slechte spijsvertering tegen gaan kan soms heel simpel gedaan worden door je dagelijkse voedingspatroon aan te passen. Veel mensen ondervinden verlichting van hun problemen door bepaald eten te vermijden dat voor last kan zorgen. Wanneer je niet zeker weet welk eten bij jou de boosdoener kan zijn, probeer daar dan achter te komen door te kijken wat je hebt gegeten op de momenten dat je problemen krijgt met je spijsvertering. Sommige mensen durven weinig meer te eten en slaan zelfs hun favoriete maaltijd over uit angst dat ze last krijgen van hun darmen. Een slechte spijsvertering tast de lichamelijke functies en het immuunsysteem van mensen aan, net zoals slecht eten dat doet. Een gezonde spijsvertering is dus belangrijk om je gehele lichaam gezond te houden.

Er zijn natuurlijke spijsverteringsproducten verkrijgbaar die je een snelle en effectieve verlichting geven bij spijsverteringsproblemen. Helaas zijn er ook vormen van spijsverteringsproblemen die levensbedreigend kunnen zijn. Maar de meerderheid is van milde aard en kan bestreden worden met spijsverteringsmiddelen zodra bekend is wat het veroorzaakt. Als je twijfelt over wat te doen tegen obstipatie en andere spijsverteringsproblemen, raadpleeg dan je huisarts die je in alle vertrouwen persoonlijk advies kan geven.

De beste manier om jezelf te schermen tegen spijsverteringsproblemen, is om gezond te eten en eten te vermijden waarvan je weet dat het voor ongemak kan zorgen. Voor dit eten ben je allergisch of je spijsvertering kan er niet goed mee omgaan. Als je problemen hebt met je spijsvertering, kun je een product of homeopathisch middel tegen obstipatie of andere symptomen proberen om de problemen effectief op te lossen.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.