maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Candida Support

180 Capsules | Probiotica Voedingssupplement

Overzicht

Candida Support is een natuurlijk probiotica voedingssupplement die een unieke combinatie van ingrediënten gebruikt om de candida-niveaus evenwichtig te ondersteunen. Het werkt doordat de probiotica, de gist- en bacterieniveaus in de darm balanceren terwijl de goede bacteriën worden bevorderd. De natuurlijke plantaardige ingrediënten geven vervolgens vitamines en mineralen om het lichaam gezond en sterk te houden. Candida is een natuurlijke vorm van gist dat in ons lichaam wordt gevonden en goed is voor ons wanneer dit op een gezond niveau aanwezig is.

 • Probiotica supplement met een exclusieve natuurlijke plantensamenstelling
 • Ondersteunt gezonde Candida-gistniveaus in het lichaam
 • Ontworpen om goede bacteriën in de darm te bevorderen
 • Bevat een scala aan vitaminen en mineralen
 • Vegetarisch-vriendelijke natuurlijke supplement
 • Glutenvrij
 • GMP
 • Vegan
 • Expert formule

Wat is Candida?

Candida is een natuurlijk voorkomende gist in de mond en de darmen. Deze gist is, in de juiste hoeveelheden, gunstig voor het lichaam en kan helpen bij de spijsvertering en de opname van voedingstoffen in ons lichaam. Er kunnen echter bepaalde factoren optreden die ervoor kunnen zorgen dat de normale candida-niveaus in ons lichaam verstoort raken en dan overproductie kunnen veroorzaken. De meest voorkomende factor hierin is antibiotica Antibiotica zorgt ervoor dat veel soorten goede bacteriën in de darm verwijderd worden waardoor er een onbalans in ons lichaam kan ontstaan. Deze onbalans kan dan leiden tot een schimmelinfectie genaamd Candidiasis. Wanneer de Candida-gistniveaus te hoog worden, kan de darmwand afgebroken worden en kan het gist in de bloedbaan terecht komen. Dit kan resulteren in verschillende problemen waaronder gistinfecties, spier- en spijsverteringsproblemen. Voor degenen die lijden aan candidiasis zijn er drie dingen nodig; Als allereerst zal de overgroei van gist moeten stoppen, vervolgens is het belangrijk om de goede bacteriën in de darmen weer op te bouwen en tot slot zal de darmwand moeten genezen zodat er geen gister meer in de bloedbaan terecht kan komen.

Candida en het immuunsysteem

Wanneer het immuunsysteem verzwakt is verminderd ons lichaamsvermogen om te vechten tegen bacteriën en virussen die het lichaam binnen willen dringen. Een verzwakt immuunsysteem kan daarom een grote rol spelen in de oorzaak van de candida-gistinfectie in het lichaam. Er kunnen een aantal factoren zijn die het immuunsysteem kunnen verzwakken en daardoor kunnen leiden tot een onevenwichtigheid van candida niveaus in het lichaam. Enkele van deze factoren omvatten:

 • Gebruik van antibiotica
 • Een ongezond dieet
 • Te veel zoetigheid eten
 • Hormonale onbalans
 • Stress
 • Gebrek aan slaap

Candida Ondersteuning

Candida Support is ontwikkeld om te dienen als een natuurlijke probiotica aanvulling om candida niveaus in het lichaam te balanceren en daarbij vooral de darmen te ondersteunen. In de darmen hebben we 'goede' bacteriën die gunstig zijn voor ons en helpen bij de spijsvertering. Ook kunnen we 'slechte' bacteriën in de darmen hebben, deze zijn minder goed voor ons en zouden we moeten verminderen. Dit is waar probiotica een goede ondersteuning kan bieden omdat probiotica gebruikt kan worden om de niveaus van de 'slechte' bacteriën te compenseren zonder de niveaus van de 'goede' bacteriën te beschadigen. Het hebben van een goede balans van bacteriën is van groot belang bij het handhaven van goede spijsvertering, gezondheid en welzijn en voor onze darmflora.

Candida Support kan het lichaam dan ook als geheel helpen. Deze complexe samenstelling maakt namelijk gebruik van natuurlijke plantenextracten en mineralen zoals zink, die het immuunsysteem kunnen ondersteunen. Het gezond houden van het immuunsysteem is niet alleen belangrijk om te helpen bij een verkoudheid, het kan juist ook helpen bij het behoud van een gezond lichaam, waaronder het helpen van beschadigde cellen en het versterken van het spijsverteringstelsel. Dit kan vooral ook heel belangrijk zijn bij het herstellen van de gistniveaus in de darmen.

Ingrediënten

Candida Support bestaat uit een samenstelling van natuurlijke ingrediënten en is uniek omdat het probiotica combineert met caprylzuur en dit mengt met specifieke plantaardige ingrediënten. Deze samenstelling onderscheidt het product van vele andere producten op de markt. Hierbeneden staan de drie verschillende componenten van de formule en de rol die ze spelen in de Candida Suppoort formule:

Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 2 capsules van Candida Support verspreid over de dag. Neem 1 capsule per keer samen met een maaltijd. Omdat dit supplement bestaat uit natuurlijke ingrediënten, zijn er geen bekende bijwerkingen. We raden je altijd aan om de volledige ingrediëntenlijst te controleren op eventuele persoonlijke allergieën of beperkingen. Deze natuurlijke formule is geschikt voor vegetariërs. Deze verpakking bevat 90 porties, voldoende voor ongeveer drie maand maanden.

Onze Aanbiedingen

Vaak samen gekocht

Candida Support
Candida Support

180 Capsules | Probiotica Voedingssupplement

19.99€

+
Cranberry met vitamine C
Cranberry met vitamine C

15000 mg 180 Capsules | Natuurlijk supplement

14.39€ 17.99€

1 Producten

19.99€

+

0 Gerelateerde producten

0.00

 • Gratis bezorging
Totaal

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(10)
4 STERREN
(3)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 5

88.57% Gebaseerd op 13 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Hele rustige darmen door dit product.

P Petra
Geverifieerde aankoop

Werkt heel goed. Zou niet zonder kunnen.

P Petra
Geverifieerde aankoop

Goed product

S Sharon V
Geverifieerde aankoop

Good product, can't say something wrong.

A Alla T
Geverifieerde aankoop

Heel fijn middel. Geen last van mijn darmen meer.

P Petra
Geverifieerde aankoop

Helpt goed bij spijsvertering

J Jill
Geverifieerde aankoop

Heeft zonder overdrijven al mijn problemen wat betreft spijsvertering opgelost.

E Enzo
Geverifieerde aankoop

Dit heeft echt geholpen en is dus het geld waard!

R Reynaldo
Geverifieerde aankoop

Heel handig om alle vitaminen binnen te krijgen

N Naomi
Geverifieerde aankoop

Ik hou van natuurlijke en pure producten!

A Angelique

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk