maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Viaman

Viaman

Filters

Type

Prijs

11.00€ 40.00€

Waardering

Viaman is het succesvolle nieuwe Brits merk dat startte in 2012 en inmiddels een gevestigde naam is op het gebied van prestatieverbeterende producten voor mannen. Op de Erotix Awards oktober 2016 hebben ze de ''Best Product Line Award'' gewonnen binnen Male Enhancement Supplements categorie. Viaman denkt ‘outside the box’ en biedt mannen een betrouwbare boost en een discrete oplossing voor veelvoorkomende problemen bij mannen.

Lees meer

Alle producten in deze categorie

De Viaman range is natuurlijke innovatie op haar best. Viaman begon ooit met één product en de range is binnen korte tijd succesvol gegroeid. Jaren van onderzoek, testen en intensieve ontwikkelingen hebben geleid tot de succesvolle formule van vandaag. De producten passen gemakkelijk binnen verschillende levensstijlen en bieden maximale ondersteuning.

De Viaman range kwam uitgebreid in het nieuws in Engeland en Europa. Dit unieke merk kreeg aandacht van magazines als Nuts, Metro, FHM, Men’s Fitness, Loaded en de London Evening Standard, waardoor het de Engelse markt overnam. Een van de eerste producten uit de range die gelanceerd werden, werd genomineerd voor het Product van het Jaar tijdens de PRP Awards. Deze nominatie zorgde ervoor dat er veel aandacht was voor het merk, maar veel bewustwording over de zorgen die mannen kunnen hebben over hun mannelijke prestaties en uithoudingsvermogen. Veel mannen leven een onbevredigend seksleven, maar weten vaak niet dat er een manier is om hier vanaf te komen. In oktober 2016 werd het harde werk beloond op de EAN awards met de beste productlijn award binnen de mannelijke enhancement categorie. EAN staat voor Europe's first choice for the Erotic trade. Dit merk bewijst dat hier zeker mee.

Dit Britse merk gelooft sterk dat grenzen altijd verlegd kunnen worden om doelen te bereiken. De specifieke Viaman formule bewijst dit. Veel van de ingrediënten in de Viaman producten zijn afkomstig uit diverse delen van de wereld. Pas na honderden onderzoeken en uitgebreide testen, werden de beste opties geselecteerd. Onderzoek en voortdurende productontwikkeling zorgen ervoor dat het merk één van de beste formules biedt voor de prestaties en het uithoudingsvermogen van de man. Bij de natuurlijke benadering zijn veiligheid en effectiviteit top prioriteit. Hierdoor kan het merk een unieke, veilige en natuurlijke formule bieden. Dit in tegenstelling tot vele andere merken.

De Viaman range biedt oplossingen die niet alleen discreet zijn, maar ook gemakkelijk binnen verschillende levensstijlen passen. Het merk begrijpt dat sommige zorgen vaak gênant zijn te bespreken of met iemand te delen. Daarom is niet alleen intensieve onderzoek van de juiste ingredienten van belang geweest voor de ontwikkeling van de producten, maar ook de manier waarop iemand het kan gebruiken. Deze combinatie van design en ingrediënten door Viaman is zeker uniek te noemen.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.