ShytoBuy.nl

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Viaman™ Viper

4 Tabletten | Natuurlijke Erectiepil Viaman

Viaman Viper kan u tussen de lakens een aangenamere ervaring bieden. Deze gerespecteerde mannelijke ondersteuning komt in tabletvorm en moet voorafgaand aan intimiteit worden ingenomen. De tablet helpt uw prestaties te verbeteren. Het Viaman-assortiment is specifiek geformuleerd voor zowel potentie als veiligheid en kan worden gebruikt in combinatie met meerdere Viaman producten voor mannen om optimale gewenste resultaten te behalen.

 • Neem slechts één tablet 30 minuten voorafgaand aan intimiteit
 • Gemaakt met behulp van natuurlijke ingrediënten
 • Geen recept nodig, geen doktersbezoeken
 • Geformuleerd om de seksuele prestaties van mannen te verbeteren
 • Viaman Viper is discreet om te nemen - niemand hoeft dit ooit weten
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
 • Winnaar van de Paul Raymond Best Awards voor het beste product 2013

De Viaman Viper is geformuleerd met behulp van een unieke samenstelling van ingrediënten waarvan bekend is dat ze mannen tussen de lakens, de kracht geven die ze nodig hebben. Het bevat alleen natuurlijke ingrediënten waardoor het een veiligere benadering is vergeleken met andere receptgeneesmiddelen. Ook is het begrijpelijk dat niet elke man de dokter wil bezoeken over dergelijke intieme kwesties. Om het beste resultaat te behalen neemt u dit supplement ongeveer 30 minuten voorafgaand aan intimiteit in. Het is verkrijgbaar in handige en discrete verpakkingen van 4 zodat u het overal mee naartoe kunt nemen.

 • Vegan
 • Glutenvrij
 • Vegetarisch
14.99
Op Voorraad

Gratis levering vanaf €50.

Wat is Viaman Viper?

Viaman Viper is een nieuw en geavanceerd hulpmiddel die mannen ondersteuning biedt tijdens intieme momenten. Het is ontworpen is om mannen het vertrouwen tussen de lakens terug te geven zonder dat er gênante doktersbezoeken of mogelijk schadelijke medicijnen aan te pas komen. Deze nieuwe toevoegingen helpen om de hele ervaring leuker te maken, zowel voor u als uw partner. Ook zou het uw zelfvertrouwen een enorme boost kunnen geven tijdens intieme ontmoetingen.

Hoe kan Viaman Viper mij helpen?

Het fantastische aan de Viaman Viper vergeleken met andere mannen producten op de markt, is dat het allemaal natuurlijk is en ook nog eens snel werkt. Het is een samenstelling van alleen natuurlijke ingrediënten en bevat zelfs vitamines als B1, B6, B7, B12 en Magnesium waarvan bekend is dat ze bijdragen aan de goede functie van het zenuwstelsel en de psychologische functie die direct gekoppeld is aan het ondersteunen van mannelijke libido en prestaties. Zoals met alle natuurlijke supplementen, kunnen de resultaten per persoon verschillen.

Hoe gebruik ik Viaman Viper?

 • U hoeft alleen, ongeveer 30 minuten voorafgaand aan de intimiteit, 1 tablet in te nemen. Wanneer u de werking van de tablet precies ervaart varieert per persoon, maar feedback van bestaande gebruikers geeft aan dat 30 minuten het gemiddelde is.
 • Elke man ouder dan 18 jaar kan het nemen.

Belangrijke Ingrediënten

Vitamin B1 of Thiamine

Ook bekend als een anti-stress-vitamine. Vitamine B1 helpt de spiertonus te behouden en helpt het vermogen om met stress om te gaan te verbeteren. We weten allemaal hoe belangrijk het is om stress en de druk te beheersen om optimaal gebruik te maken van onze prestaties als het gaat om intieme kwesties. Het is ook bekend om te helpen bij het verbeteren en stimuleren van de bloedsomloop, wat belangrijke factoren zijn voor sterkere intieme prestaties. Voor meer wetenschappelijke informatie klik hier

Vitamine B6 of Pyroxidine

Vitamine B6 ondersteunt de productie van serotonine, een zeer belangrijke stemmingsbevorderende neurotransmitter. Het is niet altijd gemakkelijk om in de juiste stemming te komen en gefocust te zijn, vooral als we het hebben over ons seksleven. Vitamine B6 staat bekend om zijn vermogen om de gemoedstoestand in evenwicht te brengen en om op natuurlijke wijze mentale functies te helpen verbeteren, waardoor je sterker en meer geconcentreerd wordt bij intieme gelegenheden. Voor meer wetenschappelijke informatie klik hier

Vitamine B12 of Cabolamin

Vitamine B12 staat bekend om de gezondheid van het zenuwstelsel te handhaven en helpt daarbij ook de intercellulaire communicatie te bevorderen. Dit kan erg belangrijk zijn voor een directe reactie op seksuele stimulans. Mannen met een laag vitamine B12 gehalte klagen vaak over langzame reflexen en minder focus. Van vitamine B12 is ook bekend dat het van nature helpt bij de vruchtbaarheid. Voor meer wetenschappelijke informatie klik hier

Magnesium

Dit mineraal staat bekend om zijn invloed op de fysieke prestaties omdat het de kracht en de spierfunctie bevordert. Onderzoek heeft aangetoond dat magnesium bij mannen een positieve invloed kan hebben op de anabole hormonale status, inclusief mannelijke hormonen. Dit kan helpen bij libido en onbewuste vertrouwensproblemen bij mannen. Voor een wetenschappelijke referentie klik hier

Active Ingrediënten: Magnesium; Biotine; Vitamine B6; Vitamine B1; Vitamine B12

Zijn er bijwerkingen bekend?

Viaman Viper is gemaakt van natuurlijke ingrediënten waarvan u geen ongewenste bijwerkingen zou mogen ondervinden. Toch raden we u altijd aan, alle ingrediënten op de verpakking te controleren, om er zeker van te zijn dat u geen last heeft van persoonlijke allergieën.

Lees meer
Viaman™ Viper 4 Tabletten | Natuurlijke Erectiepil

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(3)
4 STERREN
(7)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Goed

reviews 4

76.67% Gebaseerd op 12 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik heb eerder al erectie bevorderende boosters gebruikt, maar niets werkt zoals Viaman Viper. Ik ga ze zeker nog eens kopen.

L Leo
Geverifieerde aankoop

Handig en erg discreet. De tabletten werken zoals omschreven.

M Marvin
Geverifieerde aankoop

Wat efficiënt! Ik had een geweldige tijd! Heel erg bedankt

G Giel B.
Geverifieerde aankoop

PERFECT

T Timo
Geverifieerde aankoop

Mijn man was erg blij met de tabletten. Het is sindsdien veel leuker in bed!

S Sabine
Geverifieerde aankoop

Geen last gehad van bijwerkingen! Bij andere pillen had ik weleens last van hartkloppingen, maar met viaman viper gelukkig niet. Erg tevreden!

T Tom Janssen
Geverifieerde aankoop

Werkt goed. Ik kende het merk al, maar niet dit product. Blij met het effect.

P Phong
Geverifieerde aankoop

merkte inderdaad geen bijwerkingen. Heb het zonder alcohol genomen en het verschil was daar. Volgend weekend een keer met een drankje proberen. Dat is de ultieme test.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

was cadeau voor mijn vriend. moet het nog steeds een keer testen. verder was de ervaring van de site prima. ga zo door

L Loes
Geverifieerde aankoop

lijkt erop dat je deze pillen nie in die winkel kan kopen. Zijn wel goed

A A.
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten