maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Erectieproblemen

Meer dan 10% van alle mannen lijdt aan erectieproblemen die in meer of mindere mate soms tot impotentie leiden. Dat kan je zelfvertrouwen behoorlijk beschadigen, want de jonge heer daar beneden is natuurlijk je trots en je gereedschap om je partner te bevredigen. Daarom zijn we bij ShytoBuy erg gemotiveerd om jou te helpen hardere en grotere erecties te krijgen en van erectieproblemen af te komen. Het goede nieuws is dat duizenden mannen elke dag deze gênante problemen proberen te overwinnen, door bijvoorbeeld natuurlijke erectieverhogende middelen te gebruiken. Zit niet stil, maar kom in actie! Erectiepompen, erectiecrèmes en erectiepillen kopen doe je discreet en gemakkelijk bij ShytoBuy.
Lees meer

Alle producten in deze categorie

ERECTIEPROBLEMEN OPLOSSEN

Meer dan 10% van alle mannen lijdt aan erectieproblemen die in meer of mindere mate soms tot impotentie leiden. Dat kan je zelfvertrouwen behoorlijk beschadigen. Maar dankzij ShytoBuy en onze uitgebreide reeks van producten hiervoor, zoals natuurlijke erectie verhogende middelen, zijn we er zeker van dat je hier weer van af kunt komen. Het goede nieuws is dat duizenden mannen elke dag deze gênante problemen overwinnen. Lees hieronder meer over de mogelijkheden om jouw erectieproblemen oplossen te vinden.

Erectieproblemen worden ook wel impotentie of ‘erectiele disfunctie’ genoemd. Deze problemen komen vaak voor bij oudere mannen, maar ook jongere mannen en mannen van middelbare leeftijd kunnen hier last van hebben. Erectieproblemen oplossen kan pas als je de oorzaken in kaart hebt gebracht. Het kan vele oorzaken hebben, zoals bijvoorbeeld nervositeit, stress, een hoge bloeddruk, hoog cholesterolgehalte, diabetes, operaties aan het bekken of een ongezonde levensstijl. Er zijn vele oplossingen voor erectieproblemen, zoals bijvoorbeeld erectie verhogende middelen. Het is echter belangrijk te weten waardoor het erectieprobleem is ontstaan voordat je de keuze maakt om er middelen voor aan te schaffen.

Roken, alcohol en overgewicht kunnen erectieproblemen veroorzaken, maar ook andere factoren zoals depressie of het niet meer aantrekkelijk vinden van je partner. Je kunt deze factoren natuurlijk zelf beïnvloeden om je prestaties en erectieproblemen te verbeteren. Maar als je nog een helpende hand nodig hebt, dan kun je bij ShytoBuy ook natuurlijke erectiepillen kopen of andere hulpmiddelen om je seksleven weer op de rit te krijgen.

Wanneer je geen erectie meer kan krijgen belemmert dat de seks. Dit kan al beginnen met het verliezen van erectie kracht tijdens de seks. In dit geval spreken we over dat je last hebt van erectieproblemen. Weet dat je niet de enige bent en dat het relatief veel voorkomt. Cijfers tonen aan dat 40% van de mannen boven de 40 jaar vaker te maken krijgen met erectieproblemen, maar dit hoeft niet gelijk een probleem te zijn omdat het vanzelf weer over kan gaan na een stressvolle periode. Wanneer deze problemen aanhouden, dan wordt er pas gesproken over erectiele disfunctie. De problemen kunnen ontstaan door verschillende fysieke of psychologische oorzaken, of zelfs een combinatie hiervan.

ERECTIEPROBLEMEN

We spreken van erectieproblemen wanneer de man geen of geen voldoende erectie kan krijgen of kan aanhouden om seks te hebben. Impotentie is totaal verschillend van onvruchtbaarheid. Zo kan een impotente man vruchtbaar zijn en kinderen krijgen. Erectieproblemen kunnen ontstaan door verschillende factoren.

HOE KAN IK ERECTIEPROBLEMEN OPLOSSEN?

In Nederland hebben ongeveer 200.000 mannen last van erectie disfunctie. Men gaat er echter vanuit dat dit getal wel eens veel hoger kan liggen, omdat praten over erectieproblemen oplossen voor vele mannen een enorm taboe is. Zij hebben het gevoel hun mannelijkheid te verliezen en praten liever niet over dit onderwerp.

Erectieproblemen oplossen kan op veel verschillende manieren. Het is van belang te weten dat je zeker niet alleen bent wanneer je last hebt van een erectieprobleem. Vele mannen hebben last van erectie disfunctie en velen van hen vonden bij ShytoBuy de perfecte oplossing.

ERECTIEPROBLEMEN OPLOSSEN ZONDER MEDICATIE

ShytoBuy heeft een grote variatie aan hulpmiddelen en supplementen beschikbaar om erectieproblemen te bestrijden, zoals Viaman capsules en de GMAX Power Capsules. Deze middelen pakken erectieproblemen op natuurlijke en effectieve wijze aan en kunnen een uitstekende alternatief zijn voor medicatie.

We raden je aan om onze producten te gebruiken in combinatie met een gezonde levensstijl en gebalanceerd dieet, zodat je een nog grotere kans hebt om je erectieproblemen succesvol te bestrijden. Geniet van een beter seksleven en meer zelfvertrouwen, dankzij de unieke en natuurlijke producten van ShytoBuy!

ERECTIEPROBLEMEN OPLOSSEN OP NATUURLIJKE WIJZE

Door het stimuleren van de doorbloeding van de penis kunnen erecties bevorderd worden. Zorg er dus voor dat je voldoende beweegt, zodat de hormoonproductie van je geslachtshormonen verbetert. Ook goede voeding kan een rol spelen. Door het eten van gezonde producten wordt je hormoonhuishouding op orde gehouden.
Sommige producten kunnen zelfs de aanmaak van lustopwekkende hormonen stimuleren. Denk hierbij aan: Chocolade, Amandelen, Groene groenten, Rode wijn, Watermeloen, Avocado, Oesters, Bananen, Kip, Havermout, Vette vis, Vanille.

NATUURLIJKE OPLOSSINGEN

ShytoBuy heeft een fanatische selectie aan natuurlijke producten om de behandeling voor erectieproblemen oplossen te vormen. We hebben deze producten nauwkeurig geselecteerd op basis van kwaliteit en effectiviteit. Onze producten bevatten natuurlijke ingrediënten, waardoor je geen last zult hebben van bijwerkingen. Deze producten zijn bedoeld voor mannen die erectieproblemen oplossen en bestrijden, maar kunnen ook mannen helpen die hun seksuele prestaties willen verbeteren. Onze oplossingen zijn beschikbaar in de vorm van capsules, crème, gel, olie en spray, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past.

We leveren onze producten altijd op discrete wijze. Zo wordt op de verpakking geen vermelding gemaakt van onze website, of de naam van het product. Bij ShytoBuy begrijpen we bovendien dat je soms hulp nodig hebt, daarom hebben wij een vriendelijke klantenservice beschikbaar voor al je vragen en opmerkingen.

ERECTIEPROBLEMEN PILLEN

Hier bij shytobuy kun je verschillende typen producten bestellen.

Pillen
Hier bieden we een hoop verschillende soorten pillen aan. Het meest verkochte product op moment is Semanax en VigRX Plus. Het verschil tussen deze twee producten is dat semenax het sperma volume meer kan aanpassen terwijl VigRX is samengesteld voor algehele seksuele gezondheid.

Daarnaast hebben we producten zoals Sizegain Plus™ erectiepillen. Deze producten zijn samengesteld om te kunnen bijdragen aan een grotere en stevigere erecties. Sizegain Plus™ erectie pil bevat enkel natuurlijke ingrediënten om de penis te vergroten.

Wat belangrijk om te weten is dat alle erectiepillen tegen erectieproblemen op basis van natuurlijk ingrediënten zijn samengesteld. Dit betekent dat de resultaten per persoon zullen verschillen. Maar ben je ergens allergisch voor? Raadpleeg dan eerst een arts om er zeker van te zijn dat je niet voor verassingen komt te staan.

Crème
VigRX Oil™ kan direct resultaat geven. Het is een natuurlijke formule die wordt al door duizenden mannen wereldwijd gebruikt wordt. Het is eenvoudig in gebruik, discrete toepassing en makkelijk schoon te maken. Ideaal dus voor iedereen.

Verlengers

De meest populaire verlengers zijn onze Jes Extenders™. De Jes Extender is de eerste penisvergroter ooit die gebruikt ging maken van tractie technologie voor penisverlenging. Ze zijn gestart in 1995, maar inmiddels hebben al een ruime, dus meer dan een half miljoen mannen deze techniek geprobeerd.

Er zijn 5 verschillende Jes Extenders via deze webshop te bestellen; Jes Extender Original, Jes Extender Titanium, Jes Extender Silver Standard, Jes Extender Gold Standard en Jes Extender Light Standard.

ShytoBuy is een originele distributeur van Jes Extenders, dus als je een product mist horen we dat graag. dan zullen we onze uiterste best doen om het assortiment verder compleet te maken. Dit hebben we recentelijk gedaan met onze accessoires en extra onderdelen.

Spray
Om de aantrekkingskracht te stimuleren kun je gebruikmaken van een feronomenspray. Dit zijn overigens ook leuke cadeau’s om weg te geven.

De meest favoriete spray onder onze consumenten is de VigRX spray™. Deze spray is ontworpen om te vertragen in plaats van versterken. Het is een natuurlijk spray die eenvoudig in gebruik is. Je gebruikt dit product ongeveer 10 minuten voor de seksuele activiteit en kan daarbij dus direct resultaat geven.

Pleisters

Erectieproblemen oplossen door middel van een pleisters is ook een mogelijkheid om uit te proberen . Hiervoor hebben we 2 producten in het assortiment. PROenhance™ bestaat uit een maandverpakking met 10 pleisters. Turbo Max Blue™ bevat 30 pleisters. Wat is het verschil tussen deze twee producten? PROenhance bevat het ingredient menthol, dat kan bijdragen aan het seksueel genot gedurende seksuele activiteiten. Daarnaast is dit ingrediënt gebruikt omdat het andere bestanddelen beter door de huid kan laten opnemen. De Turbo Max Blue pleisters zijn hét product voor mannen die hun prestaties in de slaapkamer willen verbeteren, en meer intense orgasmes willen beleven. Dit product kun je dagelijks opbrengen en een wat meer algemene pleister voor seksuele prestaties.

HET SUCCES VERHAAL VAN SHYTOBUY

ShytoBuy specialiseert zich in het vinden en selecteren van de beste producten die helpen voor erectieproblemen oplossen en met succes; in 2016 ontvingen wij bijvoorbeeld bijna 60% meer bestellingen dan in 2015 en ook dit jaar willen we weer meer mannen gaan helpen. Wij leveren onze producten in telkens meer landen, zoals Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italë, Zweden, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Portugal, Noorwegen en Finland. Onze klanten geven aan de wijze waarop wij de producten leveren enorm te waarderen. Zo houden wij bijvoorbeeld rekening met de privacy van onze klanten. Zo zijn de verpakkingen van onze producten altijd neutraal en discreet. Wij vermelden de namen van de producten niet op de verpakking en de factuur. In plaats daarvan maken wij vermelding van de naam Comfort Click LTD op de verpakking en de factuur van onze producten. Ook proberen wij altijd je bestelling binnen 24 uur af te leveren. Als je vandaag voor 16.00 uur een product besteld, wordt deze de volgende werkdag geleverd door onze betrouwbare partners UPS, PostNL en Bpost.

AWARD WINNERS BIJ ERECTIEPROBLEMEN OPLOSSEN

Wij selecteren alleen maar de beste producten die op de markt te vinden zijn. Een van onze merken is het in Engeland geproduceerde merk: Viaman. Dit merk kwam op de markt in 2012, maar is inmiddels een gevestigde naam op het gebied van prestatie verbeterende producten voor mannen. In oktober 2016 wonnen zij de “Best Product Line Award” voor de Male Enhancement Supplement categorie. ShytoBuy biedt graag een effectieve, betrouwbare en discrete oplossing voor erectieproblemen bij mannen. Mocht je verder nog vragen hebben over onze producten en services, twijfel dan niet en neem contact op met onze uitstekende klantenservice. We staan op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur voor jou klaar met een vriendelijk en kundig Customer Services team. Meer informatie over ons telefoonnummer, mailadres, Live Chat en andere kanalen, kun je op onze contactpagina terugvinden.

DISCRETE LEVERINGEN & SERVICE

Bestellen via ShytoBuy is gemakkelijk en snel. Klik op ‘toevoegen aan winkelwagentje’ en vul je gegevens in op het bestelformulier. Je kunt voor je bestelling kiezen uit verschillende betalings- en aflevermethoden. Je kunt het product morgen al aan huis geleverd krijgen wanneer je voor 16.00 uur bestelt, dankzij de leveringsoptie van UPS 24-uurs levering.

ERECTIEPROBLEEM OORZAKEN

Een derde van de erectieproblemen kunnen ontstaan door fysieke factoren, zoals:

Diabetes mellitus
Ongeveer 30% van de erectiestoornissen door fysieke factoren worden door suikerziekte veroorzaakt. 50% van alle mannen met diabetes mellitus krijgt te maken met erectieproblemen.

M.s.
M.s. is een stoornis in het zenuwstelsel, waardoor prikkels niet goed worden doorgegeven. Dit kan resulteren in erectieproblemen.

Verkeerde levensstijl (overgewicht, roken, drugs, alcohol)
Veel mannen kennen tijdelijke impotentie als gevolg van teveel alcohol. Bij langdurig misbruik van alcohol kunnen zelfs permanente verschijnselen optreden door beschadiging van het zenuwstelsel.

Ziekte van parkinson
De ziekte van parkinson kan resulteren in erectieproblemen. Bij patiënten met de ziekte van Parkinson is er vaak sprake van motorische stoornissen. Als resultaat krijgen de mannen last van verminderde libido, orgasmeproblemen en erectiestoornissen.

Ouder worden
Wanneer de testosteronspiegel in het bloed daalt, vermindert het libido, waardoor er erectieproblemen kunnen optreden. Dit gebeurt vaak wanneer je ouder wordt. De testosteronproductie neemt met het ouder worden immers langzaam aan af.

Nierfalen
65% van de mannen met nierproblemen komen in aanmerking met erectieproblemen. Sommige mannen hebben last van 'droog klaarkomen', oftewel retrograde ejaculatie. Ondanks het gevoel van klaarkomen komt er geen sperma (meer) naar buiten.

Er is geen duidelijk verband tussen erectieproblemen en verschillende vormen van benauwdheid (zoals astma), maar negatieve gevoelens over deze ziekte kunnen wel erectieproblemen veroorzaken. Een deel van de mannen die last hebben van benauwdheid hebben moeite met het krijgen en houden van een erectie. Dit kan komen door bijvoorbeeld zuurstofgebrek.

Hart- en vaatziekten / vernauwde bloedvaten
Wanneer er sprake is van het dichtslibben van de aderen (aderverkalking) kan de bloedtoevoer afnemen. Hierdoor ontstaan bijvoorbeeld hartinfarten, beroertes of hoge bloeddruk. Daarnaast kan het de zwellichamen in de penis beschadigen.

Overgewicht

Ook het gebruik van bepaalde medicatie kunnen ten grondslag liggen van erectieproblemen. Voorbeelden hiervan zijn medicijnen die gebruikt worden om een hoge bloeddruk en hartklachten te behandelen, de zogenaamde betablokkers. Circa 15% van erectieproblemen door fysieke factoren wordt veroorzaakt door gebruik van bepaalde medicatie.

Andere mogelijke oorzaken kunnen zijn: Prostaat- of blaas problemen, Schildklierziekten, Antidepressiva, Benauwdheid, Beschadigingen aan het zenuwstelsel door operaties.

Ook de geestelijke gesteldheid heeft hier een grote rol in. Denk hierbij aan sitauties zoals: traumatische gebeurtenissen, problemen in de relationele sfeer, depressie en stress.

Onvoldoende seksuele prikkels om erectieprobleem

De overige gevallen, dus ook een derde van het totaal, worden veroorzaakt door een combinatie van fysieke en psychische oorzaken. Denk hierbij aan het hebben van een stressvolle baan. Dit leidt vaak tot fysieke vermoeidheid in combinatie met veel stress, waardoor het soms niet mogelijk is om een erectie te krijgen.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.