maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Natuurlijke oplossingen voor erectiestoornissen

Onderzoek naar erectieproblemen heeft geleid tot vele natuurlijke methoden die men kan gebruiken om toekomstige erectiestoornissen te voorkomen. Hieronder volgen vier simpele methoden die helpen bij het voorkomen en verhelpen van problemen bij het verkrijgen van een erectie.

Medicijnen en behandelingen tegen erectiestoornissen bestaan al sinds mensenheugenis, van het consumeren van haaienvinnen, tot yoga en meditatie. Vandaag de dag maken mannen voornamelijk gebruik van Viagra en andere erectieversterkers wanneer zij hun seksuele prestaties willen verbeteren. Echter verhelpen dit soort pillen slechts de symptomen en niet de onderliggende oorzaken. Voor veel mannen is het terugkrijgen van het seksueel vermogen al genoeg, maar het is verstandig om bij een erectiestoornis verder te kijken dan alleen het onvermogen om een stijve penis te krijgen. Vaak zijn erectiestoornissen indicatoren van dieperliggende en ernstigere problemen dan het matig presteren in bed.
Er zijn verschillende natuurlijke oplossingen voor het verhelpen van erectiestoornissen:

1. Eet voedsel met veel flavonoïde

Onderzoek dat gepubliceerd is in 2016 in het American Journal of Clinical Nutrition pleit voor een dieet met veel flavonoïde om de kans op erectiestoornissen te verminderen. Onder flavonoïde-rijk voedsel verstaan we: bosbessen, kersen, bramen, radijs, Citrus vruchten, en rode wijn. Mannen die dit soort voedsel regelmatig eten hebben 14 procent minder kans op erectiestoornissen. En in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging gaat het risico zelfs omlaag met 21 procent.

2. Neem een supplement

Er zijn tegenwoordig veel supplementen op de markt die bijdragen aan het verhelpen en voorkomen van erectieproblemen, waaronder L-arginine supplementen. L-arginine is een aminozuur dat van nature voorkomt in het lichaam en helpt bij helpt bij het synthetiseren van proteïnen. Het is ook een precursor van de verbinding stikstofmonoxide. Stikstofmonoxide is van essentieel belang bij het verkrijgen van een erectie, omdat het de bloedvaten helpt ontspannen, zodat bloed gemakkelijk door de penis kan stromen. Een extra arginine boost, in combinatie met een gezonde levensstijl, helpt een man bij het verkrijgen van een gezonde erectie. Een bekend supplement dat onder andere L-arginine bevat is de Viaman erectiepil.

Een ander supplement dat kan helpen zijn de Prelox impotentiepillen. Prelox biedt een klinisch bewezen product om grotere, stevigere en langer durende erecties te krijgen met de eerste resultaten al binnen 2 weken.

3. Let op je gewicht

Overgewicht heeft een negatieve invloed op de doorbloeding van het lichaam, wat een erectie niet ten goede zal komen. Een onderzoek uit 2005 in de Canadian Family Physician ontdekte dat 30 procent van de mannen die deelnamen aan een afvalprogramma, en gemiddeld 15 procent van hun lichaamsgewicht verloren, hun erecties weer zagen verbeteren. Een gezondere levensstijl met meer beweging zal hoe dan ook bijdragen aan het krijgen van een gezonde erectie.

4. Overweeg hormoontherapie

Een verstoorde hormoonhuishouding, en dan met name een te laag testosterongehalte, kunnen aanleiding geven tot erectiestoornissen. Mannen kunnen op natuurlijke wijze het testosteron verhogen door regelmatig te gewichtheffen. Voor oudere mannen met een laag testosteron gehalte kan hormoontherapie een veilig en effectief alternatief zijn.

Mannen met erectiestoornissen moeten deze kwaal niet negeren. Meer dan 40 procent van de mannen boven de 40 heeft hier last van, en het wordt dan ook aanbevolen om met de dokter te kijken naar mogelijke oorzaken en behandelingsmogelijkheden. Jonge mannen kunnen op verscheidene wijze de ouderdomskwaal voorkomen, waaronder door middel van een gezonde levensstijl, een gebalanceerd dieet, en een gezond gewicht. Ook kunnen supplementen zoals Viaman die Zink bevatten bijdragen aan normale mannelijke hormoonniveau's.

Andere interessante artikelen