maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Sperma

Sperma heeft een sterke invloed op de seksuele zelfverzekerdheid van de man en natuurlijk is de kwaliteit hiervan belangrijk bij de kansen op bevruchting. Het drinken van voldoende water en het eten van bepaalde vruchten kan de productie van sperma bevorderen. Aan de andere kant kunnen ook slechte gewoontes erg veel invloed hebben op de kwaliteit en kwantiteit van jouw zaad. Vaak roken en regelmatig drugs gebruiken kunnen een negatief effect hebben op jouw sperma. Ook overmatig alcoholgebruik kan leiden tot een verminderde zaadkwaliteit. Hoe eerder je je dit realiseert, hoe eerder je ook veranderingen kan doorvoeren in je leven om je ballen eens flink te helpen. Shop hier ons assortiment aan producten voor je sperma.
Lees meer

Alle producten in deze categorie

Sperma smaak & volume

Hoewel de meeste seksuele problemen zich voordoen naarmate men ouder wordt, bestaat de wens om meer volume te krijgen en de smaak te verbeteren, vooral bij jongere mannen. Deze vervelende problemen kunnen op elk punt in het leven voorkomen, maar de levensstijl van een jongere man, veel feesten, slecht eten, kortom; grote aanslagen op het lichaam, kunnen hun tol eisen en de productie en smaak van sperma beïnvloeden. Gelukkig kan ShytoBuy hierbij helpen. We bieden een fantastische collectie producten die de kwaliteit en smaak van sperma kan verbeteren.

Sperma volume

De productie van sperma staat in direct verband met de intensiteit van je orgasmes. Orgasmes vinden plaats wanneer pulsaties in de penis het sperma van het lichaam naar buiten ejaculeren. Een grotere hoeveelheid sperma kan de spieren in de penis harder en langer laten werken, waardoor intensere en plezierigere orgasmes ontstaan!

Natuurlijk heeft het vermogen om grotere hoeveelheden sperma aan te maken en om van langer durende orgasmes te genieten, een goede invloed op je zelfvertrouwen. Een lage spermaproductie kan leiden tot onbevredigende of gênantere seksuele prestaties, die het zelfvertrouwen een deuk kunnen geven. Een hogere spermaproductie kan ook een belangrijk onderwerp zijn wanneer jij en je partner graag een kindje willen. Veel mannen willen meer volume krijgen om de kansen op zwangerschap te verhogen.

Meer sperma krijgen

Een standaard hoeveelheid varieert van twee tot vijf mililiter. Tussen de aanmaak en het tijdstip dat deze bij zaadlozing naar buiten komen zit ongeveer twee weken. Als we spreken over weinig sperma houdt dat in dat het spermavolume minder is dan 2 milliliter na drie dagen onthouding.

Mogelijke oorzaken

Er zijn verschillende mogelijke oorzaken van weinig sperma hebben.
Ten eerste kan het zijn dat u veel zaadlozingen heeft, dit houdt in dat het lichaam onvoldoende tijd heeft om spermavocht te produceren aangezien tussen de aanmaak en de lozing 2 weken zit.
Daarnaast kan het ook zijn dat u tijdens het vrijen snel tot een zaadlozing komt, dit is omdat het lichaam tijdens het vrijen nog extra spermavocht aanmaakt. Hoe langer deze periode is, hoe groter het spermavolume.
Daarbij kunnen medicijnen ook invloed hebben op de aanmaak van sperma. Sommige medicijnen hebben als bijwerking dat de spermaproductie afneemt. U kunt dit terugvinden op de bijsluiter van uw medicijnen.
Tot slot kunnen ziekten ook bijdragen aan een verminderde spermaproductie, bijvoorbeeld suikerziekte of na een prostaatoperatie. Hierdoor kan het voorkomen dat er weinig of helemaal geen sperma meer komt. Dit word dan een droge zaadlozing genoemd.

Smaak sperma verbeteren

Er zijn een aantal geheel natuurlijke manieren om de smaak en volume te verhogen.

 • 1. Als je een fietser bent, zie je misschien dat je meer sperma hebt wanneer je minder fietst.
 • 2. Losser zittende kleding kan daar aan bij dragen. Moderne strakke boxershorts staan misschien goed, maar er is een reden waarom je genitaliën zo ontworpen zijn dat ze van je lichaam af hangen!
 • 3. De temperatuur kan ook effect op het sperma hebben. Er hebben proeven plaatsgevonden met gezonde mannen die in een verhitte autostoel gingen zitten voor een uur. De lichaamstempraturen van de mannen tijdens deze test liep wel op tot 39.7 graden. Dit kan genoeg zijn om het sperma aan te tasten.
 • 4. Roken heeft veel negatieve gevolgen maar kan een effect hebben op het sperma. Roken vermindert de hoeveelheid sperma maar kan ook de kwaliteit van het sperma aantasten. Mannen die roken terwijl zij een kind proberen te verwekken verhogen de kans dat hun kind tegen medische problemen oploopt. Nog slechter is het roken van marihuana, wiet en hasj. Daarvan wordt gezegd dat het het mannelijk geslachtshormoon en de hoeveelheid zaadcellen kan verlagen.
 • 5. Stress is ook een algemene boosdoener. Hoeveel factoren ook stress geven, bedenk dat dit erg ongezond is en dus ook voor jouw sperma. Het schijnt zelfs zo te zijn dat de stresshormonen het vermogen van de testikels om de productie van het mannelijk geslachtshormoon te belemmeren. Dit is namelijk grotendeels verantwoordelijk voor de spermaproductie.
 • 6. Beweging is ook belangrijk. Er zijn voldoende bronnen die claimen dat voldoende lichamelijke activiteit een positief effect heeft op de hoeveelheid zaadcellen.
 • 7. Onthouding van orgasmes kan ook helpen. Het lichaam kan ongeveer 1.500 zaadcellen per seconde produceren. Dat zou betekenen dat je zo’n 130-200 miljoen spermacellen per dag produceert. Onthoud jezelf van orgasmes (een dag of twee) om genoeg op te bouwen om jouw spermaleger op volle sterkte te laten komen.

Deze kleine aanpassingen in het leven kunnen een impact hebben op de productie van sperma. Maar mochten die niet helpen, dan kun je ook met ShytoBuy’s range van sperma verbeterende producten, meer sperma krijgen of de smaak van sperma verbeteren. De resultaten van deze producten zijn klinisch bewezen. Alle supplementen en pillen in onze collectie zijn zorgvuldig onderzocht en uitgebreid getest, zodat je zeker weet dat je een veilige en effectieve oplossing gebruikt binnen het comfort van je eigen huis.

Kan ik door bepaald voedsel of drank mijn spermaproductie verhogen?

Het drinken van veel water is ook erg belangrijk. Water is belangrijk voor veel factoren in het lichaam, en dus ook voor de gezondheid van het sperma. Voor mannen is de aanbevolen hoeveelheid 13 glazen per dag. Dit is dus 3 liter per dag.

Wat je eet en drinkt is ook erg belangrijk. Eet veel groente en fruit, deze zijn rijk aan antioxidanten die de levenskwaliteit van je sperma kunnen verbeteren. Hierbij een aantal voorbeelden van voedsel die rijk zijn aan antioxidanten:

 • rode bonen
 • Bosbessen, cranberries en bramen
 • Kokuswater
 • Pruimen
 • Appels
 • Artisjokken

Het innemen van Zink en foliumzuur dragen ook bij aan de hoeveelheid sperma. Bij deze combinatie kan de hoeveelheid sperma met 74% stijgen. 1 milligram foliumzuur en 15 milligram zinksulfaat verhoogd de snelheid van de spermacellen . Neem ze wel beide in want anders werkt het niet.

Frisdrank is niet goed voor het sperma. Uit onderzoek is gebleken dat mannen die frisdrank drinken zo’n 30%minder sperma hebben.

Probeer Aminozuren in te nemen, deze zijn bouwstenen voor proteienen. De zuren staan bekend om je hoeveelheid sperma te boosten. Aminozuren zijn te vinden in spermakopjes daarom geven wetenschappers aan dat deze goed zijn. De volgende zuren zouden goed kunnen zijn:

 • L-arginine
 • L-lysine
 • L-Carnitine

Waarom zou ik de smaak van mijn sperma veranderen?

Als je ooit verteld bent dat sperma ongewoon zout, bitter of gewoon onaangenaam smaakt, kun je begrijpen welke impact dit kan hebben op je eigenwaarde en seksuele zelfvertrouwen. Gelukkig hebben onderzoeken aangetoond dat de smaak en kwaliteit vaak samenhangt met wat je in je lichaam stopt, waardoor je een oplossing voor dit probleem zou moeten kunnen vinden.

Onaangenaam smakend sperma kan je seksuele prestaties remmen en ook orale seks minder plezierig maken voor jou en je partner. Maar er zijn genoeg discrete en makkelijke manieren om de smaak van je sperma te verbeteren, waardoor je prestaties een boost krijgen en een beter seksleven mogelijk maken!

Hoe smaak sperma verbeteren?

Vaak wordt aangeraden om meer zuur fruit te eten, zoals ananas, cranberries en citrusvruchten, omdat deze de smaak van sperma verbeteren. Maar dat kan nogal tijdrovend en ongemakkelijk zijn. Gelukkig komt ShytoBuy met de perfecte oplossing hiervoor; een breed assortiment aan producten die je probleem op een veilige, effectieve en 100% natuurlijke manier oplossen. Alle producten die we bieden, zijn er in tabletvorm en kan de smaak en kwaliteit van sperma verbeteren, zonder je dagelijkse routine te verstoren. Deze supplementen vormen een eenvoudige methode die veilige en betrouwbare resultaten biedt!
Daarnaast kun je ons meest populair product uitproberen semenax. Dit product in net als de meeste andere producten op deze website samengesteld met natuurlijk ingrediënten en kunnen bijdragen aan jouw prestaties. Hier bij Shytobuy bestel je jouw semenax met 25% procent korting. Hierdoor zijn ook veel wederverkopers geïnteresseerd in ons aanbod. Tot slot is dit product populair geworden doordat deze webshop is een van enige plekken in Nederland waar je veilig jouw producten kunt bestellen met een discrete levering en facturatie.

SemEnhance Capsules

Een voorbeeld van een supplement dat kan helpen de smaak van je sperma te veranderen is de SemEnhance. SemEnhance is nu verkrijgbaar bij ShytoBuy en bevat 100% natuurlijke ingrediënten die samenwerken om je sperma een zoete en fruitige smaak te geven. De SemEnhance Capsules worden door je lichaam geabsorbeerd en de unieke ingrediënten worden vervolgens getransporteerd naar je voortplantingsklieren. De capsules bevatten onder andere vitamine C en kunnen daarom ook je immuunsysteem een boost geven. SemEnhance heeft als doel de seksuele beleving van je partner nog fijner te maken en wordt geleverd in een neutrale, discrete verpakking. De SemEnhance Capsules kunnen je helpen ervoor te zorgen dat orale seks ook een leuke ervaring wordt van je partner. Als je partner aangeeft de smaak van je sperma niet prettig te vinden, dan kan dit product helpen bij het veranderen van de smaak. De werking van natuurlijke ingrediënten zouden er ook voor moeten zorgen dat je geen enkele bijwerking ervaart. Je dient 2 capsules per dag tijdens de maaltijd in te nemen. We raden je aan niet meer dan 4 capsules binnen 24 uur te nemen.

Max Yummy Cummy

Een ander voedingssupplement dat je kan helpen is de Max Yummy Cummy. Dit supplement bevat ook natuurlijke ingrediënten, zoals peterselie en selderij. Deze ingrediënten werken samen om de geur en smaak van sperma te neutraliseren. Ook bevat het fruit extract om de smaak van je sperma te veranderen. Max Yummy Cummy wil er voor zorgen dat je je seksleven op positieve wijze kunt veranderen, gemakkelijk en snel! Het is dan ook een ideaal product als je van orale seks houdt, maar ook een drukke levensstijl hebt. Dankzij Max Yummy Cummy kun je de smaak een fruitige en zoete twist geven. Dit product gaan we op termijn vervangen, dus ben er snel bij.

Volume Pills

Bij ShytoBuy bieden we niet alleen behandeling voor de smaak van zaad aan, maar ook om het volume van het zaad in positieve zin te beïnvloeden. Zo kun je nu Volume Pills kopen die natuurlijke ingrediënten bevatten die samenwerken met als doel de spermaproductie te verhogen. Volume Pills staan erom bekend je krachtige ejaculaties te geven en ook je erecties langer en sterker te maken.* Ook Volume Pills wordt in een neutrale verpakking geleverd, zodat je het bij wijze van spreken gewoon op het kantoor kunt ontvangen. Lees meer over onze discrete leveringen verderop in dit artikel of bovenaan de pagina onder het kopje leveringen. Volume Pills wordt door velen als marktleider erkend in de industrie van spermavolume verhogende producten. Dit product bevat traditionele Oosterse kruiden die al jaren lang in chinese medicijnen worden gebruikt met als doel seksueel uithoudingsvermogen te verbeteren. Het product kan er voor zorgen dat je langer geniet van je orgasme, terwijl je tegelijkertijd meer zaad ejaculeert.

Bestellen via SytoBuy

Je kunt nu via ShytoBuy gemakkelijk en snel producten zoals de SemEnhance Capsules bestellen. Selecteer je favoriete product, klik op ‘toevoegen aan winkelwagentje’ en vul je gegevens in op het bestelformulier. Je kunt voor je bestelling kiezen uit verschillende betalings- en aflevermethodes. Je kunt de producten morgen al aan huis geleverd, wanneer je voor 16.00 uur bestelt, dankzij de 24-uurs levering.

ShytoBuy specialiseert zich in discrete aflevering en facturatie. Jouw privacy is voor ons van groot belang. Om je privacy te garanderen, verzenden we alle bestellingen in een neutrale en discrete verpakking zonder vermelding van je bestelling of onze website. De bestelling wordt ook niet op je bankafschrift vermeld. Wij refereren in dat geval naar onze moedermaatschappij genaamd Comfort Click LTD. Indien je vragen en/of opmerkingen hebt, kun je ons altijd contacteren van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur via live chat, e-mail of telefoon.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.