maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

6 Superfoods Die Je Zaadcellen Stimuleren

Wil je een gezin starten maar ervaar je problemen? Het beste wat je kunt doen om daarmee te beginnen is met een mannelijke vruchtbaarheidstest. Dit voorkomt ongewenste bezoekjes aan de dokter en laat jou je eigen diagnose stellen, vanuit huis. Tegelijkertijd kun je ook gezonde veranderingen doorvoeren in je dieet die je zullen helpen om je zaadcellen natuurlijk te stimuleren! Hier zijn 6 superfoods die boordevol zitten met vitaminen en mineralen voor gezond sperma!

 1. Oesters Om Je Zaadcellen Te Stimuleren

  Oesters zijn van nature rijk aan zink en dit speelt een cruciale rol in de mannelijke vruchtbaarheid en de kwantiteit van de zaadcellen. Dus het is essentieel om ongeveer 50g aan oesters toe te voegen aan je dieet. Als dit niet haalbaar is voor je, dan is een ondersteunend supplement dat zink bevat altijd een goed alternatief om je zaadcelkwaliteit natuurlijk te verbeteren.

 2. Pure Chocolade Voor Je Zaadcellen

  Pure chocolade is van nature rijk aan aminozuur arginine waarvan bekend is dat het het volume van de zaadcellen verhoogt. Pure chocolade is rijk aan antioxidanten en een uitstekend voedsel voor gezond sperma. Het werkt als een krachtig schild tegen vrije radicalen die de testosteronniveaus kunnen verstoren en de kwaliteit van sperma kunnen verminderen. Dus, neem iedere dag een stukje pure chocolade en stimuleer de gezondheid van je zaadcellen!

 3. Knoflook Voor De Beweeglijkheid Van Je Sperma

  Knoflook heeft twee krachtige verbindingen die de productie van sperma kunnen stimuleren. Het bevat selenium, dat de beweeglijkheid van het sperma verbetert en allicine dat de bloedtoevoer naar de voortplantingsorganen stimuleert en het sperma beschermt tegen schade. Één of twee teentjes knoflook per dag is al voldoende om je sperma een boost te geven.

 4. Walnoten Om Mannelijke Vruchtbaarheid Te Stimuleren

  Walnoten zitten boordevol met Omega-3 vetzuren, en zijn het beste voedsel voor een gezond aantal zaadcellen. Deze lekkere snack voor onderweg zal ook de bloedtoevoer naar je geslachtsdelen stimuleren en de gezondheid van het sperma op natuurlijke wijze verbeteren. Je kunt ze ook toevoegen aan je ontbijtgranen of ze over je toetjes strooien. Andere goede bronnen van omega-3 zijn kip, zalm en krab.

 5. Ginseng Voor De Gewenste Testosteronniveaus

  Deze wortel wordt al meer dan honderden jaren gebruikt als afrodisiacum. Het wordt beschouwd als het beste voedsel voor gezonde zaad- en eicellen en het is ook bekend dat het de testosteronniveaus verhoogt. Als je elke dag ginseng aan je thee kunt toevoegen, zal het de bloedtoevoer naar je geslachtsdelen verbeteren en je libido een boost geven!

 6. Bananen Voor Verhooge Spermaproductie

  Bananen bevatten een zeldzaam enzym genaamd bromelaïne en vitaminen A, B1 en C. Terwijl bromelaïne werkt om de spermaproductie te stimuleren, werken vitaminen A, B en C om de kwaliteit en productiviteit van de zaadcellen te verhogen. Dus als je geen overgewicht hebt, zal het helpen om je hormonen te reguleren en je libido te verhogen door elke dag minstens 2 bananen te eten. Houd er wel rekening mee dat een banaan veel calorieën bevat en je dus je dieet zal moeten aanpassen als je 2 bananen consumeert.

Overzicht

Als het opnemen van deze 6 superfoods in je dagelijkse dieet je moeilijk lijkt, kun je in plaats daarvan kiezen voor een mannelijke vruchtbaarheidsmix. Dit supplement is speciaal samengesteld voor mannen die een gezin willen stichten. Supplementen zijn makkelijk in te nemen en bevatten alle natuurlijke ingrediënten waarvan bekend is dat ze de gezondheid van het sperma verbeteren. Zorg dat je een supplement kiest dat rijk is aan B-vitamines en zink.

Andere interessante artikelen