maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Menopauze

De menopauze kan voor veel problemen zorgen bij vrouwen, zowel fysiek als mentaal. Het is ook niet niks. Voor veel vrouwen markeert de menopauze het moment waarop hun menstruatiecyclus stopt. Normaalgesproken begint de menopauze bij vrouwen rond het 52e jaar, maar het kan ook vroeger of juist later beginnen. Men spreekt dan ook wel van vroegtijdige menopauze, wat verschillende oorzaken kan hebben. De symptomen van de menopauze kunnen heel vervelend zijn en variëren van stemmingswisselingen en angsten, tot opvliegers en een verminderde libido. Wij hopen je hulp aan te kunnen bieden. Accepteer je deze? Shop hier onze producten voor de menopauze.
Lees meer

Alle producten in deze categorie

De menopauze, ook wel ‘de overgang’ genoemd, kan behoorlijk ontmoedigend zijn voor vrouwen. Het markeert het einde van de menstruatiecyclus van de vrouw, en daarmee vaak het einde van hun seksdrive. De gemiddelde leeftijd waarop de menopauze start is rond 52 jaar, maar het kan ook eerder beginnen. Deze periode in het leven van de vrouw kan emotioneel en fysiek zwaar zijn en impact hebben op de hormoonbalans. Er zijn veel symptomen die gepaard gaan met de menopauze, zoals opvliegers, stemmingswisselingen, nachtelijk zweten, angst en nog veel meer. Je kunt je voorstellen dat het al flink ongemakkelijk kan zijn om slechts een paar van deze overgangsklachten te hebben.

Eén van de meest gehoorde overgangsklachten bij vrouwen is dat het een negatieve invloed heeft op hun seksdrive en daarmee hun seksleven. Hierdoor hebben veel vrouwen gedurende langere periodes geen behoefte aan seks, waardoor de vagina droger wordt en orgasmes steeds moeilijker worden. Er zijn gelukkig middelen die overgangsklachten verminderen en helpen om je seksleven weer nieuw leven in te blazen. Eén van de meest populaire oplossingen is een hormoonbehandeling. Als je daar niet veel voor voelt, zijn er ook natuurlijke middelen beschikbaar, zoals tabletten en crèmes, waarmee je de symptomen tegen kunt gaan en je seksdrive kunt verhogen.

Een laag oestrogeengehalte lijkt de voornaamste oorzaak te zijn van de menopauze. Naarmate je ouder wordt, maken je eierstokken minder oestrogeen aan en stoppen je menstruaties uiteindelijk. De symptomen van de menopauze kunnen je misschien ontmoedigen, of stoppen om bepaalde dingen te doen, maar gelukkig zijn er natuurlijke oplossingen die overgangsklachten verminderen. Een goed middel tegen opvliegers is bijvoorbeeld Native Remedies MellowPause. Bij ShytoBuy vind je een range producten die op natuurlijke wijze overgangsklachten bij vrouwen verlichten. Je koopt ze gemakkelijk én discreet online.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.