maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Huidverzorging

Een goede huidverzorging is voor de meeste mensen vanzelfsprekend. Maar met onze steeds vollere agenda’s en de toenemende luchtvervuiling wordt het nóg belangrijker om je huid alle aandacht te geven. Zeker ook omdat deze het grootste orgaan van je lichaam vormt. In tegenstelling tot wat velen denken, is het nooit te laat om met een goede verzorging van je huid te beginnen. De basis ligt bij water. Ook dieet is een belangrijke factor en kan bijdragen aan de conditie van je huid. Maar je kunt niet alles consumeren wat goed is voor je huid. Supplementen zijn speciaal geformuleerd om een goede aanvulling te zijn op je dieet. Ontdek hier onze producten voor je huid.
Lees meer

Alle producten in deze categorie

Huidverzorging & cosmeceuticals

De verzorging van de huid is een belangrijk onderdeel van dagelijks ritueel en krijgt daarom veel aandacht. Helaas is het zo dat tegenwoordig iedereen wel een drukke levensstijl heeft, waardoor huidverzorging er wel eens bij in wil schieten. Hierdoor vergeten we onze huid de aandacht te geven die het zo verdient. Maar dankzij onze fantastisch assortiment van natuurlijke huidverzorging is een oplossing nu nog maar één klik weg.

Huidverzorging producten

ShytoBuy helpt je met het zoeken naar de beste producten in de huidverzorging. We geloven dat een slechte huid of tint een teken kan zijn van een slechte gezondheid. We raden je daarom aan om tijd te spenderen in het uitkiezen van de juiste huidverzorging voor jouw huid en dit te combineren met gezonde en gebalanceerde voedingen. Sporten, gezond eten, voldoende rust pakken zijn factoren die kunnen bijdragen om de huid in topconditie te krijgen en behouden. Hierdoor vergroot jij jouw kansen voor die prachtige egale teint. Terugkomend op het tweede onderdeel, zit er tegenwoordig veel vooruitgang in de technologie van de verschillende soorten huidverzorging. ShytoBuy helpt hierbij graag om je op de hoogte te houden van de internationale trends. Het is misschien niet altijd even eenvoudig, maar met de juiste huidverzorging is mogelijk om de huid er gezond en jong uit te laten zien!

Bij ShytoBuy bestel je makkelijk en snel een uitgebreid assortiment aan huidverzorging producten. Bovendien houden we rekening met je privacy en kun je je producten nu dankzij de 24-uurs levering, de volgende dag in huis hebben. Bij ShytoBuy kun je kiezen uit verschillende crèmes, lotions en supplement die je helpen om je huid in topconditie te krijgen. Maar ook de ingewikkelde producten, zoals een microdermabrasie apparaat zijn bij ons te verkrijgen.

Natuurlijke huidverzorging

Bij ShytoBuy raden we je aan om je huid regelmatig goed te reinigen en te hydrateren. Houd er rekening mee dat je huid ook nog andere behoeftes heeft. Zo is het een goed plan om je huid dagelijks te behandelen, waardoor de buitenste laag van je huid zich kan herstellen voor een glad en optimaal resultaat. Dit kun je het beste net voor het slapen aanbrengen, zodat de huidverzorging ‘s nachts kan doorwerken.

Parabenen vrije producten

Veel mensen weten inmiddels wat parabenen zijn. Sinds een aantal jaar is de vraag naar natuurlijke huidverzorging gestegen.
Maar laten we beginnen bij het begin. Parabenen zijn chemische stoffen met conserverende eigenschappen die gebruikt worden in heel veel producten, dus ook huidverzorging. Parabenen zitten in allerlei soorten schoonheidsproducten en kunnen onder andere terug worden gevonden in shampoos en tandpasta. Omdat er een relatie is gelegd dat er parabenen zijn teruggevonden in tumoren, zijn mensen sceptisch geworden. Het betreft hier verschillende soorten parabenen: methylparabeen, ethylparabeen, propylparabeen, butylparabeen en isobutylparabeen. Echter blijven er mensen onderzoek doen naar of deze parabenen in huidverzorging uiteindelijk kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van tumoren. Er zijn hier verschillende opvattingen over. Deze vermeende verbinding tussen parabenen en kanker is dan ook voor veel mensen de reden om deze chemische stof te vermijden. Als alternatief zou je dus kunnen kiezen voor natuurlijke, parabenen vrije huidverzorging.

Parabenen worden gebruikt omdat deze stoffen ervoor zorgen dat de houdbaarheid en werking van vele schoonheidsproducten verbeterd wordt. De parabenen zorgen ervoor dat de producten niet bederven of kapot gaan. Het voordeel hiervan is dat de producten dus minder snel bederven wanneer ze parabenen bevatten.

Toen dit onderwerp via het nieuws onder de aandacht werd gebracht, vonden mensen het vervelend en steeg de vraag naar natuurlijke producten enorm. Mensen gingen ervan uit dat het product dat ze al jaren gebruikte, juist voor hen was. De aanwezigheid van parabenen in sommige tumoren worden niet betwist, maar de rol die de parabenen van de schoonheidsproducten spelen bij de ontwikkeling van deze tumoren of andere schadelijke ziekten wordt nog fel bediscussieerd en staat nog niet vast. Toch willen veel mensen eventuele problemen vermijden en kiezen daarom voor alternatieve producten met gezonde, natuurlijke ingrediënten. Parabenen kun je vooral terug vinden in producten die specifiek verkocht worden aan vrouwen, zoals make-up, reinigingsmiddelen en shampoos.

Eén van die alternatieve producten zonder parabenen zijn de producten van Skinception huidverzorging. Skinception is een huidverzorgingsmerk dat al meer dan 19 jaar wordt geproduceerd zonder gebruik te maken van parabenen. Skinception producten bevatten bovendien geen synthetische ingrediënten, omdat deze vaak tot irritaties bij verschillende gebruikers kunnen leiden. Skinception producten bevatten natuurlijke ingrediënten, van hoge kwaliteit, en zijn veilig in gebruik. Wij bij Shytobuy hebben een uitgebreide range aan Skinception producten.Bijvoorbeeld producten tegen Rosacea, dat zich kenmerkt door een hevige roodheid in het gezicht. Maar ook producten die je haar, nagels en huid hydrateren en herstellen. Skinception natuurlijke huidverzorging kunnen er voor zorgen dat je jezelf weer lekker en vol vertrouwen voelt. Skinception is in vele vormen anders dan andere gebruikelijke anti-aging of antirimpel producten. Zo zijn de producten klinisch bewezen en bevatten zij gepatenteerde peptiden en actieve ingrediënten. De producten zijn via internet, veilig en snel te bestellen op deze website. Kies nu voor deze veilige, natuurlijke weg, dat gebruikt maakt van innovatieve huidverzorgingstechnologie met natuurlijke producten.

Wat zijn cosmeceuticals?

Cosmeceuticals zijn verzorgingsproducten die wat betreft werking tussen schoonheidsproducten en geneesmiddelen zitten. Deze producten werken niet alleen oppervlakkig, maar kunnen ook dieper in de huid doordringen om op cellulair niveau door te werken.

Eind jaren 70 kreeg het begrip cosmeceutical meer bekendheid onder invloed van dr. Albert Kligman. Dr. Kligman was een dermatoloog dat een preparaat met vitamine A-zuur ontwikkelde met als doel rimpels te verminderen. De werking van dit middel ging verder dan alleen huidverzorging. Zo kwamen vervolgens in 1996 de eerste cosmeceuticals op de markt.

Cosmeceuticals worden niet erkend in Europese wetgeving en vallen daarom gewoon onder cosmetica. Dit heeft invloed op de manier van testen van het product en wat er op de verpakkingen staat. Een gecompliceerd verhaal dus, waar telkens vaker over wordt gesproken. Ingrediënten in cosmeceuticals zijn niet alleen samengesteld om je er mooier uit te laten zien, maar het doel is om ook voor een positieve werking op cellulair niveau te zorgen. In tegenstelling tot cosmetische producten bevatten cosmeceutical meer actieve bestanddelen en lagere ph-waarden. In theorie dienen cosmeceuticals daarom dan ook echt alleen effectieve bestanddelen te bevatten, zoals anti-oxidanten, die gezond zijn voor de huid en geen irriterende of nutteloze ingrediënten.

Skin Doctors

Bij Shytobuy bieden wij vele producten van Skin Doctors aan, een absolute marktleider in de wereld van cosmeceuticals. De producten van Skin Doctors worden ontwikkeld door vooraanstaande onderzoeksinstituten en cosmetische chirurgen. De producten van Skin Docters zijn inmiddels al in meer dan 50 verschillende landen verkocht. De producten zijn samengesteld met het doel om diep door te dringen in de huid en op celulair niveau een positieve werking te hebben, terwijl tegelijkertijd de huidoppervlak van een boost wordt voorzien. De producten van Skin Doctors zijn veilig in gebruik en bevatten natuurlijke ingrediënten.

De volledige naam van Skin Doctors is Skin Doctors Cosmeceutical. Dit merk probeert 3 waarden uit te dragen, niet alleen in de interne organisatie maar ook in de producen. De eerste waarde is dat gezondheids- en beautyproducten een zichtbaar verschil maken in het welzijn van het uiterlijk van je huid. Het gaat dus niet alleen om een mooie verpakking en mooie naam. De producten bevatten daarom een gebalanceerde samenstelling van actieve bestanddelen die daadwerkelijk het verschil kunnen maken. De producten van Skin Doctors worden altijd onderzocht in laboratoria met als doel uiteindelijk een effectieve oplossing en behandeling te bieden voor de (gevoelige) huid. De tweede waarde is dat alleen ingrediënten worden gebruikt die wetenschappelijk zijn getest of waarvan effectiviteit bewezen is.

Daarnaast wil Skin Doctors het absoluut zeer belangrijk dat al haar klanten de mogelijkheid krijgen om de ingrediënten van de producten te begrijpen. Daarom worden alle producten met een volledige en duidelijke lijst van ingrediënten geleverd. Er wordt daarom ook aanvullende informatie gegeven over de werkwijze van alle ingrediënten.

Skin Doctors probeert zich te richten op huidproblemen en probeert symptomen zo effectief mogelijk te behandelen. Er zijn behandelingen beschikbaar voor huidproblemen zoals Spataderen, kringen onder de ogen, rimpels, huidveroudering, pigmentatie en ingegroeide haren.

Voorbeelden van producten die ShytoBuy Nederland aanbiedt van Skin Doctors zijn:


Skin Doctors Zit Zapper: Skin Doctors Zit Zapper gaat de productie van acne tegen door acne uit te drogen, waardoor het uiteindelijk vervaagt. Het doel van de Skin Doctors Zit Zapper is om huidproblemen zoals acne, vlekken en littekens helpt elimineren.

Vein Away Plus: Vein Away Plus behandelt spataderen, gebroken bloedvaten en haarvaten en. Het doel van dit product is om je huid weer te laten stralen en je zelfvertrouwen weer een boost te geven.

Capillary Clear: Capillary Clear behandelt gebroken haarvaatjes en gebarsten bloedvaten. Het is een product die de algemene gezondheid van haarvaatjes ondersteunt en die de elasticiteit en gezondheid van de bloedvaatjes stimuleert.

Ingrow Go: De Ingrow Go is een natuurlijke formule die als doel heeft ingegroeide haartjes te verminderen. Breng het product 12 uur na het scheren of waxen aan met een wattenschijfje op de probleemgebieden voor een optimaal resultaat.

Hair No More System: Een verzamelingspakket van drie producten. Het pakket bevat twee ontharingscrèmes en een hair-inhibitor spray die de haargroei vermindert. Het doel is haar te verwijderen en je een gladde huid te bezorgen.

Instant Eyelift: Deze microdermabrasie crème is ontworpen om de vochtgehalte rond de ogen te ondersteunen en behouden, om de effecten van vermoeidheid en ouderdom te minimaliseren in slechts een paar minuten na de eerste aanbrenging.

Powerbrasion System: Dit microdermabrasie systeem met een drievoudige werking is ontworpen om de bovenste laag van de huid te verbeteren. Geniet nu van een frisser, jonger-uitziende en stralendere huid kunt.

Huidverzorging zonder alcohol en parfum

Cosmetische producten worden door vrijwel iedereen dagelijks gebruikt. Het is daarom dan ook te verwachten dat sommige gebruikers allergische reacties krijgen bij het gebruik van deze cosmetische producten. Normaliter zijn deze huidreacties meestal van milde aard. Slechts 10% van alle huidreacties betreft een echte contactallergie. Bij contactallergologisch onderzoek in een gemiddeld polikliniek allergie blijkt 6 tot 1% van de eczeempatiënten last te hebben gehad van een ‘parfummix’. Deze allergische reacties worden veroorzaakt door allergenen. Alcohol en parfum kunnen dus allergenen zijn. Door gebruik te maken van hypoallergene producten kun je allergische reacties voorkomen.

Hypoallergeen betekent minder dan normaal of weinig gebruik van allergenen. Deze term wordt met name in de cosmetische industrie gebruikt. Door gebruik te maken van producten die alleen natuurlijke bestanddelen bevatten kun je allergische reacties voorkomen.

Huidverzorging zonder chemische toevoegingen

Eén van de natuurlijke ingrediënten die je vaak niet geheel zonder rede terugvindt in huidverzorging is Emoe olie. De aboriginals uit Australië gebruiken dit ingrediënt al vele jaren, omdat het een positieve werking heeft bij ontstekingen, open wonden, artritis, pijn in de spieren en gewrichten etc.etc. Bovendien wordt het gebruikt bij het behandelen van brandwonden, snijdwonden, littekens, eczeem, huidinfecties en andere problemen. Emoe-olie bevat lipiden en wordt snel door de huid geabsorbeerd. De olie wordt gebruikt bij het behandelen van zwellingen en ontstekingen. Emoe olie bevat onder andere Vitamine E, Vitamine A, Oliezuur, Sapogenine, Linoleenzuur en Terpeen. Bovendien hydrateert deze olie de huid.

Ook beschermt emoe olie de huid tegen wind en weer, hydrateert het een droge huid, helpt het eelt te verzachten, en kan het verzachtend werken op grove ellebogen, knieën, en hielen. Emoe olie kan ook je uiterlijk verbeteren door littekens te verlichten, en rimpels en striae te verminderen.

Emoe olie is nagenoeg geurloos en heeft een stevige structuur die makkelijk uitsmeerbaar is. De kleur is melkachtig tot geel afhankelijk van het voedingspatroon van de emoe. De olie is PH-neutraal en is een triglyceride. Het bevat Omega-3 en Omega-6 en onverzadigde vetzuren. Verder bevat het vitamine A, vitamine E en bevat het vele anti oxidanten die voordelen hebben voor onze huid.

Conclusie

Huidverzorgingsproblemen bevatten desinfecterende eigenschappen en kunnen ook worden gebruikt om specifieke huidproblemen te verzachten en te behandelen. Denk hierbij aan Rosacea, pigmentvlekken, littekens en striae. Bij ShytoBuy geloven we dat natuurlijke producten, zonder parabenen, alcohol of parfum, een positieve werking kunnen hebben op de verzorging van je huid.
Je kunt bij ShytoBuy vele crèmes, lotions en supplementen kopen, maar daarnaast ook apparatuur zoals microdermabrasie. Hierdoor kun je je huid blijven verzorgen, zonder daarvoor een afspraak met de schoonheidsspecialiste nodig te hebben. ShytoBuy is al enkele jaren leverancier van Skin Doctors huidverzorging die een cosmeceutische werken hebben in het geval van huidproblemen. De Skin Doctors range van natuurlijke huidverzorging bestrijdt bovendien onzuiverheden op de huid en behandelt infecties op effectieve wijze. Bestellen op onze website is eenvoudig, snel en discreet.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.