maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Wratten Pleisters

28 Pleisters | Natuurlijke wratten oplossing

Overzicht

Bent u een van de vele mensen die te maken heeft met lelijke, jeukende of zelfs pijnlijke wratten en verrucas? De Wrat- en Verruca-pleister is volledig pijnvrij en makkelijk te gebruiken. Een ideaal alternatief voor crèmes, lotions en pillen. Deze handige pleisters zijn ontworpen voor gebruiksgemak, ze zijn snel en eenvoudig. Alles wat u hoeft te doen, is één heldere pleister aanbrengen op de wrat en u bent klaar! Omdat het ontwerp als dat van een gewone pleister is, is er minder kans dat uw vingers of anderen in contact komen met het virus. Het is dus snel, eenvoudig, hygiënisch en vooral effectief!

  • Pijnvrij natuurlijk hulpmiddel voor wratten en verruca's
  • Ideaal alternatief voor crèmes en lotions
  • Rommelvrij en geen afval
  • Hygiënische pleister-applicatie
  • Snel en eenvoudig aan te brengen
  • Glutenvrij
  • GMP

Wat zijn wratten en verruca’s?

Beide veroorzaakt door het humaan papillomavirus (HPV), wratten en verruca’s verschijnen als kleine bultjes op de huid. Hoewel er verschillende soorten wratten zijn, zijn het meestal kleine bultjes die stevig en ruw kunnen aanvoelen en meestal pijnloos zijn. Verrucas daarentegen zijn een soort plantaire wrat die gewoonlijk op de voetzolen of rond de tenen ligt. Ze hebben meestal kleine zwarte puntjes onder de harde huid en zijn meestal pijnlijker dan wratten. Ze komen allebei voor wanneer de kapotte of beschadigde huid in contact komt met het virus, waardoor de verspreiding van de ene persoon naar de andere heel gemakkelijk is en daarom zullen de meeste mensen ze op een bepaald moment in hun leven tegenkomen. Hoewel ze allemaal iets anders zijn, zijn er naar verluidt meer dan 100 verschillende stammen van HPV die zich over het algemeen ontwikkelen en gedijen in warme, vochtige omstandigheden.

The Wart and Verruca Patch

Bent u op zoek naar een product om te helpen met uw wratten en verruca’s, maar moe van het gedoe en rotzooi die ermee gepaard kan gaan? Zeg vaarwel tegen plakkerige crèmes, een groezelige lotions en hallo tegen de Wart and Verruca Patch. Ontworpen om het omgaan met uw wratten en verruca’s zo eenvoudig mogelijk te maken, deze pleisters hebben een hygiënische toepassing en zijn volledig rommelvrij. U hoeft zich niet langer zorgen te maken over vlekken op uw kleding of het verspreiden van uw wratten en verruca’s aan anderen. Dankzij de Wart en Verruca Patch, kunt u eindelijk het eenvoud verwelkomen!

Wart and Verruca Patch ingrediënten

Werkzaam bestanddeel: salicylzuur

Kleefstof: Acryl Lijm

Hoe te gebruiken

Begin met het foliezakje open te pellen. U ziet de pleisters en een plastic marker zodat u de pleister op de huid hygiënisch kunt aanbrengen. Met de plastic marker verwijdert u voorzichtig een enkele pleister en plaats deze direct op de wrat of de verruca. Trek de marker weg zodat alleen de patch zelf op de huid achterblijft. Breng één pleister per wrat of verruca om de 12 uur aan. Gebruik na een paar dagen een schoon, schurend materiaal (bijvoorbeeld een scrub) voor persoonlijk gebruik om de zachte oppervlaktelagen van de huid te verwijderen. Draag overdag of 's nachts en gebruik elke dag totdat u het gewenste resultaat hebt bereikt. Elk pakket bevat 28 pleisters, dus het gebruik zal natuurlijk afhangen van het aantal wratten of verruca’s dat u heeft en hun individuele grootte. Voor gebruik op een aantal wratten of voetwratten raden we aan meerdere pakketten te kopen.

Advies

Omdat de Wart- en Verruca-Patch een actueel product is, heeft het geen bijwerkingen en is het veilig voor gebruik. Op dezelfde manier als wanneer u voor het eerst een nieuw product op uw huid probeert, raden wij u aan ervoor te zorgen dat u geen persoonlijke allergieën heeft en het gebruik stopt als zich dan een allergische reactie voordoet. Gebruik in een periode van 24 uur niet meer dan 2 patches. Dit product is niet bedoeld voor gebruik op kinderen.

Onze Aanbiedingen

Vaak samen gekocht

Wratten Pleisters
Wratten Pleisters

28 Pleisters | Natuurlijke wratten oplossing

24.99€

+
Manuka Naturals™ Manuka Zeep
Manuka Naturals™ Manuka Zeep

75 g Zeep | o.a. voor Eczeem en Huidinfecties

8.99€

+
Manuka Naturals™ 100% Manuka Olie
Manuka Naturals™ 100% Manuka Olie

10 ml Olie | 100% Natuurlijkel Essentiële Olie

22.99€

1 Producten

24.99€

+

0 Gerelateerde producten

0.00

  • Gratis bezorging
Totaal

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(7)
4 STERREN
(3)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

83.33% Gebaseerd op 11 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ben al 8 dagen verder,zie nog niks veranderen, voel wel dat het inwerkt, hopelijks werkt het

D Dominiek D
Geverifieerde aankoop

Werkt goed en snel

N Noud
Geverifieerde aankoop

Prettig dat het natuurlijk is.

J Jorik
Geverifieerde aankoop

Heeft me snel en gemakkelijk van mijn wratten af geholpen

K Killyan
Geverifieerde aankoop

Deze pleisters hebben wonderen gedaan voor mij! Ik sukkel al een tijdje met wratten maar binnen twee weken van gebruik zijn ze helemaal weg! Geweldig product!

K Katrien
Geverifieerde aankoop

Heel makkelijk aan te brengen. Heb ze gebruikt op mijn wratten en heb er nog aan mijn broer gegeven.

D Dan
Geverifieerde aankoop

Irriteert mijn huid niet wat heel goed is, anderen deden dat wel. Er is ook geen residu van de lijm van de plakker.

J Jane
Geverifieerde aankoop

Ik heb al een lange tijd wratten op mijn voet en met deze pleisters zijn ze eindelijk weg.

L Lansen
Geverifieerde aankoop

heel makkelijk aan te brengen en doet z'n werk goed

D Daniel
Geverifieerde aankoop

Ik had een grote wrat op mijn voet en die is nu zo goed als verdwenen

J Jen

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk