Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Semenax

120 Capsules | Climax Intensiteit Supplement voor Mannen

Overzicht

Het is al lang bekend dat sperma volume voor veel mannen een directe rol kan spelen bij het bereiken van de hoogste hoogtes in de slaapkamer. Mannen van alle leeftijden die hun zelfvertrouwen en prestaties in bed een boost willen geven kiezen voor bekende natuurlijke ingrediënten waar ze op kunnen vertrouwen. Na een doorbraak in onderzoek naar de beste kruiden en plantenextracten, werd Semenax meer dan 15 jaar geleden ontwikkeld voor mannen die hun libido wilden verbeteren. Voor dit natuurlijk voedingssupplement is elk ingrediënt zorgvuldig geselecteerd. De formule is zorgvuldig geperfectioneerd tot de huidige nieuwe en verbeterde formule. Semenax, ontworpen voor een snel resultaat, kan helpen de climax-intensiteit van mannen regelrecht tot het randje te brengen.

  • Helpt mannen op ieder vlak te presteren!
  • Ontworpen voor mannelijke climax-intensiteit
  • Bevat Maca, Zink and L-Carnitine
  • Makkelijk door te slikken capsules
  • Discrete verpakking en levering
  • Vegan
  • Glutenvrij
  • Halal-vriendelijk
  • Kosjer-vriendelijk

Spermacellen

Zaadcellen, gevonden in de testikels, worden geproduceerd in dicht opgerolde buizen: de tubuli seminiferi. Zodra het sperma in deze buizen door spermatogenese wordt geproduceerd, rijpt het ongeveer een dag in een reeks buizen achter de testikels: de epididymis. Wanneer ze nodig zijn, reizen de zaadcellen door de ejaculatie-kanalen en vervolgens via de urethra naar buiten.

De vraag rondom hoeveelheid

Zoals met zoveel andere aspecten van mannelijkheid, heeft ook de vraag rond hoeveelheid vaak door ons hoofd gespookt. Hoewel het niet het enige is, voelen veel mannen dat hoeveelheid samen kan hangen met hun prestaties in de slaapkamer en dat een grotere hoeveelheid kan betekenen dat ze virieler zijn. Voor wat betreft de mannelijke climax, weet je wellicht dat het mannelijke orgasme actief is wanneer de spieren snel samentrekken en ontspannen. Het plezier duurt echter enkel voort zolang er output is. Als gevolg hiervan wordt aangenomen dat grotere hoeveelheden kunnen leiden tot meer bevrediging tussen de lakens. Er is geen betere manier om de output te vergroten dan met de hulp van de natuur, maar omdat het moeilijk kan zijn de juiste ingrediënten in de juiste hoeveelheden te vinden, kan het voor veel mannen ideaal zijn om in plaats daarvan een natuurlijk supplement te kiezen dat de hoeveelheid bevorderd.

Semenax

Met de zorgvuldige selectie van ingrediënten en meer dan een decennium aan ervaring met trouwe terugkerende klanten, is Semenax een gerenommeerd en vertrouwd merk geworden. Gemaakt van een mix van de beste natuurlijke ingrediënten afkomstig van over de hele wereld, is de combinatie van al deze ingrediënten precies dat wat Semenax uniek maakt op de markt. De unieke mix is zorgvuldig geperfectioneerd tot een natuurlijke kruidenformule die is ontworpen om mannen te helpen hun prestaties te verhogen en hun zelfvertrouwen naar een hoger niveau te tillen.

Ingrediënten in Semenax

Het is niet alleen de exclusieve mix van ingrediënten die Semenax uniek maakt, maar ook het feit dat elke capsule precies de juiste hoeveelheid van elk ingrediënt bevat. Enkele van de fenomenale ingrediënten die samen de unieke Semenax-formule vormen, zijn onder andere:

De belangrijkste actieve ingrediënten in Semenax zijn: Vitamine E, Zinkasparaat 20%, L-Carnitine, Butea Superba, Macawortel, Pijnboomschors, L-Arginine, L-Lysine, Chrysin, Maca, Fenegriek Extract, Meidoorn Bes, Cranberry Ext. PE, Avena Sativa Ext. PE, Sarsaparilla-wortelpoeder, Zweeds bijenpollenbloempoeder, pompoenpitpoeder. Overige ingrediënten: cellulose, gelatine, plantaardig stearaat, siliciumdioxiden.

Gebruiksaanwijzing

Neem 4 tabletten per dag, bij voorkeur met voedsel of een hoofdmaaltijd. We raden aan 2 tabletten in te nemen bij de lunch en 2 bij het avondeten. Overschrijd de aanbevolen dosering niet en zoals bij elk nieuw voedingssupplement raden we aan de ingrediënten eerst te controleren op eventuele persoonlijke allergieën. Omdat Semenax een kruidensupplement is, zijn er geen bijwerkingen bekend en is het veilig in gebruik.

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(12)
4 STERREN
(3)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

88.24% Gebaseerd op 16 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

heft ook aanloop periode.niet langdurig gebruiken!!

w wim J
Geverifieerde aankoop

Super!! Product voldoet aan alle eisen 👍👍👍

j jan V
Geverifieerde aankoop

werkt na een tijdje echt in tegenstelling tot vele andere soortgelijke producten

Z Zwart
Geverifieerde aankoop

Nog niet getest laat het weten of het resultaat

C Chevy
Geverifieerde aankoop

Dit product beantwoord volledig aan mijn verwachtingen

F François P
Geverifieerde aankoop

Snelle levering, zeer goede werkingen.

J JURGEN D
Geverifieerde aankoop

Sorry, Levertijd enz... helemaal ok Kan product nog niet beoordelen want het is de eerste maal dat ik het aanschaf. Vraag de beoordeling nog eens na 1 maand dan weet ik meer te vertellen Met vriendelijhke groeten

F François P
Geverifieerde aankoop

semenax wel best werk

h hisham E
Geverifieerde aankoop

Redelijk duur.

o orlando C
Geverifieerde aankoop

Het werkt mits 3 x daags ingenomen. Merkbaar na ongeveer 2 weken.

F Frits

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk