maandag - vrijdag | 9.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Semenax™ - verhogen van spermavolume

Door Leading Edge Herbals

€49.95

Meer

Op Voorraad
Bestelling voor 17.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Semenax is een van de meestverkochte spermavolume verhogende pillen wereldwijd. Semenax is een volledig natuurlijk supplement dat de hoeveelheid sperma die je ejaculeert kan verhogen. Daarnaast kan het bijdragen aan de vruchtbaarheid en de smaak van sperma verbeteren dankzij een aantal zoetmakende stoffen. Semenax is ontwikkeld om je seksleven en je zelfvertrouwen op natuurlijke wijze een flinke stimulans te geven en te helpen bij krachtigere orgasmes.

 • Klein & discreet
 • Inname van 4 capsules per dag
 • Gemakkelijk in te nemen capsules
 • Kan helpen seksuele prestaties aanzienlijk te verbeteren
 • Kan helpen om je zaadproductie tot vijfmaal te vergroten
 • Een van onze populairste producten

We hebben Semenax al vele jaren in onze collectie en hebben inmiddels al een flink aantal reguliere klanten die de effectiviteit en veiligheid van deze capsules kunnen bevestigen. Semenax wordt in Nederland al meer dan 10 jaar met groot succes verkocht. Vanaf het moment dat Semenax haar producten online lanceerde, zijn er nog altijd geen klachten ontvangen. Samengevat maakt dit product een van de beste volumepillen op de markt beschikbaar.

Lees meer

Wat is Semenax?

Het is een voedingssupplement dat seksuele prestatie kan verbeteren. De capsules worden al door duizenden mannen gebruikt om hen te helpen meer sperma te produceren. Semenax kan bijdragen aan krachtigere orgasmes te krijgen, dus meer plezier en zelfvertrouwen in de slaapkamer.

Hoe werkt Semenax?

Deze capsules kunnen het mannelijke voortplantingssysteem ondersteunen en stimuleren. Het bestaat uit natuurlijke ingrediënten, zoals kruiden en aminozuren, die de zaadproductie kunnen ondersteunen. Wanneer je ejaculeert, trekken de spieren in de penis samen om sperma uit te stoten. Als er meer sperma is, zijn er meer samentrekkingen nodig en duurt je orgasme dus langer.

Daarnaast draagt Semenax bij aan witter en helderder sperma, hierdoor lijkt het sperma niet alleen gezonder, maar zal het dat ook echt zijn. Dit alles dankzij de werking van het genezende effect van de sterk gedoseerde ingrediënten.

Wanneer kan ik resultaten verwachten?

Dit supplement kan bijna direct resultaat geven. Binnen een paar dagen kan een verschil in de hoeveelheid hoeveelheid sperma al veranderen. De belangrijkste resultaten zijn een algemene verbetering van je seksuele gezondheid, een verhoogde hoeveelheid sperma en explosievere orgasmes. Voor de beste resultaten neem je semenax 4x per dag 1 capsule in bij een maaltijd.

Welke ingrediënten zitten er in semenax?

De belangrijkste ingrediënten zijn: De belangrijkste ingrediënten zijn: L-Arginine, Epimedium Sagittatum, Catuaba, Pompoenpit extraxt, zink-oxide, L-Carnitine, Maca, l-lysine, vitamin E, cranberry extract, Swedish flower.

L-Arginine HCL

Sinds het begin van de vorige eeuw staat L-Arginine bekend als een erectiebevorderende stof. In het laatste decennia zijn onderzoekers ertoe gekomen om L-Arginine te combineren met moleculen die de stof langzaam afscheiden.

L-Arginine zorgt voor een verhoogde aanmaak van stikstofoxide in het lichaam wat een hogere bloeddoorstroming teweegbrengt, voornamelijk in de penis. Dankzij deze stof in Semenax kan het betere erecties tot stand laten komen.

Epimedium Sagittatum

Dit kruid wordt ook wel “Yin Yang Huo” of “Horny Goat weed” genoemd en groeit op afgelegen hoogvlaktes. Recent wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat dit kruid een directe invloed heeft op de aanmaak van sperma en werkt als een potentieverhogend middel. Binnen de traditionele Chinese geneeskunde wordt dit kruid, oftewel plantje, al meer dan 2000 jaar gebruikt om het libido te verhogen.

Catuaba
Cutuaba wordt in de Europese en Amerikaanse alternatieve geneeskunde al jarenlang gebruikt om het verlangen te verhogen en daarnaast het zenuwstelsel te stimuleren. Deze stof, die uit de schors van de Catuaba boom gehaald, is de bekendste en krachtigste afrodisiacum van het Braziliaanse regenwoud. Catuaba is een voedingsrijke bron voor het hele mannelijke geslachtsorgaan. Het verhoogt seksuele lustgevoelens en prestaties bij zowel mannen als vrouwen, waarbij de stof de beste werking laat zien bij mannelijke impotentie.
Pompoenpit extract
Deze pitten, en dan met name de olie die zij bevat, worden al sinds de oudheid gebruikt tegen symptomen van onvruchtbaarheid, depressies en een laag libido. Pompoempitten bevatten een aantal stimulerende eigenschappen die effectief werken voor de prostaat alsook voor de hormonale productie. Deze olie kent verschillende eigenschappen zoals: calcium, potassium, zink, selenium, folaat en vitamines zoals niacin.
Zink-Oxide
Studies hebben aangetoond dat er een verbinding bestaat tussen zink-oxide, de verhoging van het aantal spermacellen en de sperma beweeglijkheid. Zink-Oxide kan deze verbinding met 80% tot zelfs 200% verbeteren door een positieve stimulering van de synthese.
L-Carnitine
Een van de kenmerken van gezond sperma is dat dit aminozuur in hoge concentraties aanwezig is. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit een significante verhoging teweegbrengt van het aandeel van zeer beweeglijk spermacellen in het zaadvocht. Deze hoge concentraties verhogen de vruchtbaarheid.
Maca
Dit Zuid-Amerikaanse kruid wordt ook “Peruviaanse Ginseng” genoemd en groeit in de hoogvlakten van the Andes. Deze voedingsrijke plant werd al door de Inca’s gebruikt en is rijk aan suiker, proteïnen en essentiële voedingsstoffen zoals ijzer en jodine. In moderne kruidengeneeskunde wordt deze energetische plant gebruikt bij verzwakte immuniteit, tuberculose, menstruatieproblemen, menopauze symptomen, maagkanker, steriliteit, verminderde viriliteit en andere seksuele afwijkingen.

L-Lysine

Onderzoek wijst uit dat dit aminozuur in combinatie met zink het aantal geproduceerde spermacellen kan verhogen.

Hoe kan ik Semenax bestellen?

Je kan Semenax eenvoudig en discreet online bestellen. Bij ShytoBuy gaat dat op een veilige, betrouwbare wijze en snel. Als je op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, kan je je product al de volgende werkdag in huis hebben. Klik op bestellen om je bestelling te starten.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (90% Gebaseerd op 4 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * Ervaar duidelijk verschil.
 • * 2 weken in gebruik. maar nog vroeg voor resultaat
 • * Mijn partner was onder de indruk hoeveel sperma er nu uitkomt.
 • * Bezorging was snel, ga het gelijk proberen!
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief