• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Viaman Volume

60 Capsules | Volume verbetering formule
Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Ben je op zoek naar een natuurlijke oplossing om je viriliteit te verbeteren en je volume productie te verhogen? Viaman Volume is het product waar je naar op zoek bent. Deze eenvoudig te gebruiken en discrete pillen bevatten alleen de beste natuurlijke ingrediënten en kunnen uw intieme ervaringen elke dag een boost geven. De mix van zink en selenium wordt versterkt door een aantal andere vitale ingrediënten, waarvan bekend is dat ze van nature mannelijke prestaties en viriliteit versterken.

 • Veilige, natuurlijke en discrete formule
 • Zink draagt bij aan de normale vruchtbaarheid en voortplanting
 • Selenium draagt bij aan de normale spermatogenese
 • Prijswinnend merk
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
 • Slechts 2 capsules per dag
 • Vegan
 • GMP
 • Vegetarisch

Het belang van volume

Voor sommige mannen is het volume een maatstaf voor hoe goed ze in bed zijn. Dat is niet het enige. Een man kan zich veel beter voelen wanneer er meer output is tussen de lakens en vaak is het ook nog eens de partner die naar meer verlangt. Meer volume kan ook worden gezien als een teken van hoge viriliteit en kan zorgen voor meer aangename, langere en intieme momenten. Bovendien kan stress en druk voor sommige mannen een impact hebben op hun intieme momenten. Voor dit probleem is er een natuurlijke en discrete oplossing.

De oorsprong van Viaman Volume

De kracht van Viaman schuilt in de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Het concept van Viaman Volume werd door een team van gespecialiseerde supplementontwikkelaars gemaakt nadat ze de beste combinatie van ingrediënten hadden gevonden die mannen zouden kunnen helpen. Na het bestuderen van de ingrediënten die geschikt zijn om de productie te vergroten, zijn wereldwijd de beste ingrediënten ingekocht.

Twee van de meest essentiële ingrediënten zijn zink en selenium. Zink draagt niet alleen bij aan het behoud van normale mannelijke hormoon niveaus, maar ook aan normale vruchtbaarheid en voortplanting. Selenium draagt bij aan normale spermatogenese, evenals de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Stress wordt over het algemeen beschouwd als een groot obstakel voor mannen als het aankomt op presteren in de slaapkamer.

Belangrijke ingrediënten

De intelligente samenstelling van zink en selenium wordt versterkt door een aantal andere belangrijke ingrediënten, waarvan bekend is dat ze de mannelijke prestaties en viriliteit op natuurlijke wijze ondersteunen.

Maca

Maca
Oorspronkelijk wordt Maca hoog boven in het Andesgebergte gevonden. Onderzoek heeft uitgewezen dat veelvuldig gebruik van deze Maca kan werken als natuurlijk afrodisiacum. Ook hebben vele studies de sperma-verhogende eigenschappen ontdekt die kunnen helpen bij de viriliteit. Voor meer informatie klik hier

L-Arginine

L-Arginine
Een immens populair ingrediënt in de industrie voor mannelijke verbetering supplementen. Dit ingrediënt staat vooral bekend als een essentieel aminozuur dat de bloedsomloop ondersteunt. Een goede bloedscirculatie speelt een belangrijke rol tussen de lakens en kan bijdragen aan de prestaties in de slaapkamer.

Korean Ginseng

Koreaanse Ginseng
Dit zeer populaire ingrediënt heeft in de viriliteit industrie veel aandacht gekregen. Er zijn daarom verschillende onderzoeken gedaan naar de Koreaanse Gingseng en de rol die het kan spelen bij het verhogen van mannelijke hormonen. Mannelijke hormonen zouden namelijk een bijdrage kunnen leveren aan het zelfvertrouwen en de prestaties in de slaapkamer. Voor meer informatie klik hier

Hoe gebruik ik het?

Slechts twee capsules per dag zijn genoeg om optimale resultaten te behalen uit de essentiële ingrediënten van Viaman Volume. Je kunt de capsule in combinatie met water innemen voorafgaand aan een maaltijd. Houd er rekening mee dat je de beste resultaten zult behalen wanneer je consistent bent met de inname van het product gedurende de periode dat je deze gebruikt. Het wordt aanbevolen ten minste 3 maanden gebruik te maken van de capsules om het beste resultaat te behalen. Er zitten 60 capsules in elk flesje, wat overeenkomt met een maandvoorraad. Elke pot is verzegeld met een veiligheidszegel.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(5)
4 STERREN
(5)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)
Uitstekend 4.5

90% Gebaseerd op 10 Reviews

Beoordeel ons
 • Makkelijk en heeft geen bijwerkingen enzo

  A Aaron small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Ik denk dat deze goed werken dus ik blijf ze nemen voor nu.

  O Olivier small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Werkt uitstekend, maar zijn wat aan de duurdere kant.

  D Dari small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Doet z'n werk, wou alleen dat het wat goedkoper was.

  DW David W small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Zorgt er echt voor dat het volume eruit komt!!!!

  A Anonim small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Super prijs/kwaliteit

  M Muhhamed small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Een vriend had me deze aangeraden voor mijn probleempje, het werkt echt goed!!

  C Colin small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Bestelling aangekomen. Helaas nog niet zo lang geleden aan begonnen dus kan nog niet aanbevelen. Voor de rest, goed aangekomen, snel en goed beschermd.

  S Stéphane small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Gebruik deze capsules nu al een jaar. Ik heb geen klachten want er zijn geen bijwerkingen

  J Jean-Luc small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.