maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Betalingsmethoden

Betalingsmethoden

Sinds 2005 accepteren we verschillende betalingsmethoden. Hierdoor maken we onze producten voor iedereen toegankelijk, maar hebben we ook de kennis in huis om dit veilig te laten verlopen. Daarnaast wordt er bij elke betalingsmethoden een discrete facturatie toegepast, zodat het niet zichtbaar is dat je iets bij ShytoBuy gekocht hebt. Op de afschrijving zal staan: ComfortClickSTBNI.

Creditcard

Creditcard

We accepteren alle soorten creditcards en betaalpassen; Visa, Maestro, MasterCard, en betaalpassen van bijna alle banken. Om vertrouwelijkheid te garanderen, zie je ons op je afschriften terug als 'ComfortClickSTBNI', en niet als ShytoBuy.

Bankoverschrijving of internetbankieren

Een bankoverschrijving is een makkelijke manier om geld over te maken. Als uw bank de mogelijkheid biedt om telefonisch of online te bankieren, kunt u het bedrag rechtstreeks naar een andere rekening overmaken. Alles wat u nodig hebt zijn de accountgegevens van de persoon of het bedrijf die u betaalt. Het is een snelle en veilige manier.

Hoe werkt een bankoverschrijving?

Om geld over te maken naar ShytoBuy heb je de volgende informatie nodig:

Naam van de begunstigde (waar je het geld naar toe stuurt)
ComfortClickSTBNI (dit is de naam van ons moederbedrijf)

De bank die ComfortClickSTBNI Ltd gebruikt is:
Deutsche Bank

IBAN Number van ComfortClickSTBNI
DE77 1007 0124 0104 0989 00

Bank Swift/BIC code
DEUTDEDB101

Referentie
Gelieve in het referentieveld het ShytoBuy bestellingsnummer in te vullen. Wanneer je geen bestellingsnummer vermeldt, zal het proces bij onze administratie langer duren.

iDEAL

iDEAL

iDeal is de meest gebruikte betaalmethode voor online aankopen. Het is bijzonder snel en gemakkelijk te gebruiken. Tijdens het bestelproces op onze website, kies je voor de iDeal betaaloptie. Wanneer je vervolgens je bank selecteert, kom je direct in de vertrouwde, beveiligde betaalomgeving van je bank terecht. Vul je gegevens in en rond de betaling af. De betaling wordt direct van je rekening afgeschreven. Hierna kom je automatisch weer op de website van ShytoBuy terecht. Je ontvangt van ons een betalingsbevestiging per e-mail en je bestelling wordt klaargemaakt voor verzending.

PayPal

paypal

PayPal is een veilige en snelle manier om online betalingen te doen. Het voordeel van PayPal is dat je niet telkens je betalingsgegevens in hoeft te vullen, omdat deze al in een veilige omgeving opgeslagen zijn.

Achteraf Betalen

Achteraf betalen? Dat kan bij ons eenvoudig via Klarna Afterpay. Het werkt iets anders dan de vertrouwde acceptgiro, maar het is zeker net zo veilig. Selecteer deze betaaloptie in het betaalproces en houdt met jouw Klarna account een goed overzicht van je uitgaven. Het Zweedse bedrijf Klarna is actief in Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Duitsland en Nederland. Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie over deze betaaloptie.

Mistercash Bancontact

De veilige en snelle betaalmethode voor onze Belgische consument. Voor de Nederlandse consument is het vergelijkbaar met iDEAL, want je maakt de betaling gewoon in de vertrouwde omgeving van jouw eigen bank en de betaling vindt direct plaats. Bancontact kan gebruikt worden door elke bankkaart met het bancontact-logo. Na het afronden van de betaling kom je automatisch weer op de website van ShytoBuy terecht. Je ontvangt van ons dan een betalingsbevestiging per e-mail en je bestelling wordt klaargemaakt voor verzending.

Veilig winkelen

Vanaf dag één heeft niets een hogere prioriteit voor ons dan ervoor te zorgen dat je kunt bestellen met een optimale bescherming van je identiteit en betaalgegevens. We gebruiken alleen Verisign veiligheidsencryptie technologie en we slaan je kaartgegevens nooit op. Dit betekent dat we ons houden aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en we verkopen je gegevens nooit aan derde partijen. Dat beloven we.