maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Borstvergroting

Vrouwen opgelet! Je borsten zijn je wapens. Jullie weten als geen ander hoe je de heren helemaal gekt maakt met je boezem. Of je de dames nou in een aantrekkelijke BH steekt voor net dat extra beetje stevigheid of ze in een sexy lingeriesetje hijst, de heren kunnen de ogen er niet vanaf halen. Daarom zijn dames altijd op zoek naar methodes om het uiterlijk van de borsten te verbeteren. Ontdek nieuwe zekerheid met onze collectie van natuurlijke pillen en crèmes de gericht zijn op jouw tieten. Of je nu grote of kleine borsten hebt, of juist een fijne cupmaat hebt. Voor veel vrouwen zijn hun borsten een kostbaar bezit en daar mag je best trots op zijn. Ontdek hier onze producten voor je borsten!
Lees meer

Alle producten in deze categorie

Wat is een borstvergroting

Een borstvergroting is een procedure waarbij de borsten van een vrouw worden vergroot. In Nederland worden er jaarlijks duizenden borstvergroting operaties uitgevoerd, waarmee een borstvergroting een van de meest voorkomende, cosmetische ingrepen is. Een natuurlijke borstvergroting gebeurt meestal door middel van het aanbrengen van borstimplantaten, maar het kan ook gebeuren door middel van het inspuiten van lichaamseigen vet, of door middel van borstvergrotende pillen.

De borsten spelen een belangrijke rol bij het uiterlijk en het voorkomen van vrouwen. Borsten die te klein zijn of niet goed bij het figuur passen, kunnen zorgen voor een gevoel van onzekerheid. De media stelt vrouwen namelijk regelmatig bloot aan afbeeldingen van vrouwen met grote en stevige borsten, waardoor vrouwen met kleinere of slappe borsten soms onzeker over hun lichaam kunnen worden. Vrijwel alle vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen borsten kunnen in aanmerking komen voor een natuurlijke borstvergroting, of borstvergrotende pillen. Mogelijke uitzonderingen hierop zijn vrouwen met zeer hangende borsten, waarbij een lift een betere behandeling dan een vergroting kan zijn.

Een borstvergroting zonder operatie

Er zijn vandaag de dag vele vormen van natuurlijke borstvergroting op de markt voor vrouwen die liever niet onder het mes willen. Andere voordelen van een natuurlijke borstvergroting is dat het relatief weinig kost, dat het weinig tijd vergt om het te nemen, en dat het geen littekens op de borsten zal achterlaten. In plaats daarvan zal een natuurlijke borstvergroting uw lichaam de nodige hormonen geven voor een natuurlijke borstvergroting.

Borstvergrotende pillen bevatten actieve bestandsdelen die zijn ontwikkeld om de juiste hormonen in het lichaam te stimuleren voor maximale borstgroei. Zo kan een natuurlijke borstvergroting gerealiseerd worden die veilig en pijnloos zal zijn. Vrouwen die borstvergrotende pillen gebruiken zullen tussen de zes tot 8 weken de eerste resultaten gaan zie in hun borsten. Dit kan echter zowel eerder als ook later gebeuren.

Om het maximale uit een natuurlijke borstvergroting te halen is het belangrijk om regelmatig aan zelfmassage te doen. Zonder goede borstmassages kunnen borsten namelijk de elasticiteit en zachtheid missen die nodig is voor een natuurlijke borstvergroting zonder striae. Neem tijdens het gebruik van borstvergrotende pillen dus ook de tijd om de huid goed te verzorgen. Een bijkomende voordeel van het masseren van de borsten is dat hiermee de doorbloeding ervan gestimuleerd wordt, waardoor de bestandsdelen van borstvergrotende pillen ook beter de borsten zullen kunnen bereiken. Dit zal de werking van borstvergrotende pillen dus bevorderen.

Daarnaast is het ook verstandig om het gebruik van een natuurlijke borstvergroting te combineren met regelmatige lichaamsbeweging. Weliswaar zal lichaamsbeweging die borsten niet vanzelf doen groeien, maar een goed fitness schema voor het pectorale gebied kan deze regio sterker en gespierder maken. Wanneer je de borstspieren regelmatig traint zullen ook de borsten groter en steviger gaan lijken. Combineer dus het gebruik van borstvergrotende pillen met regelmatig bankdrukken, opdrukken, en dips, om een veilige en natuurlijke borstvergroting te krijgen. Voorkom echter wel dat je te veel kilo’s verliest, aangezien dit ertoe kan leiden dat je borsten gaan krimpen.

Borstvergrotende pillen hoeven ook niet duur te zijn en zijn bij betrouwbare verkopers, zoals ShytoBuy NL, makkelijk te verkrijgen. Dit is dan ook een perfect alternatief voor de operatieve borstvergroting.

Een operatieve borstvergroting

Mocht je er voor kiezen om geen natuurlijke borstvergroting te willen nemen, dan kan je ook voor een operatieve borstvergroting kiezen. Als je een operatie overweegt, dan dien je eerst een afspraak te maken bij een kliniek. Je zal dan worden uitgenodigd door een plastisch chirurg voor een consult.

Gedurende de eerste consult zal worden gesproken over de reden voor een natuurlijke borstvergroting, en wat je mogelijke verwachtingen zijn met betrekking tot het resultaat. Vervolgens kan de plastische chirurg dan vertellen hoe realistisch deze verwachtingen zijn, en hoe verstandig het is om een borstvergroting te ondergaan.

Vervolgens zal de chirurg navraag doen over zaken als medische aandoeningen, medicijngebruik, allergieën, eerdere operaties, en mogelijke medische kwalen in de familie. Vaak zal ook de algehele gezondheid worden gecheckt om er zeker van te zijn dat je in staat bent een borstvergroting te ondergaan.

Vervolgens kan de borstvergroting zelf worden uitgevoerd op twee manieren: door middel van lipofilling kan lichaamseigen vet in de borsten worden geïnjecteerd, of er worden kunstmatige implantanten in de borsten aangebracht. De keuze van borstvergroting zal bepaald worden door de formaten van de implantaten, de lichaamsbouw, en de persoonlijk voorkeur van zowel de chirurg als de patiënt. Bij de meeste plastisch chirurgen zal worden gekozen voor implantanten, omdat zij van mening zijn dat deze het beste resultaat geven.

Een operatieve borstvergroting zal vrijwel altijd onder narcose gebeuren. Gedurende de operatie zal een kleine incisie aan de onderkant van de borst, oksel, of rond de tepel worden gemaakt, waardoor het vet of de implantaat kan worden ingebracht. Borstimplantaten bestaan uit een kunststof- of siliconenzakje dat gevuld is met siliconengel, een zoutwateroplossing, of een combinatie van beide.

Borstvergroting voor en na

Het is ook mogelijk om met de Brava-methode een natuurlijke borstvergroting zonder operatie te realiseren. Naast de al eerder genoemde borstvergrotende pillen, zijn er ook nog andere manieren om een grotere boezem te realiseren.

Een zeer veilige manier om een natuurlijke borstvergroting te krijgen, is simpelweg door ze groter te doen laten lijken. Dit kan gerealiseerd worden door middel van een push-up bh, maar dit kan ook gebeuren door middel van make-up contouring.

Door schaduwen te creëren rond je boezem, nek en sleutelbeen kan je de natuurlijke vormen van je borsten accentueren. Het kost wat tijd, maar het kan een overtuigende en natuurlijke borstvergroting opleveren.

Zo kan je door middel van een poederborstel wat donkere bronzer aanbrengen op de borsten. Met deze bronzer maak je vervolgens halfronde bewegingen aan de buitenkant van de borst, naar het midden toe. Gebruik vervolgens een lichtere bronzer om een de gecreëerde schaduw te vervagen, waardoor de borsten er groter uit zullen zien.

Ook kan je bronzerpoeder aanbrengen tussen de borsten. Kies hiervoor een glanzende en niet te donkere bronzer. De glans van de bronzer zal een optische illustie van diepte creëren, waardoor de borsten er direct een stuk groter uit zullen zien.

Daarnaast kan je ook overwegen om borstspieroefeningen te doen om een natuurlijke borstvergroting te krijgen. Door bijvoorbeeld iedere dag push-up oefeningen te doen, waardoor de onderliggende borstspieren groter worden. Deze borstspieren, ook wel pectorale spieren genoemd, zullen door groter te worden, de borsten groter en stevigere uitstraling geven. Als je regelmatig de borstspieren blijft trainen, dan zal je uit eindelijke positieve resultaten boeken.

Ook zijn er talloze borstvergrotende crèmes op de markt. In deze crèmes zitten bestandsdelen waarvan wordt beweerd dat zij de borsten groter en steviger zullen. Door deze crèmes vervolgens iedere op de borst in te masseren, zouden je borsten zachter, voller, en elastischer worden. Dit type natuurlijke borstvergroting vergt echter geduld, en het kan lang duren voordat de eerste resultaten zichtbaar zullen zijn.

Ook over de effectiviteit van borstvergrotende crèmes wordt zeer getwijfeld. Er zijn onderzoeken die aantonen dat de huid weliswaar gladder en strakker wordt door middel van het gebruik van een borstverstevigende crème, maar er zijn ook onderzoekers die dat weerleggen en beweren dat dit slechts het resultaat van de massages is.

Pijn na borstvergroting

Daarnaast is er ook het Brava-systeem, waarbij een vacuümpomp met koepels over de borsten wordt geplaatst. Dit systeem dien je te dragen in de nacht en gedurende het weekend, terwijl de vacuümpomp de lucht uit de koepels trekt en zo een lichte trekkracht op de borsten uitvoert. Hierdoor kunnen deze licht in omvang toenemen. Echter kan dit wel wat lichte pijn veroorzaken.

Het Brava-systeem wordt meestal gecombineerd met borstvergrotende pillen of lipofilling. Bij lipofilling wordt ongewenst vet ergens uit het lichaam verwijderd, bijvoorbeeld van de buik of heupen, en vervolgens wordt dit er bij de borsten ingespoten. Op deze wijze kan je een bescheiden groei in omvang zien, en kunnen de borsten ook wat steviger worden. Het Brava-systeem dient ongeveer een maand na het inspuiten van vet gebruikt te worden voor het beste resultaat.

Er kleven echter twee nadelen aan het gebruik van het Brava-systeem zonder het inspuiten van vet: ten eerste zal het systeem langer moeten worden gedragen, vaak minimaal drie maanden. Ten tweede is het eindresultaat vaak wat minder mooi dan bij het inspuiten van vet. De borst is meestal wat slapper en ook de toename in volume is beperkter. Voor een natuurlijke borstvergroting is het dus het beste om het Brava-systeem te combineren met borstvergrotende pillen, of met een natuurlijke lipofilling.

Er zijn dus genoeg om mogelijkheden om een natuurlijke borstvergroting te realiseren; je kan ervoor kiezen een operatie te ondergaan, of je kiest ervoor gebruik te maken van bijvoorbeeld borstvergrotende pillen en crèmes. Daarnaast kan je ook regelmatig de borstspieren trainen voor een sterkere en bredere borstkas, of je maakt gebruik van het Brava-systeem om door middel van vacuümpompen de borsten te vergroten.

Middelen voor een borstvergroting bij shytobuy nl

ShytoBuy NL heeft een groot aanbod aan natuurlijke borstvergroting middelen voor vrouwen die graag grotere borsten willen hebben.

De CC Fabulous Borst™ crème en tabletten zijn ontwikkeld zodat je binnen enkele maanden kan genieten van vollere en mooie borsten. Deze natuurlijke producten zijn gemakkelijk te gebruiken en geven je geleidelijk een permanent resultaat. Zij werken veel discreter en veiliger dan andere methoden. CC Fabulous Borst crème is speciaal samengesteld vanuit natuurlijke ingrediënten die al jarenlang in traditionele en moderne medicijnen worden gebruikt om een goede hormoonbalans mogelijk te maken en te behouden. De CC Fabulous Borst tabletten behoren tot de meest geavanceerde en populaire oplossingen die er op de markt verkrijgbaar zijn. Deze gemakkelijk in te nemen capsules zijn samengesteld met ingrediënten die direct werken en je binnen enkelen weken al resultaat geven. De ingrediënten in zowel de crème als de tabletten zijn speciaal geselecteerd voor hun borstvergrotende en –verstevigende eigenschappen. Het vrouwelijke lichaam produceert het hormoon oestrogeen. Dit hormoon zorgt ervoor dat je borsten tijdens de puberteit of een zwangerschap groeien. De ingrediënten van CC Fabulous Breast bevorderen de werking van dit hormoon om de borsten te vergroten en hen er beter uit te laten zien. Het helpt ook de bloedtoevoer naar de borsten te stimuleren, waardoor ze beter groeien en er beter uit gaan zien.

De Total Curve™ borstvergrotende pil is een simpele maar effectieve gel om je borsten er mooier er uit te laten zien. De formule bevat 3% volufine, wat de borstomvang vergroot door het vetweefsel in je borsten toe te laten nemen. Total Curve gel biedt een veilig en natuurlijk alternatief voor meer extreme en intensieve methodes om je borsten te vergroten, zoals een operatie. Deze gel biedt je dus een betaalbare en natuurlijke manier om je borsten er beter uit te laten zien en beter aan te laten voelen, zonder ongewenste bijwerkingen en gezondheidsrisico’s. Het geheim en het succes van de Total Curve gel zit hem in het ingrediënt volufiline, wat een combinatie van sarsasapogenine en gehydrogeneerde poly-isobutaan is. Deze bestanddelen werken op slimme wijze samen om de vetcellen zichzelf te laten reproduceren. Met andere woorden, zodra de Total Curve gel op de huid wordt aangebracht, zorgt het volufine ervoor dat dit gedeelte van de borst in volume toeneemt door de productie van het vetweefsel te stimuleren. In klinische testen bewees dit ingrediënt de borstomvang van vrouwen, in slechts 6 weken, met 8.4% omvang te laten toenemen. Het vermogen om borsten er voller uit te laten zien en te laten voelen, maakt deze Total Curve gel een echt must have voor vrouwen wereldwijd.

En het U-breast™ borstvergrotingsapparaat vergroot en verstevigt je borsten op een natuurlijke manier. Door dit comfortabele en discrete systeem 20-30 minuten per dag te gebruiken, kan je al snel verbetering in de borsten zien. De U-Breast maakt gebruik van 2 identieke vibratie-units die een lage frequentie vibratie uitzenden met de speciaal ingebouwde massageballetjes, die 40-50 bewegingen per seconde maken. Deze vibratie dringt door de huid, stimuleert de cellen in je borsten en verbetert de bloedsomloop. Hierdoor wordt het vernieuwingsproces van de cellen gestimuleerd, wat de spieren en pezen in je borsten steviger en sterker maakt, waardoor ze geleidelijk groter worden.

Borstvergrotende pillen bestellen op shytobuy nl

Het bestellen van borstvergrotende pillen voor een natuurlijke borstvergroting bij ShytoBuy NL is zeer eenvoudig. Wij maken gebruik van een beveiligd betalingssysteem, en het is mogelijk om jouw bestelling de volgende dag al in huis te hebben. Plaats je bestelling op een werkdag voor 16.00 uur, en je zal het gewenste product de volgende dag in huis hebben.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.