maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Hoe verbeter ik het volume en de smaak van mijn sperma?

Sperma heeft een sterke invloed op de seksuele zelfverzekerdheid van de man en natuurlijk is de kwaliteit hiervan belangrijk bij de kansen op bevruchting. Het drinken van voldoende water en het eten van bepaalde vruchten kan de productie van sperma bevorderen. Daarbij bieden we je bij ShytoBuy een helpende hand via onze natuurlijke producten die je net dat beetje extra geven.

Sperma smaak & volume

Hoewel de meeste seksuele problemen zich voordoen naarmate men ouder wordt, bestaat er de wens om meer volume te krijgen en de smaak te verbeteren, vooral bij jongere mannen. Deze vervelende problemen kunnen op elk punt in het leven voorkomen, maar de levensstijl van een jongere man, veel feesten, slecht eten, kortom; grote aanslagen op het lichaam, kunnen hun tol eisen en de productie en smaak van sperma beïnvloeden.

Sperma volume

De productie van sperma staat in direct verband met de intensiteit van je orgasmes. Orgasmes vinden plaats wanneer pulsaties in de penis het sperma van het lichaam naar buiten ejaculeren. Een grotere hoeveelheid sperma kan de spieren in de penis harder en langer laten werken, waardoor intensere en plezierigere orgasmes ontstaan.

Natuurlijk heeft het vermogen om grotere hoeveelheden sperma aan te maken en om van langer durende orgasmes te genieten, een flinke invloed op je zelfvertrouwen. Een lage spermaproductie kan leiden tot onbevredigende of gênantere seksuele prestaties, die het zelfvertrouwen een deuk kunnen geven. Een hogere spermaproductie kan ook een belangrijk onderwerp zijn wanneer jij en je partner graag een kindje willen. Veel mannen willen meer volume krijgen om de kansen op zwangerschap te verhogen. Een grotere hoeveelheid sperma is te behalen met een natuurlijk supplement zoals bijvoorbeeld Semenax.

Smaak en volume sperma verbeteren

Sommige mannen willen meer volume voor een beter orgasme, anderen willen graag meer sperma en een betere smaak voor hun partner. Er zijn een aantal geheel natuurlijke manieren om de smaak en volume te verhogen.

 • 1. Als je een fietser bent, zie je misschien dat je meer sperma hebt wanneer je minder fietst.
 • 2. Losser zittende kleding kan daar aan bij dragen. Moderne strakke boxershorts staan misschien goed, maar er is een reden waarom je genitaliën zo ontworpen zijn dat ze van je lichaam af hangen!
 • 3. De temperatuur kan ook effect op het sperma hebben. Er hebben proeven plaatsgevonden met gezonde mannen die in een verhitte autostoel gingen zitten voor een uur. De lichaamstemperaturen van de mannen tijdens deze test liep wel op tot 39.7 graden. Dit kan genoeg zijn om het sperma aan te tasten.
 • 4. Roken heeft veel negatieve gevolgen en kan ook een effect hebben op het sperma. Roken vermindert de hoeveelheid sperma maar kan ook de kwaliteit van het sperma aantasten. Mannen die roken terwijl zij een kind proberen te verwekken verhogen de kans dat hun kind tegen medische problemen oploopt.
 • 5. Stress is ook een algemene boosdoener. Hoeveel factoren ook stress geven, bedenk dat dit erg ongezond is en dus ook voor jouw sperma. Het schijnt zelfs zo te zijn dat de stresshormonen het vermogen van de testikels om de productie van het mannelijk geslachtshormoon te belemmeren. Dit is namelijk grotendeels verantwoordelijk voor de spermaproductie.
 • 6. Beweging is ook belangrijk. Er zijn voldoende bronnen die claimen dat voldoende lichamelijke activiteit een positief effect heeft op de hoeveelheid zaadcellen.
 • 7. Onthouding van orgasmes kan ook helpen. Het lichaam kan ongeveer 1.500 zaadcellen per seconde produceren. Dat zou betekenen dat je zo’n 130-200 miljoen spermacellen per dag produceert. Onthoud jezelf van orgasmes (een dag of twee) om genoeg op te bouwen om jouw spermaleger op volle sterkte te laten komen.

Deze kleine aanpassingen in het leven kunnen een impact hebben op de productie van sperma. Maar mochten die niet helpen, dan kun je ook met supplementen proberen om het sperma te verbeteren. Een supplement om de smaak van sperma te verbeteren, wanneer je partner dit bijvoorbeeld spannend vind, is SemEnhance.

Kan ik door bepaald voedsel of drank mijn spermaproductie verhogen?

Het drinken van veel water is ook erg belangrijk. Water is belangrijk voor veel factoren in het lichaam, en dus ook voor de gezondheid van het sperma. Voor mannen is de aanbevolen hoeveelheid 13 glazen per dag. Dit is dus 3 liter per dag.

Wat je eet en drinkt is ook erg belangrijk. Eet veel groente en fruit, deze zijn rijk aan antioxidanten die de levenskwaliteit van je sperma kunnen verbeteren. Hierbij een aantal voorbeelden van voedsel die rijk zijn aan antioxidanten:

 • Rode bonen
 • Bosbessen, cranberries en bramen
 • Kokoswater
 • Pruimen
 • Appels
 • Artisjokken

Het innemen van Zink en foliumzuur dragen ook bij aan de hoeveelheid sperma. Bij deze combinatie kan de hoeveelheid sperma met 74% stijgen. 1 milligram foliumzuur en 15 milligram zinksulfaat verhoogd de snelheid van de spermacellen . Neem ze wel beide in want anders werkt het niet.

Andere interessante artikelen