maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Nexus Pheromones

30 ml Spray | Verbeter de mannelijke naar vrouwelijke aantrekkingskracht

Overzicht

Iedereen is op zoek naar manieren om een sensuele en romantische partner te vinden, waarbij mannen over de gehele wereld zichzelf zo aantrekkelijk mogelijk willen maken om vrouwen aan te trekken. Velen zullen echter merken dat oppervlakkige verbeteringen van weinig waarde zijn. Door een van de grootste geheimen van de biologie te omarmen, combineert Nexus Feromonen zeven vitale lichaamsverbindingen in een niet-geparfumeerde spray. Met een kleine verstuiving kun je je eigen mannelijke zelfvertrouwen vergroten.

  • Krachtige feromonen spray
  • Om de aantrekkingskrachten tussen mannen en vrouwen te vergroten
  • Combinatie van zeven menselijke feromonen
  • Discreet & onopvallende
  • Te gebruiken zoveel als je wilt

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt, dat directe, onverklaarbare moment van aantrekkingskracht, zonder soms zelf te begrijpen waarom – wat als deze geheime chemische factoren hier nu eens achter zaten?! Ondanks het ontbreken van geur worden deze feromonen toch opgenomen door het lichaam via de neus om een reactie te simuleren.

  • Vegan
  • Glutenvrij
  • Halal-vriendelijk
  • Kosjer-vriendelijk

Fenomenale feromonen

Het geheim van aantrekkingskracht is een van de grootste mysteries in het leven en een die wij allemaal wel eens hebben meegemaakt. En toch zijn de dingen bij diereninteracties zo simpel! Zonder te kunnen praten kunnen ze meteen de fysieke verlangens van de ander begrijpen.

In veel gevallen hebben wetenschappers bewijs gevonden dat deze communicatie te maken heeft met feromonen, reukloze chemicaliën die door het lichaam worden uitgestoten. Eenmaal opgepikt door de beoogde partner, kunnen ze een ongelooflijke fysieke reactie teweegbrengen. Je moet je afvragen: wat kunnen wij mensen leren van deze interacties ?! Wetenschappers zijn begonnen om de rol te onderzoeken die feromonen kunnen hebben in die zo vaak onverklaarbare individuele aantrekking. Zou het niet ongelooflijk zijn om deze factoren op te nemen in onze eigen zoektocht naar een partner?

Nexus Pheromones

Omdat Nexus inzag dat het belangrijk is voor mannen om hun aangeboren aantrekkelijkheid te vergroten, wist Nexus dat zij feromonen ontzettend zouden waarderen. Daarom hebben zij precies zeven voorbeelden geselecteerd. Elk werd gekozen vanwege zijn overwogen capaciteiten en aanzien in de wetenschappelijke gemeenschap, vakkundig in balans voor een innovatieve aanpak. Verpakt in een klein, discreet en mooi spuitbusje kunt u dit gewoon wegzetten in uw slaapkamer of badkamer. De lichte cologne geur zal zich gemakkelijk mengen met uw andere geuren, zodat dit niet opvalt.

Volledige Ingrediënten

Ylang Ylang etherische olie, sandelhout etherische olie, feromoonconcentraat (Androsteron, Alpha-Androsteron, Androsteron, Epiandrosterone, Beta-Androstenol, Androstadienone, Androstanonene), Alcohol.

Gebruiksaanwijzing spray

De Nexus Pheromones spray is speciaal ontworpen om onderdeel uit te gaan maken van uw routine om uw gereed te maken. Breng zoveel aan als u wilt bijvoorbeeld op bepaalde plaatsen zoals de nek of polsen. U mag zelfs beslissen of u er aftershave, cologne of een andere geur overheen spuit. Om ervoor te zorgen dat u altijd een voorraadje heeft, raden wij u aan om in langdurig gebruik te investeren.

Extra Info

De Nexus spray gebruikt een eenvoudige toch innovatieve formule, die ernaar streeft om geschikt te zijn voor iedere huid. Maar zoals het geval is met alle huidproducten, raden wij u aan om alle ingrediënten goed te controleren in geval u ergens allergisch voor bent. Houd er rekening mee dat deze spray niet bedoeld is om bepaalde lichaamsgeurproblemen aan te pakken.

Vaak samen gekocht

Nexus Pheromones
Nexus Pheromones

30 ml Spray | Verbeter de mannelijke naar vrouwelijke aantrekkingskracht

40.99€

+
Viaman Zwarte Maca Complex
Viaman Zwarte Maca Complex

5000 mg 180 Capsules | Natuurlijke formule voor mannen

14.99€

1 Producten

40.99€

+

0 Gerelateerde producten

0.00

  • Gratis bezorging
Totaal

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(2)
4 STERREN
(9)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Goed

reviews 4

76.67% Gebaseerd op 11 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Het wekt wel interesse van het andere geslacht op.

V Vinnie
Geverifieerde aankoop

flesje zat net iets meer als halfvol

o oxi
Geverifieerde aankoop

Ik was hier een beetje sceptisch over. Desondanks krijg ik veel complimenten en is het gewoon makkelijker om vrouwen te versieren in de club.

M Max
Geverifieerde aankoop

Gekocht voor mijn vriend, eigenlijk als grapje. Ik moet zeggen dat we er allebei tevreden over zijn.

L Lieke
Geverifieerde aankoop

Zit nog in de testfase dus het is afwachten of het werkt

P Pigeon
Geverifieerde aankoop

Goede service, ga zo door !

J Joel
Geverifieerde aankoop

Ik draag het als ik naar de kroeg ga en een date krijgen is geen probleem meer

A Ahmed
Geverifieerde aankoop

Een date krijgen is zeker makkelijker. Het werkt niet altijd maar voor mij is het een zeer geslaagd product

J Jop
Geverifieerde aankoop

Aanrader voor alle mannen

R Ryan D
Geverifieerde aankoop

Erg tevreden

L Liam A

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk