• Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Nexus Man-2-Woman

30ml Spray | Mannelijke Feromonen
€40.95

Meer

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Nexus Man-2-Woman Pheromones is een populaire keuze bij mannen die graag aantrekkelijker voor vrouwen willen zijn. Het is de droom van elke man dat een mooie vrouw recht op hem af loopt in een bar, zonder daar veel voor te hoeven doen! De Nexus Man-2-Woman Pheromones kan je zekerder laten voelen en dierlijke instincten in je tot leven laten komen, wat je zeker zal helpen om een goede kans te maken bij vrouwen.

 • 1 applicatie werkt 8-10 uur lang
 • Discreet te gebruiken, niemand weet dat je het gebruikt
 • Nexus Pheromones kan je helpen om moeiteloos vrouwen aan te trekken
 • Handig formaat om mee te nemen!
 • Een innovatieve mix van 7 verschillende feromonen
 • Een populaire keuze onder mannen wereldwijd
 • Kan de menselijke seksferomonen tot wel 1000 keer versterken

Nexus Man-2-Woman Pheromones begrijpt dat, zelfs wanneer je een vriendin hebt, je soms meer intimiteit en interactie wilt hebben. Een boost in zelfvertrouwen of een discrete manier om haar verlangens te versterken, is voor velen een ideaal scenario. Nexus Pheromones bevat een bijzondere mix van 7 menselijke feromonen die helpen om het natuurlijke, dierlijke instinct in je wakker te maken en je aantrekkelijker te maken voor het andere geslacht.

Producteigenschappen

Inhoud: 30ml

Lees meer

Wat is het?

Nexus Man-2-Woman Pheromones is een gemakkelijk te gebruiken en discrete spray waarmee je binnen enkele seconden de kracht van 7 verschillende feromonen kunt ervaren die je seksueel meer aantrekkelijker maken bij vrouwen. Of het nu om een one night stand gaat, je een langere relatie wenst, of je een bestaande relatie wilt opluisteren.

Wat zijn de 7 bestanddelen in Nexus Man-2-Woman Pheromones?

Van nature voelen vrouwen zich aangetrokken tot gezonde, sterke en vruchtbare mannen. De combinatie van 7 verschillende seksferomonen in Nexus Man-2-Woman Pheromones geven samen een ultieme en subtiele feromonengeur af om zo je kansen om het andere geslacht aan te trekken aanzienlijk te vergroten. Nexus Man-2-Woman Pheromones bevat:

Androstenone: straalt dominantie uit; trekt potentiële partners aan
Alpha-androstenol: zorgt voor gevoelens van comfort en aantrekkingskracht
Androsterone: straalt mannelijkheid uit; heeft stemmingsverhogende effecten op vrouwen
Epiandrosterone: straalt jeugdigheid uit
Beta-androstenol: wordt wel het ‘ijsbrekende’ feromoon genoemd
Androstedienone: verhoogt seksuele respons; lokt gevoelens om te zorgen uit
Androstanone: krachtig, mannelijk effect

Meestal bestaat een verzorgingsroutine ’s ochtends uit het douchen, wassen en het gebruik van een deodorant. Maar hierdoor maskeer je juist je natuurlijke feromonen. De ingrediënten in Nexus Man-2-Woman Pheromones helpen je om die natuurlijke, seksueel opwindende geuren te verhogen. Je zou het seksuele aantrekkingskracht in een flesje kunnen noemen.

Hoe werkt Nexus Man-2-Woman Pheromones?

Nexus Man-2-Woman Pheromones zorgt dat de natuurlijke geuren die normaal gesproken op het lichaam van iemand aanwezig zijn, tot wel 1000 keer sterker worden. De verborgen geuren van feromonen kunnen het gedrag en de houding van een ander individu beïnvloeden. Al duizenden jaren vinden dieren dankzij het sterke effect van feromonen, succesvol een partner om zich voort te planten. De Nexus Pheromones geur wordt onbewust door vrouwen opgepikt en kan hen zich meer aangetrokken laten voelen tot jou. Deze kleine spray heeft tot wel 10 uur effect en is een geweldige en toch discrete aanvulling op je aftershave collectie.

Kan ik Nexus Man-2-Woman Pheromones samen met mijn aftershave of eau de toilette gebruiken?

Ja, de Nexus Man-2-Woman Pheromones kan je gewoon in combinatie met je normale aftershave of eau de toilette gebruiken. Deze beïnvloeden de werking niet. De spray heeft een lichte geur om de muskusachtige geur van de feromonen te maskeren.

Hoe gebruik ik het en wanneer zie ik resultaat?

Breng Nexus Man-2-Woman Pheromones aan op plekjes in je hals en op je borst. 3 keer sprayen zou voldoende moeten zijn en werkt 8-10 uur lang. Het fijne van Nexus Man-2-Woman Pheromones is dat het direct werkt. Natuurlijk moet je zelf ook nog wat doen om de kansen te vergroten, bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat je er tiptop uitziet!

Wat zijn de ingrediënten?

Essential Oil Blend, Pheromone Concentrate (Androstenone, Alpha-Androstenol, Androsterone, Epiandrosterone, Beta-Androstenol, Androstedienone, Androstanone), Alcohol.

Zijn er bijwerkingen?

Omdat Nexus Man-2-Woman Pheromones uit volledig natuurlijke ingrediënten bestaat, zou je geen bijwerkingen moeten ondervinden. We raden je wel aan om voor gebruik de lijst met ingrediënten goed door te lezen om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor één van de bestanddelen.