maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

De beste penisvergrotingsmethoden

Niet alle methoden om de penis te vergroten zijn even effectief. Sommigen hebben meer effect dan anderen, en sommigen zijn veiliger dan anderen. De meest populaire methoden om de penis te vergroten zijn: chirurgie, penis-stretch apparaten, penispompen, penisvergrotingssupplementen, penisvergrotingspleisters, en penisoefeningen.

Chirurgie

Met chirurgie kan zowel de lengte als de omvang van de penis vergroot worden. Bij penisverlengingschirurgie wordt een groter deel van de penis zichtbaar gemaakt door middel van het verwijderen van de band tussen de penis en de pelvis. Het vergroten van de omvang gebeurt door middel van liposuctie of het inbrengen van prothesen.

De risico’s bij penisvergrotingschirurgie zijn groot en de resultaten vaak minimaal. Chirurgie moet dan ook alleen beschouwd worden als een laatste optie voor mannen met medische gebreken, zoals een micropenis of een geamputeerde penis.

Penis-stretch apparaten

Penis-stretch apparaten zijn een populaire penisvergrotingsmethode en staan erom bekend om met succes zowel de omvang als de lengte te vergroten. Alle penis-stretch apparaten werken volgens hetzelfde principe; door het voorzichtig maar continu rekken van de penis wordt deze langzaam langer.

Penis-stretch apparaten zijn veilig, goedkoop, en gemakkelijk te gebruiken. Ook hebben zij bewezen zeer effectief te zijn bij zowel het verbreden als verlengen van de penis.

Het grootste nadeel van penis-stretch apparaten is dat deze vorm van penisvergroting zeer veel tijd en aandacht vraagt van de gebruiker. Des te vaker je het apparaat gebruikt, des te beter zullen de resultaten zijn. Een voorbeeld van een veel verkochte penis-stretcher is de Jes-Extender.

Penispompen

De penispomp werkt door middel van het creëren van een vacuüm rondom de penis. Hierdoor wordt bloed als het ware in de penis gezogen, wat resulteert in een erectie. Een door een penispomp verkregen erectie kan groter zijn dan een normale erectie. Sommige studies tonen aan dat bij langdurig gebruik van de penispomp de penis ook daadwerkelijk langer kan worden, omdat de zwellichamen uitrekken. Penispompen zijn ook zeer handig voor diegene die worstelen met erectieproblemen, en kan het zelfs mannen helpen met impotentie of de Ziekte van Peyronie.

Penisvergrotingssupplementen

Er zijn talloze tabletten, pillen, lotions, en andere supplementen op de markt die allemaal claimen de penis te zullen vergroten. Het kiezen van het juiste product kan dan ook lastig zijn. Een goede keuze met een breed assortiment aan supplementen op het gebied van penisvergroting, is het merk Viaman. Penisvergroting supplementen bevatten meestal vitaminen, mineralen, kruiden, en hormonen die allemaal kunnen bijdragen aan het vergroten van de penis.

Penisoefeningen

Sommige mannen doen penisoefeningen zoals jelken om zo de penis te vergroten. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat aantoont dat jelken de grote van de penis beïnvloedt. Het fout uitvoeren van penisoefeningen kan de penis beschadigen, wat kan leiden tot impotentie of de Ziekte van Peyronie. Littekenweefsel, pijn, en verminkingen zijn allemaal aangetroffen bij mannen die verkeerd jelkten.

Mocht je jelken toch willen proberen, zorg er dan voor dat je jezelf de juiste techniek aanleert en deze correct uitvoert. Op het internet zijn vele instructievideo’s te vinden.

Concluderend

Wat voor behandeling je ook kiest, zorg ervoor je jezelf vooraf goed inleest en nergens onbezonnen aan begint. Zo bescherm je jezelf tegen teleurstellingen, geldverspilling, en onnodige verwondingen of bijwerkingen.

Andere interessante artikelen