• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

De beste penisvergrotingsmethoden

Niet alle methoden om de penis te vergroten zijn even effectief. Sommigen hebben meer effect dan anderen, en sommigen zijn veiliger dan anderen. De meest populaire methoden om de penis te vergroten zijn: chirurgie, penis-stretch apparaten, penispompen, penisvergrotingssupplementen, penisvergrotingspleisters, en penisoefeningen.

Chirurgie

Met chirurgie kan zowel de lengte als de omvang van de penis vergroot worden. Bij penisverlengingschirurgie wordt een groter deel van de penis zichtbaar gemaakt door middel van het verwijderen van de band tussen de penis en de pelvis. Het vergroten van de omvang gebeurt door middel van liposuctie of het inbrengen van prothesen.

De risico’s bij penisvergrotingschirurgie zijn groot en de resultaten vaak minimaal. Chirurgie moet dan ook alleen beschouwd worden als een laatste optie voor mannen met medische gebreken, zoals een micropenis of een geamputeerde penis.

Penis-stretch apparaten

Penis-stretch apparaten zijn een populaire penisvergrotingsmethode en staan erom bekend om met succes zowel de omvang als de lengte te vergroten. Alle penis-stretch apparaten werken volgens hetzelfde principe; door het voorzichtig maar continu rekken van de penis wordt deze langzaam langer.

Penis-stretch apparaten zijn veilig, goedkoop, en gemakkelijk te gebruiken. Ook hebben zij bewezen zeer effectief te zijn bij zowel het verbreden als verlengen van de penis.

Het grootste nadeel van penis-stretch apparaten is dat deze vorm van penisvergroting zeer veel tijd en aandacht vraagt van de gebruiker. Des te vaker je het apparaat gebruikt, des te beter zullen de resultaten zijn.

Penispompen

In tegenstelling tot wat velen denken, dienen penispompen niet te worden gebruikt voor penisvergroting. Hun primaire functie is mannen helpen bij het verkrijgen van (betere) erecties. Sommige mannen hebben penispompen gebruikt voor het vergroten van de penis, maar er is geen bewijs dat dit een effectieve methode is.

De penispomp werkt door middel van het creëren van een vacuüm rondom de penis. Hierdoor wordt bloed als het ware in de penis gezogen, wat resulteert in een erectie. Een door een penispomp verkregen erectie kan groter zijn dan een normale erectie, maar er is geen bewijs dat dit een permanent effect op de grote van de penis heeft. Er bestaan dan ook geen penisvergrotingspompen Desalniettemin blijven penispompen zeer handig voor diegene die worstelen met erectieproblemen, en kan het zelfs mannen helpen met impotentie of de Ziekte van Peyronie.

Penisvergrotingssupplementen

Er zijn talloze tabletten, pillen, lotions, en andere supplementen op de markt die allemaal claimen de penis te zullen vergroten. Het kiezen van het juiste product kan dan ook lastig zijn. Een goede keuze met een breed assortiment aan supplementen op het gebied van penisvergroting, is het merk Vimax.

Penisvergrotingssupplementen bevatten meestal vitaminen, mineralen, kruiden, en hormonen die allemaal zouden bijdragen aan het vergroten van de penis. Wat wel en niet werkt is lastig te zeggen, aangezien er weinig wetenschappelijk bewijs is dat de claims van de producenten ondersteunt, wat nog niet betekent dat het allemaal onwaar is.

Welke supplementen veilig zijn is ook onduidelijk. De meesten zullen dat wel zijn, maar het is onduidelijk wat voor effect zij wellicht hebben bij (te) hoge doses, of in combinatie met medicijnen. Het valt dan ook aan te raden om eerst te overleggen met een dokter voordat je aan een behandeling begint.

Houdt ook rekening met wat de totale kosten van een supplementenbehandeling zullen zijn; hoeveel kost een pakje pillen en hoeveel zijn er nodig om de eerste (mogelijke) resultaten te gaan zien?

Penisvergrotingspleisters

Net zoals bij supplementen is er weinig wetenschappelijk bewijs dat ondersteunt dat penisvergrotingspleisters daadwerkelijk werken. Ook hier betekent dat niet persé dat zij niet werken, maar wel dat er geen harde claims gemaakt kunnen worden.

Penisvergrotingspleisters zijn gemakkelijk te gebruiken en dat maakt hen dan ook de favoriet bij sommigen. Ook bij het gebruik van pleisters is het raadzaam om het eerst met een dokter te overleggen en om vooraf te onderzoeken wat de totale kosten van de behandeling zullen zijn.

Penisoefeningen

Sommige mannen doen penisoefeningen zoals jelqen om zo de penis te vergroten. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat aantoont dat jelqen de grote van de penis beïnvloedt.

Het fout uitvoeren van penisoefeningen kan de penis beschadigen, wat kan leiden tot impotentie of de Ziekte van Peyronie. Littekenweefsel, pijn, en verminkingen zijn allemaal aangetroffen bij mannen die verkeerd jelqten.

Mocht je jelqen toch willen proberen, zorg er dan voor dat je jezelf de juiste techniek aanleert en deze correct uitvoert. Op het internet zijn vele instructievideo’s te vinden.

Concluderend…

Wat voor behandeling je ook kiest, zorg ervoor je jezelf vooraf goed inleest en nergens onbezonnen aan begint. Zo bescherm je jezelf tegen teleurstellingen, geldverspilling, en onnodige verwondingen of bijwerkingen.

Andere interessante artikelen