maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Jes Extender

Jes Extender

Filters

Type

Prijs

1.00€ 999.00€

Waardering

De Jes Extender is de eerste penisvergroter ooit, die gebruikt maakt van tractietechnologie om de penis te verlengen. Sinds de lancering in 1995, heeft het zeker meer dan een half miljoen mannen geholpen om hun geslacht langer en groter te maken. Jes Extender producten zijn er in verschillende variaties met een uitgebreide range van accessoires en onderdelen.
Lees meer

Alle producten in deze categorie

Geen resultaat
De filters die u hebt gekozen kwamen niet overeen met een van onze producten. Reset de filter en pas uw zoekopdracht aan.

Jes Extender Range

De Jes Extender is de eerste penisvergroter ooit, die gebruikt maakt van tractietechnologie om de penis te verlengen. Sinds de lancering in 1995, heeft het zeker meer dan een half miljoen mannen geholpen om hun geslacht langer en groter te maken. Jes Extender producten zijn er in verschillende variaties met een uitgebreide range van accessoires en onderdelen. Voor mannen die nieuw zijn in de penisvergroting wereld is het de perfecte kans om te starten.

Oorsprong

De Jes Extender is ontwikkeld en ontworpen door een team Scandinavische chirurgen. Deze producten worden tot op de dag van vandaag nog steeds gemaakt in Denemarken. Daar worden ze onderworpen aan verschillende kwaliteit testen, voordat ze de markt op kunnen. De kwaliteit mengt zich niet met het ontwerp en product proces. Alle Jes Extender producten zijn dus volkomen veilig. Alle producten bieden een jaar lang garantie zodat u zeker kan zijn over uw aankoop.

Tractie technologie

Tractie technologie is een methode om de penis natuurlijk te laten groeien. Doordat de penis constant wordt uitgerekt worden cellen verdubbelt in dit deel van het lichaam. Er zijn penisvergroters met tractie technologie in alle soorten en maten. Tractie technologie zorgt voor betere resultaten over een langere periode. De Jes Extender zorgt er voor dat de schacht van de penis goed wordt gerekt. Het resultaat hiervan is een langere en dikkere penis, in slechts een paar weken of maanden.

Resultaten

Het resultaat van de Jes Extender hangt af van hoe vaak het apparaat gebruikt wordt. Daarom verschilt het resultaat ook per persoon. Je kunt zelf je doel vaststellen en dit doen op je eigen tempo. De methode zelf is erg makkelijk, het kost alleen wel toewijding en tijd.

De Jes Extender is gemakkelijk te dragen ook voor langere periodes. Het is licht en comfortabel, en zorgt toch nog voor genoeg tractie. Goedkopere penisvergroters kunnen ongemakkelijk zijn of zelfs de bloeddoorloop naar de penis verminderen, als het apparaat niet goed wordt aangebracht. De Jes Extender is daarentegen gemakkelijk om aan te brengen. En kan ook gedragen worden tijden het slapen.

Gezien op tv:

'Easy to use with our ergonomic design'


'Comfortable to wear, any time anywhere'

De Jes Extender werd oorspronkelijk gebruikt om mannen te helpen na een medische behandeling. Maar het was duidelijk dat het ook de lengte van de penis vergrootte bij diegene die het gebruikten. Het was het eerste apparaat dat de bewezen tractietechnologie succesvol toepaste om de penis te verlengen. Dit zorgde er voor dat mannen zich niet meer schaamden of een pijnlijke operatieve ingrepen ondergingen.

Net als wanneer je naar de sportschool gaat of lichamelijke oefeningen doet, kan de Jes Extender je helpen om er beter uit te zien. Een grotere penis kan je zelfvertrouwen en zelfbeeld verbeteren. Er zijn wereldwijd al meer dan een half miljoen Jes Extenders verkocht om mannen te helpen bij een langere en grotere penis, en betere erecties.

Peyronie

Het Jes Extender apparaat helpt niet alleen om de penis te vergroten, veel mannen gebruiken het ook wanneer ze lijden aan de ziekte van Peyronie; een milde kromming van de penis. Hoewel dit zeker niet levensbedreigend is, kan het pijnlijk en gênant zijn. De Jes range kan helpen om de penis rechter te maken en de penis langer te maken. De Jes Extender productrange start bij de Light versie, en heeft zelfs een Gold Standard variant. Het apparaat wordt geleverd met een range van accessoires en reserve-onderdelen om een comfortabel gebruik te garanderen.

Hoewel de Jes Extender er misschien wat vreemd uitziet, kan het gedurende langere periodes discreet en gemakkelijk worden gedragen zonder opwinding te veroorzaken. Met trots bieden wij bij ShytoBuy ook de complete range van originele en hoogwaardige reserve-onderdelen voor de Jes Extender. Hieronder vindt je een korte samenvatting van alle Jes extender producten die wij bij ShytoBuy aanbieden.

Jes Extender varianten

Er zijn 5 verschillende Jes Extenders die wij bij ShytoBuy aanbieden; Jes Extender Original, Jes Extender Titanium, Jes Extender Silver Standard, Jes Extender Gold Standard en de Jes Extender Light Standard.

Bij de Jes Extender komen een aantal accessoires, waaronder een instructie DVD. Deze DVD geeft je volledige instructies over het gebruik van de Jes Extender. Daarnaast biedt de DVD ook een training programma om zo hoog mogelijke resultaten te kunnen bereiken. De Jes Extender is een getest product, dit betekent dat als de instructie goed worden gevolgd er al snel resultaat te zien is. Voor sommige mannen zelfs een toename van 10% in slechts 8 weken.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.