Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

10% korting

Jes Extender

Apparaat | Verhoog en verbeter de penis en prestaties

Overzicht

Verhoog en verbeter de grootte en prestaties van je penis met de Jes Extender. Dit apparaat is populair bij mannen wereldwijd en kan pijnloos langere tijd gedragen worden. De Jes Extender is discreet te dragen en biedt resultaten zonder daarvoor een operatie, medicijnen of voedingssupplementen nodig te hebben. En, de Jes Extender biedt je 2 jaar garantie.

  • Discreet en gemakkelijk gedurende langere periodes te gebruiken
  • Een populair vergrotingsapparaat bij mannen wereldwijd
  • Kan je helpen om sterkere en langer durende erecties te krijgen
  • Eerste resultaten zijn al binnen enkele weken zichtbaar
  • De Jes Extender kan helpen bij mannen die lijden aan de Ziekte van Peyronie
  • 2 jaar garantie
  • Snelle en discrete levering

Bestel je Jes Extender en voeg je bij de honderdduizenden andere mannen die de voordelen van de Jes Extender Original al ervaren hebben. Het is gemakkelijk te gebruiken en discreet onder je kleding te dragen zonder dat iemand daar iets van merkt. Bestel op werkdagen voor 16.00 uur zodat je bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt.

  • CE gecertificeerd
  • ISO
  • Geformuleerd voor mannen
:


Metal

267.29€ 296.99€ Je bespaart 29.70€

Gratis bezorging

Point Icon Bestel nu en verdien 18 Comfort Punten ?

Wat is de Jes Extender?

De Jes Extender is al 10 jaar een populaire keuze bij mannen wereldwijd en heeft hen geholpen om grotere en sterkere erecties te krijgen. Veel mannen zagen een toename in lengte van 24% en een toename van 19% in omtrek. Deze aanzienlijke vergroting, samen met de gebruiksvriendelijkheid en het draagcomfort, vormen de pijlers van deze succesvolle penisvergroter.

Hoe werkt de Jes Extender?

De Jes Extender werkt op de simpele basis van tractie. Het oefent een milde tractie kracht uit op de penis om de productie van nieuwe cellen in de zwellichamen van de penis te stimuleren. Door deze constante uitoefening van kracht, kan je hardere, stevigere en grotere erecties krijgen. Het fijne van deze vergroter is dat het niet alleen de lengte van je penis vergroot, maar ook de omvang.

De instructies zijn als volgt: de anatomische ringen worden om de basis van de penis geschoven, voor comfort. Vervolgens maak je de staafjes vast, met dezelfde lengte als je penis. De lengte kan aangepast worden door de bijgeleverde staafjes te gebruiken of de gekartelde schroeven te gebruiken. De voorgevormde en zachte siliconen tube houden het uiteinde van de penis vast tijdens de tractie. Het wordt aangeraden dat je met lagere tractiekracht begint en deze langzaam verder opvoert.

De resultaten

Omdat elk lichaam in een ander tempo reageert, verschilt het per individu hoe snel de resultaten merkbaar zijn. Veel gebruikers zagen al binnen de eerste weken resultaat. Voor maximale resultaten gebruik je de Jes Extender tenminste 2-3 maanden achtereen. Hoe snel je resultaat ziet is ook afhankelijk van hoe lang je de Jes Extender gebruikt. Vaak zie je hetzelfde resultaat bij dagelijks gebruik van 3 uur gedurende 12 maanden, als wanneer je de vergroter 12 uur per dag gedurende 3 maanden gebruikt.

Kan elke man de Jes Extender gebruiken?

De Jes Extender kan gebruikt worden door mannen in de leeftijd van 18-80 jaar, die graag de grootte en de prestaties van hun penis willen verhogen. Het kan gebruikt worden door onbesneden en besneden mannen. Als je momenteel onder medisch toezicht staat, wordt het aangeraden om eerst je arts te raadplegen voor je de penisvergroter gaat gebruiken.

Veilig te gebruiken

De Jes Extender is gemaakt van hoge kwaliteit hypoallergene materialen, het is dus comfortabel te dragen en er zouden geen allergische reacties moeten ontstaan. Bij ShytoBuy leveren we de Jes Extender al vele jaren en we worden overspoeld met blije reacties van tevreden gebruikers. Als je enig ongemak of pijn ervaart bij het dragen van de Extender, stop dan het gebruik omdat de tractiekracht dan misschien te hoog is.

Je Jex Extender bestellen is gemakkelijk

Wanneer je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, kan je je Jes Extender al de volgende middag in huis hebben. Klik op de ‘Plaats in winkelmand’ button om je bestelling te starten.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(20)
4 STERREN
(29)
3 STERREN
(9)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Goed

reviews 4

82.37% Gebaseerd op 58 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik ben weer een blije man dankzij de Jes Extender

D Donnie
Geverifieerde aankoop

Licht en makkelijk te gebruiken

P Pieter
Geverifieerde aankoop

Ik raad het iedereen aan !

L Lance
Geverifieerde aankoop

Mijn vriend liep altijd te klagen over zijn penis. Toen kocht ik dit voor hem en sindsdien heeft hij niet mee geklaagt

M Manon
Geverifieerde aankoop

Bedankt voor de snelle service

D Dante
Geverifieerde aankoop

Ontzettend tevreden.

L Louis
Geverifieerde aankoop

Eigenlijk toch wel teleurgesteld.

K Karim
Geverifieerde aankoop

Serieus een goede aanwinst.

J Jonathan
Geverifieerde aankoop

Dankzij Jes is mijn penis echt groter geworden.

G Guido
Geverifieerde aankoop

Het werkt wel. Maar het kost mij te veel moeite.

D Daniel

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk