maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

De lengte en grootte van mijn erectie verbeteren

ShytoBuy NL werkt alleen samen met de beste fabrikanten ter wereld op het gebied penisvergroting producten. Alle producten zijn uitgebreid getest en worden streng gecontroleerd voordat wij ze aan de klant aanbieden. Hierdoor geven meer dan 96% van onze klanten aan tevreden te zijn met onze penisvergroting producten en onze service.

Permanente penisvergroting

Permanente penisvergroting is iets wat mannen al eeuwen bezig houdt. Omdat alle lichaam van de man anders reageren op verschillende behandelingen, bestaat er geen universele penisvergroting methode die het beste werkt.

Penis vergrotende middelen

Zo zien sommige mannen al na een paar weken de eerste resultaat bij penisvergrotingspillen, terwijl dit voor anderen een paar maanden kan. Daarnaast zijn er penisverlengers op de markt die door middel van het oprekken van de penis lichaamscellen in de penis stimuleren om een natuurlijke maximale lengte proberen te creëren. Vergelijkbaar aan verlengers zijn er ook penispompen. Deze penispompen zijn een innovatieve methode om een betere erectie te stimuleren. De techniek erachter werkt op basis van lucht- en watercompressie op de zwellichamen. En daarnaast zijn er nog crèmes dat vergelijkbaar is met glijmiddel. Hier wordt vaan een combinatie van potente ingrediënten gebruikt dat de zwellichamen van de penis moeten stimuleren zodat net als bij glijmiddel de erectie verbetert kan worden. Het idee erachter is dat wanneer je een betere erectie krijgt, dit ook leidt tot een natuurlijke maximale groei van de penis.

Hoe het bekend penis vergrotende middelen vergt veel tijd en toewijding, welke methode je ook kiest. Volg altijd goed de instructies die er op de producten vermeld staan en lees nauwkeurig welke ingrediënten er in het doosje zitten. Door verschillende producten uit te proberen kun je jouw zoektocht voor pijnloze alternatieven voortzetten.

Permanent penis vergroten

Vele mannen hebben twijfels over de omvang van hun penis. De angst hierbij is dat mannen denken dat ze een te kleine penis of kleinere dan gemiddelde penis hebben en dat dit invloed heeft op het genot van hemzelf of zijn bedpartner. Dit kan resulteren in gevoelens van schaamte en onzekerheid. Maar weet dat men zich hier al eeuwen met penisvergroting bezig houdt. Er zijn verschillende mogelijkheden om je penis permanent te vergroten, maar deze methoden kunnen zeer prijzig en pijnlijk zijn. Hier bij ShytoBuy bieden we graag pijnloze alternatieven aan die toegankelijk zijn voor de meeste mannen.

Wat is een normale lengte voor een penis?

Er hebben al veel onderzoeken plaatsgevonden om erachter te komen wat de gemiddelde lengte van een penis is. Resultaten die naar voren kwamen, was dat er verschillen bestaan tussen de gemiddelde lengtes van het mannelijke geslachtsorgaan per wereldregio. In Nederland hebben er al meer dan 15.000 volwassen mannelijke geslachtsdelen deelgenomen aan metingen.

Je kunt verschillende metingen doen: lengte van de penis in erectie stand, de lengte van de penis in ontspannen stand en de omvang van de penis in beide situaties. De gemiddelde lengte van een penis in ontspannen stand ligt tussen de 9 en 10 centimeter. Heb je een lengte van langer dan 11,5cm, dan mag je van jezelf zeggen dat je groot geschapen bent. Kijkende naar de cijfers van een erectie, dan neemt de lengte toe tot 14 tot 15 centimeter. Neemt de lengte toe tot meer dan 20cm, dan ben je groot geschapen.

De gemiddelde omtrek van de penis in ontspannen situaties ligt gemiddeld tussen de 9,31 en 12 centimeter. Omdat de penis uit zwellichamen bestaat, verandert de doorsnede gemiddeld van 3,2cm tot 4,1cm.

Hoe meet je de lengte van je penis?

Het meten van de lengte van de penis doe je vanaf de basis tot aan het uiteinde van de penis. Dit betekent dat je het meetlint mag doortrekken tot het topje van de eikel. Dit kun je doen wanneer je penis stijf of slap is. Als je de dikte of omvang van je penis wil meten moet je ook verschil maken met welke stand je jouw situatie wil vergelijken. Meet de omtrek van je penis op het dikste gedeelte. Let er hierbij op dat je geen testikels meeneemt in de berekeningen, want die vallen er bij dit type metingen altijd buiten.

Het is handig om te weten dat de grootte van de penis in slappe toestand niets zegt over hoe lang deze zal zijn in stijve toestand. Er zijn natuurlijk veel fabeltjes bekend over relaties met andere lichaamsdelen. Bijvoorbeeld dat de schoenmaat of vingerlengte iets zou zeggen over de grootte van de penis. Echter hebben wij geen stukken gevonden die deze praatjes kunnen bewijzen, dat maakt het natuurlijk niet onwaar. Hoe langer bijvoorbeeld de wijsvinger, des te groter de kans dat je een langere penis dan normaal hebt. Dit lijkt samen te hangen met de testosteronbalans.

Penis vergroten zonder operatie

Je kunt verschillende redenen hebben om de penis te laten vergroten. Denk bijvoorbeeld aan onzekerheid of een slecht seksleven en je denkt dat een vergroting hier invloed op kan hebben. Ben jij onzeker over je penis en wil je je penis laten vergroten? Dan is het verstandig om niet gelijk aan een medische operatie te denken. Zo moet je voor een medische operatie vaak eerst aantonen dat je gezondheid eronder lijdt en zijn de operaties vaak erg duur. Denk hierbij aan een paar duizend euro. Daarnaast zijn de risico’s die aan een operatie verbonden zitten, iets waar een goed overwogen beslissing bij komt kijken. Om jou eerst met alternatieve te laten kennismaken heeft ShytoBuy haar productassortiment hier op afgestemd. We kunnen ons voorstellen dat je eerst producten wil uitproberen zonder dat daar veel risico of pijnlijke revalidatie bij komt kijken. Hieronder hebben we alle mogelijkheden die wij als webshop kunnen aanbieden op een rijtje gezet. Hieronder beginnen we met penisvergroting pillen omdat we daar de meeste vragen over ontvangen.

Penisvergrotingspillen

Penisvergrotingspillen hebben verschillende voordelen: de instructies voor de pillen zijn eenvoudig te volgen, de natuurlijke product zijn gemakkelijk te verkrijgen in capsules en supplement vorm, pillen kunnen discreet ingenomen worden en het kan een goedkope en effectieve oplossing zijn. ShytoBuy verkoopt penispillen die gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten die veilig in gebruik moeten zijn, omdat er over de jaren heen geen bijwerkingen gemeld zijn. Aangezien het op basis van natuurlijke ingrediënten is samengesteld, kunnen hierdoor geen resultaten grafieken worden samengesteld. Elk lichaam reageert er anders op.

Veel van de supplementen proberen hetzelfde te bewerkstelligen met allemaal verschillende samenstellingen van ingrediënten. Het ingrediënt dat we veel terugzien in onze producten is bijvoorbeeld L-arginine. Toch raden we aan om per product de etiketten goed door te lezen zodat je zeker weet wat je tot je neemt.

Penisverlengers

Een prima alternatief voor penisvergrotingspillen is het gebruik van een penisverlenger. Penisverlengers proberen de penis verder dan de natuurlijke stand op te rekken. Door de penis continue uit te rekken kan dit op een gegeven moment een effect hebben om de normale stand.

Hieronder een korte achtergrond over de wetenschappelijke benamingen van onderdelen van de penis. Rondom de verschillende corpora cavernosa ligt een membraam: de tunica. Deze kan bestaan uit meerdere lagen en kan afhankelijk van de persoon soms stug, soms flexibel zijn. De tunica is het onderdeel dat de maximale rek van de penis tijdens de erectie veroorzaak. Mannen met een flexibelere tunica kunnen dus een grotere erectie krijgen.

De penisverlengers proberen dus in te spelen om de tunica een beetje te kunnen oprekken, waardoor uiteindelijk de penis groter tijdens de erectie groter kan worden. Bij ShytoBuy kun je verschillende merken en maten penisverlengers bestellen. Ondanks dat al onze leveringen zeer discreet gebeuren, hoef je hier nog niet helemaal klaar voor te zijn. Ga anders eens het internet op om andere bepaalde handmatige oefeningen te leren die het hetzelfde effect teweeg kunnen brengen.

Crèmes

Een crème of een lotion met de juiste mix van ingrediënten kunnen de zwellichamen van de penis dusdanig stimuleren. Vergelijk het effect dat glijmiddel heeft, zodra je het in aanraking brengt met jouw penis. Een crème kan hiervoor hetzelfde doen door de penis te laten opvullen met meer bloed. Hierdoor kunnen betere erecties verkregen worden dat weer een grotere penis tot effect kan hebben. Hier bij de klantenservice krijgen we veel vragen over of een crème een permanente penisvergroting teweeg kunnen brengen, maar dat is helaas (nog) niet het geval. Wel raden we altijd aan om het te combineren met andere apparaten en pillen voor penisvergroting.

Penispompen

Dit is een innovatieve methode om de erecties te stimuleren. Door de penispomp op de penis te plaatsen kun je door middel van lucht- en watercompressie de zwellichamen van de penis stimuleren. Dit kan resulteren in hardere erecties. Wil je een hardere erectie? Dan zou de penispomp wel eens de juiste oplossing kunnen zijn. Hier bij ShytoBuy verkopen we originele Bathmates in verschillende maten en kleuren. Je gebruikt het onder de douche en is eenvoudig schoon te maken. Je kunt dit product combineren met penisvergroting pillen voor optimaal resultaat. Voor meer informatie over dit product, neem dan contact op met onze gespecialiseerde klantenservice.

Jelken

Jelken staat ook wel bekend als jelqen. Dit is een handmatige beweging dat je kunt toepassen om de zwellichamen van de penis te stimuleren om een stevigere penis krijgen. Over jelk-oefeningen wordt gezegd dat er bij de oefeningen minuscule scheurtjes in de spiercellen ontstaan, die wanneer ze herstellen elke keer iets dikker worden. We hebben voor jou gezocht naar wetenschappelijke studies om deze theorie te onderbouwen, maar uiteindelijk niet gevonden. De penis bestaat namelijk uit zwellichamen en niet uit spieren of botten.

Desalniettemin, op deze pagina brengen we graag alle mogelijkheden onder de aandacht. Ben je toch benieuwd wat deze theorie inhoudt? Lees dan de instructies hieronder en combineer het met penisvergroting pillen voor optimaal resultaat. De jelkbeweging gaat als volgt:

  • Pak je half-erecte penis vast bij de schaambeen (de basis) met je duim en wijsvinger.
  • Hou de penis vast en probeer een ok-teken te maken, terwijl je hand de penis blijft vasthouden.
  • Knijp zachtjes in de penis en trek met je hand in de richting van de eikel. Probeer de penis niet te veel te knijpen, zodat de bloedcirculatie op gang blijft.
  • Herhaal de beweging.

Penis vergroten via operatie

Penisvergroting en penis verdikking is iets dat men al jarenlang bezighoudt. Wanneer het jou veel bezig houdt, kun je er onzeker van worden. Hierboven lees je verschillende methoden voor toegankelijke en pijnloze oplossingen. Mocht je hierover vragen hebben, staat onze klantenservice je natuurlijk graag te woord. Belangrijk voor jezelf is om erachter te komen welke verwachtingen je hebt bij een penisvergroting en waarom je wil overgaan tot dit type ingreep.

Mochten de stappen hierboven jou niet aanspreken en je op zoek bent naar een permanente penisvergroting, kan een operatieve behandeling de oplossing zijn. In dit geval kan je een oriëntatiegesprek aanvragen bij klinieken voor meer informatie en kan deze webshop jou niet verder helpen.

Waarom shytobuy geen plastische chirurgie aanbiedt

Een plastische ingreep met als doel het vergroten van de penis kan een gecompliceerde, pijnlijke, dure en ineffectieve handeling zijn. Een penisvergroting is een operatie voor mannen die vinden dat hun penis niet groot genoeg is. Deze operaties kunnen door een verscheidenheid van medische klinieken worden uitgevoerd. Eerst zal de patiënt onder algehele of lokale verdoving worden gebracht. De artsen maken vervolgens een kleine snede in de schaamstreek, net boven de penis. Hierdoor zal littekenweefsel vaak niet zichtbaar zijn door bedekking van schaamhaar. De pezen die de penis op zijn plaats houden liggen bij een man meestal in het voorste gedeelte van de buik. Dit gedeelte wordt tijdens de operatie als het ware naar voren gebracht, waarbij de penis twee tot vier centimeter verlengd kan worden.

Er is echter geen garantie voor een succesvolle operatie. De wondgenezing na de operatie resulteer in littekenweefsel die de verlenging van twee tot vier centimeter te niet kan doen. Er wordt gezegd dat bij 15% van de operaties de penisvergroting slechts 1 centimeter of minder is.

Na een operatie verblijf je een aantal dagen in de kliniek om te herstellen. De nabehandeling kan pijnlijk zijn, omdat de schaamstreek uiterst gevoelig is. Direct na de operatie kan de penis zelfs kleiner lijken door ophoping van wondvocht. Het kan tot wel 3 maanden duren voordat de zwellingen en wondvocht weggetrokken zijn.

Na een operatie dien je minimaal twee weken rust te houden, waarin zware arbeid en sport vermeden moeten worden. Seksuele activiteit wordt afgeraden voor een periode van ongeveer zes weken. De wonden zullen schoongehouden moeten worden door deze elke dag te wassen met lauw water in bad of in de douche.

Nadelen van operatieve penisvergroting

Er kunnen bij de ingreep bloedingen of infecties ontstaan. Andere risico’s zijn onder andere impotentie, litteken weefsel, een minder gevoelige penis en kromming van de penis. Bovendien zit een penisvergroting niet in het zorgpakket en komt daarom vaak voor eigen rekening. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding vanuit het basispakken dien je vaak te voldoen aan strenge eisen. Zo zal je moeten aantonen dat een penisvergroting medisch noodzakelijk is. Voorbeelden van een medische noodzaak zijn bijvoorbeeld: een aandoening met aantoonbare lichamelijk klachten die je beperken, verminking door ziekte of ongeval, aangeboren afwijkingen.

Wanneer een penisvergroting voor eigen rekening komt kan je rekening moeten houden met prijzen van minimaal EUR 4500,-.

Andere interessante artikelen