maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Waarom voor Biotine kiezen bij haaruitval?

Biotine is een stof die je regelmatig terugziet in producten tegen haaruitval. Deze stof is onder meer belangrijk om een gezond metabolisme te creëren. Een van de producten verkrijgbaar bij ShytoBuy is de Revita Hairloss Shampoo van DS Laboratories.

Wat is Biotine?

Biotine staat ook bekend als Vitamine B7 en wordt vaak gebruikt om het haar, de nagels en huid te versterken. Omdat het vaak in haarproducten wordt gebruikt, wordt er in de cosmetische wereld ook gesproken over Vitamine H (voor haar).

Biotine tegen haaruitval

Biotine is verantwoordelijk voor de groei en replicatie van cellen in je lichaam, en dus ook voor je haarcellen. Biotine haalt energie uit vetten, carbohydraten en proteïnen waardoor de productie van aminozuren wordt gestimuleerd. De aminozuren die dan worden geproduceerd, zijn de bouwstenen van eiwitten. Deze eiwitten zorgen uiteindelijk voor de stimulatie van de haargroei. Biotine is dus een belangrijk stofje en in allerlei soorten voedsel. Denk hierbij aan bijvoorbeeld wortelen, zalm, bananen, nootjes, kip, zuivel producten, eieren en brood, havermout, bloemkool, watermeloen en boter.

Echter is voor de meeste mensen met haaruitval de Biotine in dit voedsel niet voldoende om in haar voller en dikker te resulteren. Om dit gehalte in je lichaam te verkrijgen, wordt Biotine in veel haargroei producten gebruikt. Veel mensen ervaren haaruitval als vervelend en willen met een laagdrempelig product beginnen om daar iets tegen te doen.

Deze Revita Hairloss Shampoo gaat effectief haaruitval tegen met behulp van Biotine. De Revita Hairloss Shampoo is ontwikkeld door DS Laboratories en bevat bestanddelen die de haarzakjes hydrateren. De Revita Hairloss Shampoo reinigt je hoofdhuid terwijl het de haargroei stimuleert.

Veel dermatologen raden Biotine shampoos en supplementen aan, omdat het helpt om je gezonde haar te behouden. De Revita Hairloss Shampoo en andere oplossingen voor haaruitval zijn nu te bestellen bij ShytoBuy.

Andere interessante artikelen