Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Foligain

Foligain

Filters

Type

Prijs

1.00€ 999.00€

Waardering

Foligain biedt veilige en effectieve producten tegen haaruitval voor zowel mannen als vrouwen. Foligain heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van diverse producten zoals haarschuim en capsules. Foligain behandelt alle aspecten van kaalheid en haarproblemen, bijvoorbeeld door haaruitval te voorkomen, nieuwe haargroei te bevorderen en grijs haar tegen te gaan.

Lees meer

Alle producten in deze categorie

Geen resultaat
De filters die u hebt gekozen kwamen niet overeen met een van onze producten. Reset de filter en pas uw zoekopdracht aan.

Haaruitval komt voor bij mannen, vrouwen, jongeren en kinderen. Foligain heeft een unieke range samengesteld die haaruitval tegen gaat en onregelmatige kaalheid bij mannen en vrouwen voorkomt.

Wanneer ze Ongeveer in de twintig zijn, kunnen mannen hun haar plaatselijk beginnen te verliezen. Deze vorm van haaruitval is meestal erfelijk. Je kan het vaak merken aan beginnend haarverlies bij de kruin en de bij de slapen. Haarverlies bij mannen gebeurt wanneer er een teveel van het mannelijk hormoon Dihydrotestosteron (DHT) door het lichaam wordt geproduceerd. Wanneer er teveel DHT in de hoofdhuid voorkomt, kan het haaruitval veroorzaken. De producten in de Foligain range werken net als Finasteride (een medicijn dat vaak voor de behandeling van plaatselijke kaalheid wordt gebruikt), maar hebben niet de bijwerkingen en ongewenste resultaten daarvan.

Haarverlies bij vrouwen wordt in de medische wereld Alopecia genoemd en is een interessant onderzoeksveld. Miljoenen vrouwen in de wereld hebben last van haaruitval wat vaak het zelfvertrouwen en zelfbeeld flink kan beschadigen. Plaatselijke kaalheid bij vrouwen komt vaker voor dan je denkt de eerste symptomen zijn vaak dunner wordend haar, vaak bovenop het hoofd en het wordt langzaam maar zeker meer zichtbaar na de menopauze. Het komt in sommige families vaker voor dan andere.

Andere vormen van kaalheid

Hoewel plaatselijke kaalheid heel veel voorkomt bij mannen en vrouwen, zijn andere vormen van kaalheid veel onverwachter. Hoe dan ook, haar verliezen is naar en er valt moeilijk mee te leven. Het zien van de overblijfselen van waar vroeger een volle bos haar zat, of het dunner zien worden van het haar, kan heel verontrustend zijn. De afgelopen jaren heeft Foligain een range van innovatieve producten ontwikkeld die op een eenvoudige manier verdere haaruitval voorkomen en nieuw haar helpen groeien.

De meest voorkomende oorzaak van haaruitval is erfelijke haaruitval, ook wel Alopecia Androgenetica genoemd. Dit is natuurlijk niet de enige oorzaak die kan voorkomen. Naast erfelijke haaruitval zijn er:

 • Haaruitval veroorzaakt door haarziekten
 • Haaruitval veroorzaakt door kanker.
 • Haaruitval veroorzaakt door ijzertekort.
 • Haaruitval veroorzaakt door stress.
 • Haaruitval veroorzaakt door medicijnen.
 • Verminderde werking van de schildklier.
 • Haaruitval door een slechte conditie van de hoofdhuid.

Het is belangrijk om ook bij de genoemde punten stil te staan.

Foligain

Als merk is Foligain trots op haar producten die gemaakt zijn met veilige en betrouwbare ingrediënten die veel in de Westerse landen worden gebruikt. Ze bieden een veilige, betrouwbare en natuurlijke manier om mensen met haaruitval te helpen. Dankzij uitgebreid onderzoek door Foligain en hun ruime ervaring, bieden hun producten een betrouwbare oplossing om je haaruitval tegen te gaan

Foligain voor vrouwen

Foligain voor vrouwen kan je helpen zoals het meer dan 30 miljoen andere vrouwen heeft geholpen. Meeste mensen vragen zich af of Foligain geschikt is voor hun problemen. Hieronder een paar problemen waar Foligain je bij kan helpen

 • Je haar valt dun
 • Kaalheid
 • Je paardenstaart is kleiner dan het vroeger was
 • Je vind meer haar dan gebruikelijk in de douche
 • Als je je haar in het midden groter is dan normaal.

Als je 2 of meer van de bovenstaande punten voor jou gelden, dan kun je last hebben van erfelijke haarverlies. Maak je geen zorgen want Foligain kan de oplossing voor jou zijn.

Hoe werkt het?

Een erfelijke haarverlies zorgt ervoor dat je haarfollikel krimpt. Door Ingrediënten zoals Minoxidil zorgen ervoor dat follikel weer tot leven komt.

Minoxdil werkt door in de schedel in te trekken en te masseren. Je gebruikt de Minoxdill 2 keer per dag. Dit doe je regelmatige. De resultaten hebben aangetoond dat dit middel effectief is en stimuleert haargroei.

Wat kan je van Foligain verwachten

Om het beste resultaten te krijgen is het belangrijk om Foligain volgens de voorschriften te gebruiken. 2 keer per dag. Binnen enkele weken kun je resultaten zien. Het begint met dun grijshaar. Naarmate het gebruik van foligain wordt voorgezet, dan zal het nieuwe haar dezelfde kleur en dikte krijgen als je eigen haar.

Als je na 4 maanden geen resultaat ziet dan moet je stoppen.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.