maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

voor Mannen

Halloween special: 3 angsten die mannen hebben in de slaapkamer

Lukt het je soms niet om te presteren zoals je zou willen, of ben je bang om het bed in te duiken omdat er van alles door je hoofd gaat? Geloof ons, je bent niet de enige! Mannen praten niet vaak over hun tekortkomingen of zorgen in bed vanwege schaamte of gebrek aan zelfvertrouwen, maar het is eigenlijk heel gewoon dat mannen deze gedachten hebben.

Veel mannen maken zich zorgen in bed omdat ze hun partner willen plezieren, omdat ze het niet lang genoeg kunnen volhouden in bed of omdat ze zich zorgen maken over hun grootte. Met deze zorgen in je hoofd, denk je al snel te veel na over de daad en stel je niet alleen je partner niet tevreden, maar is het bovenal voor jezelf niet optimaal.

Bij Shytobuy willen je helpen te presteren en te genieten van elk moment van je seksleven, en met dat in gedachten, hebben we de 3 meest voorkomende angsten en de oplossing opgesomd:

1: Je partner ontevreden achterlaten

De grootste angst onder mannen is dat hun partner naar meer verlangt. Onze samenleving kan misschien het idee geven dat groter beter is, en wereldwijd is dit ook een van de grootste zorgen bij mannen. De realiteit leert echter dat het niet alleen om de grote van je gereedschap gaat, maar eerder hoe je er mee om gaat.

Met dit in gedachten zijn er een paar dingen die je kunt doen om je prestaties en zelfvertrouwen te verbeteren! Allereerst, als je een relatie hebt, is communicatie de sleutel! Niet iedereen wordt door hetzelfde geprikkeld en iedereen is anders. Het gaat niet alleen om de grootte en als je een toegewijde en vertrouwensrelatie hebt, praat er dan gewoon over. Werk aan het begrijpen van elkaar. Communiceer tijdens je tijd in bed met elkaar en vraag wat de ander lekker vindt.

2: Te vroeg komen

Vroegtijdig de finishlijn passeren is voor enorm veel mannen een probleem. Of dat nu 10 minuten, 5 minuten of 30 seconden is, de meeste mannen zouden willen dat ze langer konden gaan. Dit is gedeeltelijk te wijten aan de menselijke aard, vrouwen kunnen meerdere keren een hoogtepunt bereiken zonder hun prestaties te beïnvloeden, terwijl voor mannen het vaak spel voorbij is na de eerste keer. Veel mannen zijn bang voor deze uitkomst en bouwen het daarom op in hun hoofd en krijgen vervolgens last van andere dingen zoals faalangst. Medisch gezien, als je het langer dan 1 minuut volhoudt, wordt het niet geclassificeerd als een vroegtijdige ejaculatie. Veel mensen weten dit niet en worden verkeerd geïnformeerd door de maatschappij, advertenties en pornovideo's, waardoor ze zich onbekwaam voelen. Dit is meestal niet het geval. Mannen creëren een probleem waar het simpelweg niet bestaat. Dus maak je hoofd leeg en geniet van het moment.

3: Haar niet zwanger kunnen maken (als je het probeert)

Nu weten we dat veel mannen, afhankelijk van hun leeftijd, eigenlijk voor het tegenovergestelde gaan, maar we weten ook dat er veel onzekerheden optreden als het gaat om het proberen voor een baby. De zorg om je partner niet zwanger te kunnen maken of niet in staat te zijn om je voort te planten, kan de seksuele prestaties enorm beïnvloeden en kan een harde pil zijn om te slikken.

Een kind krijgen en vruchtbaarheid is iets dat niets te maken kan hebben met seksuele prestaties, fitheid, gezondheid of wat dan ook, sommige mannen en vrouwen kunnen gewoon niet zwanger worden en dat hoort bij het leven. Dat wil niet zeggen dat je niets kunt doen om je kansen te maximaliseren. Ten eerste is een gezonde levensstijl en voeding altijd een goed begin. Je kunt daarnaast ook een dokter bezoeken vóór je het probeert, om zeker te weten of het überhaupt mogelijk is. Er zijn ook verschillende alternatieven als je problemen hebt met je sperma, dus in plaats van je er zorgen over te maken, geniet van je seksleven en heb plezier.

Andere interessante artikelen