Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Eco Masters mysmile Tandenbleekset

Brighten Your Smile

Overzicht

Willen we niet allemaal een stralende, mooie glimlach? Witte, glanzende tanden zijn een fantastisch teken van gezonde aantrekkingskracht. Maar om vele uitlopende redenen zien na verloop van tijd onze tanden er grijs of geel uit. U kunt dit aanpakken zonder een tandarts met de Eco Masters mysmile tanden bleekset. Met een perfecte aanpak die rekening houdt met gemak en streeft naar een snelle werking, zou u een stap verwijderd kunnen zijn van uw perfecte glimlach!

  • Perfect voor een stralende glimlach
  • Verrijkt met plantaardige ingrediënten zoals Aloë & Kamille
  • Zes dagen intensief programma
  • Wordt geleverd met licht, tray & gel
  • Tinten gids & handleiding meegeleverd
  • Vegan
  • CE gecertificeerd
  • Mannen & vrouwen
  • Vegetarisch
26.99€ 29.99€ Je bespaart 3.00€

Gratis levering vanaf €50.

Een stralende lach

Onze glimlach is een van onze meest opvallende uitdrukkingen - maar om een aantal redenen kun je de stralende witheid van onze jeugd verliezen! Thee, koffie, roken en rode wijn kunnen een teken achterlaten, evenals de tijd en onvoldoende poetsen. Het effect hiervan verschilt van persoon tot persoon, maar velen van ons kijken naar Hollywood-sterren en zouden willen dat we konden genieten van die heldere witheid in onze tanden. Kostbare professionele hulp is vaak buiten het bereik van velen van ons en tandpasta's bleken niet altijd goed. Als je je zelfvertrouwen terug wilt brengen, op je gemak en in je eigen huis, kun je een eersteklas set voor thuis kopen, die de tandkleur effectief verlicht en verlicht. Een prachtige glimlach en wittere tanden zijn binnen handbereik!

Eco Masters mysmile Tandenbleek kit

Als je je tanden wilt kleuren met een krachtige mix van plantaardige ingrediënten, heeft Eco Masters de mysmile-kit voor het bleken van tanden gemaakt - speciaal voor jou! Samengevoegd in één effectieve gel, biedt de kit een krachtige methode die ook zorgt voor je tanden en tandvlees. Het bitje is perfect ontworpen om op uw tanden te passen en om de plaatsing van de gel te garanderen, terwijl het bijgeleverde licht het proces activeert. En zodat u uw voortgang in de gaten kunt houden, is er ook een tintenwijzer. Alles wat je nodig hebt is inbegrepen, zodat je met trots kunt lachen.

Prestatie
Grapefruit zaad extract

Deze vrucht staat uitzonderlijk goed bekend om zijn verfrissende, opbeurende eigenschappen. Maar wist je dat het ook kan reinigen en zuiveren? Het is toegevoegd om eventuele opeenhopingen op te lossen en op te ruimen, om een stralend verhelderd oppervlak achter te laten.

Aloë Vera
Aloë Vera

Het is belangrijk om de meest aangename sensatie te bieden tijdens het aanbrengen van verbindingen op dit gevoelige gebied. Aloë Vera is een botanisch en wereldwijd beschouwd ingrediënt, bedoeld om het gebied op te frissen, te hydrateren en te koelen.

Frisheid
Kamille bloem extract

Dit kostbare plantaardige derivaat is al eeuwenlang geliefd bij traditionele beoefenaars en wordt nog steeds gerespecteerd. Het is absoluut perfect om te kalmeren en te verzachten, terwijl het een ontspannende geur en sensatie achterlaat.

Prestatie
Mentol

Het valt niet te ontkennen dat mint een uitstekende plaats heeft in de kruidengeschiedenis van tandverzorging! Deze plant biedt een heerlijke, herkenbare smaak en geur. Vooral in de krachtige vorm van menthol, heeft het ongelooflijke afkoelingsvermogens, terwijl het andere factoren stimuleert.

Bromelaïne
Bromelaïne

Dit opmerkelijke enzym wordt gewonnen uit de ananasstelen, een vrucht die bekend staat om zijn sterk reinigende eigenschappen. Hier word dit ingredïent gebruikt om te helpen ophopingen op het oppervlak van de tanden af te breken. Het wordt steeds vaker geassocieerd met het bereiken van een verfrissende, stralende lach.

Ingrediënten van de gel

Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Citrus Grapefruit Seed Extract, Aloe Vera, Cranberry Seed Oil, Chamomile Flower Extract, Glycerol, Propylene Glycerine, Deionized Water, Carbomer, Xanthan Gum, Menthol, Pineapple (Bromelain).

Instructies

Gebruik de mysmile-kit tweemaal daags. Bevestig het mondstuk voor het bleken op de tanden. Breng een kwart van een spuit met bleekgel aan op elke kant van het mondstuk. Er moet precies genoeg zijn om de voorkant van je tanden te bedekken zonder je tandvlees aan te raken. Plaats het mondstuk over je tanden en veeg eventuele gel af die in contact is met je tandvlees. Druk op de startknop om het aftellen van tien minuten te beginnen. Sluit je mond om het mondstuk op zijn plaats te fixeren. Zodra het lampje automatisch uit gaat en u de pieptoon hoort, verwijdert u het mondstuk. Spoel je tanden af met warm water, haal dan het mondstuk uit het bleeklicht en maak het schoon. Voor volledig optimale resultaten, herhaal deze witmakende procedure zes tot twaalf opeenvolgende dagen. Lees de volledige instructies voorafgaand aan het eerste gebruik.

Extra Info

De mysmile-kit voor het bleken van tanden is ideaal voor het voorzichtig maar krachtig versterken van de helderheid van uw lach. Het is echter niet geschikt voor gebruik door kinderen, zwangere vrouwen, mensen met ernstige tandvleesaandoeningen of mensen die onlangs een orale operatie hebben gehad. De gel is uitsluitend ontworpen om op tanden te worden gebruikt en mag niet worden ingeslikt. Spoel alle kleding of de huid van gemorste gel af. Het is ideaal dat u het roken of het consumeren van rode wijn, koffie, thee, cola, kerrie, eten en drinken met donkere kleuring tijdens de whitening-periode en gedurende twee weken daarna vermijdt. Het is mogelijk dat u een milde tijdelijke irritatie ervaart, maar als het overdreven is en doorgaat, bezoek dan uw tandarts.

Eco Masters mysmile Tandenbleekset Brighten Your Smile

Onze ambassadeurs

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(9)
4 STERREN
(3)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 5

87.69% Gebaseerd op 12 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Super makkelijk te gebruiken en met een snel effect

E Eloisa
Geverifieerde aankoop

Bleek gel doet goed zijn werk

G Giovanni
Geverifieerde aankoop

Tientallen jaren koffie drinken geeft je tanden geen beter uiterlijk. Heb deze set geprobeerd en werkt goed. Zeker aan te raden.

L Leonard
Geverifieerde aankoop

Even goed als alle andere tandenbleek sets op de markt en deze is goedkoper

A Alice
Geverifieerde aankoop

Heel gemakkelijk te gebruiken. Goed dat er meerdere gels inbegrepen zijn maar wist niet hoeveel ik er eerst moest gebruiken. Moet wat oefenen.

J Joke
Geverifieerde aankoop

Aan de duurdere kant maar zeker de moeite, ik koop de navullingen vanaf deze op zijn

F Filip
Geverifieerde aankoop

Love it!! Zie al verschil na een week

L Lien
Geverifieerde aankoop

Goede set. Gel doet goed z'n werk maar voelt niet oncomfortabel. Ik beveel het aan

B Bert
Geverifieerde aankoop

Heel goed

D Donald
Geverifieerde aankoop

Goed product, geen schadelijke middelen voor tanden in gels

M Melanie
Geverifieerde aankoop

Gedetailleerde uitleg in verschillende talen, legt alles goed uit. Ben nog maar net begonnen maar ben benieuwd naar het resultaat

C Chi
Geverifieerde aankoop

Gekocht tegen vlekken op tanden, zijn bijna allemaal weg + tanden zelf zijn ook witter geworden

J Joke

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk