maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

mysmile Tandenbleekset

Met LED-lamp, bitje en whitening gels

29.99€

Gratis levering vanaf €50.

Bestel nu en verdien 2 Comfort Punten ?

Belangrijkste kenmerken

  • Perfect voor een stralende glimlach
  • Krachtige whitening formule met activated charcoal
  • Zes dagen programma
  • Bevat activator LED-licht, bitje & 6 natuurlijke gels
  • Pijnloos en vrij van schadelijke chemicaliën
  • Vrij van peroxide
  • Vegan
  • CE gecertificeerd
  • Mannen & vrouwen
  • Vegetarisch

Een stralende lach

Onze glimlach is een van onze meest opvallende uitdrukkingen - maar om een aantal redenen kun je de stralende witheid verliezen! Thee, koffie, roken en rode wijn kunnen een kleur achterlaten, maar ook ouder worden en onvoldoende poetsen heeft hier impact op. Ga verkleuringen tegen en maak zelf thuis je tanden witter met de natuurlijke teeth whitening gel van mysmile.

Ingrediënten van de gel

Natriumbicarbonaat, natriumchloriet, extract van citrus-grapefruitzaad, aloë vera, cranberryzaadolie, kamillebloemextract, glycerol, propyleenglycerine, gedeïoniseerd water, carbomeer, xanthaangom, menthol, ananas (bromelaïne).

Extra Info

Deze kit is niet geschikt voor gebruik door kinderen, zwangere vrouwen, mensen met ernstige tandvleesaandoeningen of mensen die onlangs een orale operatie hebben gehad. De gel is uitsluitend ontworpen om op tanden te worden gebruikt en mag niet worden ingeslikt. Spoel alle kleding of de huid van gemorste gel af. Vermijd roken of het consumeren van rode wijn, koffie, thee, cola, kerrie, eten en drinken met donkere kleuring tijdens de whitening-periode en gedurende twee weken daarna. Het is mogelijk dat u een milde tijdelijke irritatie ervaart, maar als het overdreven is en niet vanzelf weg gaat, bezoek dan uw tandarts.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik de mysmile tandenbleekset tweemaal per dag. Bevestig het mondstuk voor het bleken op de tanden. Breng een kwart van een spuit met bleekgel aan op elke kant van het mondstuk. Er moet precies genoeg zijn om de voorkant van je tanden te bedekken zonder je tandvlees aan te raken. Plaats het mondstuk over je tanden en veeg eventuele gel af die in contact komt met je tandvlees. Druk op de startknop om het aftellen van tien minuten te beginnen. Sluit je mond om het mondstuk op zijn plaats te fixeren. Zodra het lampje automatisch uit gaat en je de pieptoon hoort, verwijder je het mondstuk. Spoel je tanden af met warm water, haal dan het mondstuk uit het bleeklicht en maak het schoon. Voor volledig optimale resultaten, herhaal deze procedure zes tot twaalf opeenvolgende dagen. Lees de volledige instructies voorafgaand aan het eerste gebruik.

Kan de set helpen bij verkleurde en gele tanden?

Ja, mysmile sets zijn geschikt voor verkleurde en gele tanden, maar ook voor vlekken op de tanden veroorzaakt door roken, koffie, thee, rode wijn en nog veel meer.

Wat zit er in de kit voor het bleken van tanden?

Deze tandenbleekset bevat gel voor het bleken van tanden en een mondstuk met geavanceerde LED-technologie.

Welke ingrediënten zitten in de gel?

De hoofdingrediënten in de gel voor het bleken van tanden zijn grapefruit, aloë vera, kamille-extract, menthol, bromelaïne en actieve koolpoeder.

Is de gel voor het bleken van tanden peroxidevrij?

De tandenbleekgel is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is peroxidevrij. Dit betekent dat het geen waterstofperoxide bevat, ook wel waterstofperoxide genoemd.

Wanneer kan ik resultaten verwachten?

Al na de eerste behandeling kun je resultaat verwachten. Wel raden we aan om de tandenbleekset minimaal 6 dagen achter elkaar te gebruiken.

Onze ambassadeurs

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(14)
4 STERREN
(3)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 5

91.11% Gebaseerd op 17 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Goed prima

S Salih S
Geverifieerde aankoop

Het is echt mooi

I Ibrahim A
Geverifieerde aankoop

Super makkelijk te gebruiken en met een snel effect

E Eloisa
Geverifieerde aankoop

Bleek gel doet goed zijn werk

G Giovanni
Geverifieerde aankoop

Tientallen jaren koffie drinken geeft je tanden geen beter uiterlijk. Heb deze set geprobeerd en werkt goed. Zeker aan te raden.

L Leonard
Geverifieerde aankoop

Even goed als alle andere tandenbleek sets op de markt en deze is goedkoper

A Alice
Geverifieerde aankoop

Heel gemakkelijk te gebruiken. Goed dat er meerdere gels inbegrepen zijn maar wist niet hoeveel ik er eerst moest gebruiken. Moet wat oefenen.

J Joke
Geverifieerde aankoop

Aan de duurdere kant maar zeker de moeite, ik koop de navullingen vanaf deze op zijn

F Filip
Geverifieerde aankoop

Love it!! Zie al verschil na een week

L Lien
Geverifieerde aankoop

Goede set. Gel doet goed z'n werk maar voelt niet oncomfortabel. Ik beveel het aan

B Bert

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk