Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Eco Masters mysmile Tandenbleekset

Brighten Your Smile

Overzicht

Bleek je tanden snel en eenvoudig met deze tandenbleekset van mysmile. Deze makkelijk te gebruiken tandenbleekset is verrijkt met natuurlijke ingrediënten en voldoet aan de strenge Europese regelgeving. De gel kan in combinatie met het blauwe licht vlekken en verkleuringen verwijderen voor stralende tanden. Deze set bevat absoluut geen peroxide en is volledig veilig voor je gebit en mond.

  • Perfect voor een stralende glimlach
  • Verrijkt met plantaardige ingrediënten zoals Aloë & Kamille
  • Eenvoudig programma van 6 dagen
  • Wordt geleverd met licht, bitje & gels
  • Met tintengids om je voortgang te controleren
  • Vegan
  • CE gecertificeerd
  • Mannen & vrouwen
  • Vegetarisch
29.99€

Gratis levering vanaf €50.

Een stralende lach

Op zoek naar een manier om thuis je tanden te bleken? Deze tandenbleekset van mysmile is ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten zoals grapefruit, aloë vera en kamille om op een veilige manier thuis je tanden witter te maken. Met verschillende natuurlijke en krachtige ingrediënten in één gel, kun je in combinatie met het bijgeleverde blauwe licht je tanden bleken in korte sessies van 10 minuten. De gel is zacht voor het tandvlees en veilig in gebruik. Met de bijgeleverde tintentgids kun je eenvoudig je voortgang bijhouden.

Ingrediënten

Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Citrus Grapefruit Seed Extract, Aloe Vera, Cranberry Seed Oil, Chamomile Flower Extract, Glycerol, Propylene Glycerine, Deionized Water, Carbomer, Xanthan Gum, Menthol, Pineapple (Bromelain).

Gebruiksaanwijzing

Gebruik de mysmile-kit tweemaal daags. Bevestig het mondstuk voor het bleken op de tanden. Breng een kwart van een spuit met bleekgel aan op elke kant van het mondstuk. Er moet precies genoeg zijn om de voorkant van je tanden te bedekken zonder je tandvlees aan te raken. Plaats het mondstuk over je tanden en veeg eventuele gel af die in contact is met je tandvlees. Druk op de startknop om het aftellen van tien minuten te beginnen. Sluit je mond om het mondstuk op zijn plaats te fixeren. Zodra het lampje automatisch uit gaat en u de pieptoon hoort, verwijdert u het mondstuk. Spoel je tanden af met warm water, haal dan het mondstuk uit het bleeklicht en maak het schoon. Voor volledig optimale resultaten, herhaal deze witmakende procedure zes tot twaalf opeenvolgende dagen. Lees de volledige instructies voorafgaand aan het eerste gebruik.

Extra info

De mysmile kit is niet geschikt voor gebruik door kinderen, zwangere vrouwen, mensen met ernstige tandvleesaandoeningen of mensen die onlangs een orale operatie hebben gehad. De gel is uitsluitend ontworpen om op tanden te worden gebruikt en mag niet worden ingeslikt. Spoel gemorste gel direct van je huid of kleding af. We raden aan niet te roken en geen rode wijn, koffie, thee, cola, kerrie of eten en drinken met donkere kleuring te consumeren gedurende de gebruiksperiode en twee weken daarna. Het is mogelijk dat je een milde tijdelijke irritatie ervaart. Als de irritatie aanhoudt bezoek dan een tandarts.

Onze ambassadeurs

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(9)
4 STERREN
(3)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 5

87.69% Gebaseerd op 12 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Super makkelijk te gebruiken en met een snel effect

E Eloisa
Geverifieerde aankoop

Bleek gel doet goed zijn werk

G Giovanni
Geverifieerde aankoop

Tientallen jaren koffie drinken geeft je tanden geen beter uiterlijk. Heb deze set geprobeerd en werkt goed. Zeker aan te raden.

L Leonard
Geverifieerde aankoop

Even goed als alle andere tandenbleek sets op de markt en deze is goedkoper

A Alice
Geverifieerde aankoop

Heel gemakkelijk te gebruiken. Goed dat er meerdere gels inbegrepen zijn maar wist niet hoeveel ik er eerst moest gebruiken. Moet wat oefenen.

J Joke
Geverifieerde aankoop

Aan de duurdere kant maar zeker de moeite, ik koop de navullingen vanaf deze op zijn

F Filip
Geverifieerde aankoop

Love it!! Zie al verschil na een week

L Lien
Geverifieerde aankoop

Goede set. Gel doet goed z'n werk maar voelt niet oncomfortabel. Ik beveel het aan

B Bert
Geverifieerde aankoop

Heel goed

D Donald
Geverifieerde aankoop

Goed product, geen schadelijke middelen voor tanden in gels

M Melanie

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk