maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Waarom de Vagina Bleken?

Alle intieme delen verschillen. Zo zijn er ook verschillen in kleur. Sommige vrouwen vragen zich af waarom hun vagina donkerder is dan de rest van hun lichaam, en wat ze hier aan kunnen doen. Lees hieronder waarom jij ook wellicht de vagina dient te bleken, en wat de beste producten daarvoor zijn.

Een lichte vagina

Het verlangen naar een lichte huid heeft nu ook het punt bereikt dat sommige vrouwen graag een lichtere vagina zouden willen hebben. Met name jonge vrouwen vragen zich af of het normaal is dat hun vagina zo donker is. Echter is de donkere kleur van de vagina volledig natuurlijk; de huid rondom de vagina is namelijk zeer dun en elastisch, waardoor het er ook donkerder uitziet wanneer het opgevouwen is. Als je het een beetje oprekt, dan zie je al meteen dat het lichter wordt.

Overigens is het niet alleen de huid van de vagina die donkerder is; ook de huid van de penis is donkerder dan de rest van het lichaam, en ook om dezelfde reden als bij de vagina; wanneer de penis namelijk stijf wordt zal ook hier de huid lichter worden.

Waarom huidbleekmiddelen gebruiken?

De productie van melanine bepaalt hoe licht of donker de huidskleur zal zijn. De melanine productie wordt beïnvloed door verscheidene factoren, zoals de zon, chemische producten, de genen, en hormonen. Het doel van het kopen en gebruiken van een huidbleekmiddel is om de huid lichter te maken. Deze producten zullen ingrediënten bevatten die als functie hebben om de huid minder donker te maken. Als het gaat om het bleken van de intieme delen, zoals de vagina en de anus, dan zullen dit natuurlijke en zachtaardige ingrediënten zijn.

Het bleken van die intieme lichaamsdelen is iets wat thuis gedaan wordt. De producten die hiervoor gebruikt worden zijn op basis van ongevaarlijke ingrediënten.

Het gebruik van natuurlijke bleekcrèmes brengt vele voordelen met zicht mee, waaronder:

  • Het zien van snelle resultaten binnen een aantal weken;
  • Het snel en veilig kunnen bleken van intieme plekken, zoals de anus, de vagina, de tepels, en de oksels;
  • Zij zijn effectief op alle huidtypen;
  • Zij bevatten geen gevaarlijke ingrediënten.

Normale huidbleekmiddelen zijn niet altijd geschikt voor alle huidtypen, en in sommige gevallen dienen ze voorgeschreven te worden door een dermatoloog of dokter. Met bleekcrèmes is dit echter niet het geval, en dezen kunnen dus zonder recept gekocht worden en thuis worden gebruikt.

Vandaag de dag maken dan ook vele vrouwen gebruik van natuurlijke bleekcrèmes om thuis hun vagina lichter te maken. Dit is ideaal voor hen, aangezien de meeste vrouwen zich niet comfortabel voelen bij het idee om hun vagina en intieme delen aan andere mensen te laten zien.

Een goed voorbeeld van dergelijke crème, is de Star White Lightening Crème. Star White is hét merk voor mensen die op een natuurlijke manier gevoelige zones, of huid met donkere pigmenten of verkleuringen, lichter willen maken. De Star White crème bevat alleen natuurlijke ingrediënten, en je kan het dus gebruiken op de gevoelige huid, en op de intieme delen van je lichaam. Wanneer je het tweemaal daags gebruikt, kan de Star White bleekcrème zichtbare resultaten geven.

Andere interessante artikelen