• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Waarom de Vagina Bleken?

Nu vrouwen economisch meer onafhankelijk worden, zijn zij ook bereid meer uit te geven aan hun schoonheidsbehandelingen, waaronder ook het bleken van de vagina. Lees hieronder waarom jij ook wellicht de vagina dien te bleken, en wat de beste producten daarvoor zijn.

schoonheid of macht?

De meeste vrouwen zien een relatie tussen een lichte huid en levensgeluk. De meeste producten adverteren hun bleekmiddelen dan ook met deze mantra’s. Dat we echter een lichte huid associëren met een geluk en welzijn, heeft er voornamelijk mee te maken dat een donkere huid wordt geassocieerd met armoede en achter gesteldheid, terwijl een lichte huid wordt gezien als een teken van rijkdom en welvaart. Schoonheid is dan ook voornamelijk de look die wordt geassocieerd met macht en status.

In vroegere tijden betekende een lichte huid namelijk dat je niet op het land hoefde te werken, en dat je jezelf dus niet hoefde bloot te stellen aan de brandende zon. Een donkere huid betekent dus dat je geassocieerd wordt met de arbeidersklasse, terwijl een lichtere huid verwijst naar de rijkere bovenklasse.

Weliswaar zien we vandaag de dag een grotere diversiteit ontstaan onder modellen qua uiterlijk, maar de catwalks worden nog steeds gedomineerd door vrouwen met een lichte huid. En ook hierdoor wordt een lichte huid nog steeds geassocieerd met schoonheid en begeerlijkheid.

een lichte vagina

Het verlangen naar een lichte huid heeft nu ook het punt bereikt dat sommige vrouwen graag een lichtere vagina zouden willen hebben. Met name jonge vrouwen vragen zich af of het normaal is dat hun vagina zo donker is. Echter is de donkere kleur van de vagina volledig natuurlijk; de huid rondom de vagina is namelijk zeer dun en elastisch, waardoor het er ook donkerder uitziet wanneer het opgevouwen is. Als je het een beetje oprekt, dan zie je al meteen dat het lichter wordt.

Overigens is het niet alleen de huid van de vagina die donkerder is; ook de huid van de penis is donkerder dan de rest van het lichaam, en ook om dezelfde reden als bij de vagina; wanneer de penis namelijk stijf wordt zal ook hier de huid lichter worden.

waarom huidbleekmiddelen gebruiken?

De productie van melanine bepaalt hoe licht of donker de huidskleur zal zijn. De melanine productie wordt beïnvloed door verscheidene factoren, zoals de zon, chemische producten, de genen, en hormonen.

Het doel van het kopen en gebruiken van een huidbleekmiddel is om de huid lichter te maken. Deze producten zullen bestandsdelen bevatten die als functie hebben om de huid minder donker te maken. Als het gaat om het bleken van de intieme delen, zoals de vagina en de anus, dan zullen dit natuurlijke en zachtaardige bestandsdelen zijn.

Het bleken van die intieme lichaamsdelen is iets wat thuis gedaan wordt. De producten die hiervoor gebruikt worden zijn op basis van ongevaarlijke ingrediënten.

Het gebruik van natuurlijke bleekcrèmes brengt vele voordelen met zicht mee, waaronder:

 • het zien van snelle resultaten binnen een aantal weken;
 • het snel en veilig kunnen bleken van intieme plekken, zoals de anus, de vagina, de tepels, en de oksels;
 • zij zijn effectief op alle huidtypen;
 • zij bevatten geen gevaarlijke ingrediënten.

Normale huidbleekmiddelen zijn niet altijd geschikt voor alle huidtypen, en in sommige gevallen dienen ze voorgeschreven te worden door een dermatoloog of dokter. Met bleekcrèmes is dit echter niet het geval, en dezen kunnen dus zonder recept gekocht worden en thuis worden gebruikt.

Vandaag de maken dan ook vele vrouwen gebruik van natuurlijke bleekcrèmes om thuis hun vagina lichter te maken. Dit is ideaal voor hen, aangezien de meeste vrouwen zich niet comfortabel voelen bij het idee om hun vagina aan andere mensen te laten zien.

Een goed voorbeeld van dergelijke crème, is de Star White Lightening Cream van ShytoBuy NL. Star White is hét merk voor mensen die op een natuurlijke manier gevoelige zones, of huid met donkere pigmenten of verkleuringen, lichter willen maken. De Star White crème bevat alleen natuurlijke ingrediënten, en je kan het dus gebruiken op de gevoelige huid, en op de intieme delen van je lichaam. Wanneer je het tweemaal daags gebruikt, kan de Star White bleekcrème zichtbare resultaten geven.

conclusie

Of je het nu wel of niet nodig vindt om de vagina de bleken, ligt aan jou. Maar Wanneer je toch besluit dit wel te doen, dan raden wij Star White aan.