Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Total Curve Combo Pack

Combo | Intensieve dagelijkse borst gel & capsules

Overzicht

Total Curve Combo Pack combineert handige capsules en een verzachtende gel voor een regime dat uniek is ontworpen om aan de behoeften van vrouwen te voldoen. Zonder invasieve, chirurgische ingrepen werken ze in perfecte harmonie om op natuurlijke wijze het uiterlijk en het gevoel van uw borsten te vergroten. Gemaakt met ideaal geformuleerde en uitgebalanceerde natuurlijke, botanische ingrediënten, versterkt met innovatief wetenschappelijk onderzoek, kunnen ze zachtjes zowel uw lichaam als zelfvertrouwen voeden.

 • Samen ontworpen voor de vrouwelijke vrom
 • Streeft ernaar om te liften, te vullen, steviger te maken en strakker te maken
 • Verzachtende, hydraterende gel
 • Gel gebruikt klinisch onderzochte Volufiline®
 • Vormt een compleet, holistisch programma
 • Gemakkelijke, tweemaal daags gebruik van elk product

We hebben allemaal verontrustende verhalen gezien in de media over de bijwerkingen van plastische chirurgie - maar dat betekent niet dat we niet de uiterlijk verbeterende effecten overwegen! U kunt nu gebruikmaken van dubbele producten die in harmonie werken om die wensen op een natuurlijke, zachte manier te vervullen, van een bedrijf dat toegewijd onderzoek waardeert. Met slechts twee dagelijkse toepassingen van elk product, kunt u eenvoudig naar voren stappen en een zelfverzekerde persoon omarmen.

49.48€ 54.98€ Je bespaart 5.50€

Gratis levering vanaf €50.

Het Vrouwelijk Verlanger Naar Verbetering

Er zijn meer redenen dan mogelijk kan worden geteld voor vrouwen om een ??verbeterde borstvoorstelling te willen, van ontevredenheid over de schenkingen van moeder natuur tot de impact van de veranderingen van het lichaam in de loop van de tijd. Maar met 70% van de vrouwen tussen 18 en 65 die ongelukkiger zijn met hun borst, in een studie gepubliceerd door de International Journal of Sexual Health, is het niet te ontkennen hoeveel vrouwen graag een verandering willen aanbrengen. De omvang van deze statistiek kan een schok zijn, maar wanneer men de tijdsspanne van mogelijke factoren in overweging neemt, wordt deze veel begrijpelijker. Sommige gevallen omvatten ...

 • Genetica
 • Zwanger-schap
 • Leeftijd
 • Hormonen
 • Gewichts-verandering
 • Levensstijl

Elke vrouw kan de effecten van een of meer van deze bijdragers voelen, ongeacht hoe oud ze zijn of hoe ze het leven geleid hebben. De meeste vrouwen die zich ongelukkig uitten, waren tussen de dertig en de negenendertig jaar oud, waarbij de bevalling en leeftijd de grootste genoemde factoren waren. Meer dan alleen een zorg voor beroemdheden en de rijken en bekenden, dit kan zelfs de meest gewone vrouwen treffen.

De Gel’s Geweldige Volufiline®

Volufiline® is een zeer innovatief nieuw ingrediënt, speciaal ontwikkeld met de bedoeling om weelderige gewelfdheid te herstellen naar uw buste. Het is gebaseerd op het oude Chinese kruid Zhu Mu, dat hier wordt gebruikt voor de opname van de samengestelde sarsasapogenine. Ervaren onderzoekers ontwikkelden eerst Volufiline®, bestudeerden vervolgens de effecten ervan en de resultaten zorgen voor krachtig lezen! Het schijnbare vermogen van sarsasapogenine om lipogenese te stimuleren leek het vetweefselvolume gedurende twee maanden te verhogen met maximaal 8,4%.

De Capsules’ Krachtige Fyto-oestrogenen

Van nature te vinden in een grote verscheidenheid aan planten, kunnen fyto-oestrogenen worden gewonnen uit bessen, venkel, hop, erwten, soja en granen, evenals zeldzame kruiden zoals Dong Quai. Ze worden in planten gebruikt als verdedigingsmechanisme tegen herbivoren, afgescheiden om de vruchtbaarheid van dieren die hen waarschijnlijk zullen blijven eten, te reguleren. Om deze reden worden ze beschouwd als van nature gunstig voor vrouwen die hun vrouwelijke vormen willen vergroten. Ze worden daarom zeer gewaardeerd in premium borstvergrotingsproducten.

Total Curve Combo Pakket

De capsules en gel zijn speciaal ontwikkeld om in perfecte harmonie te werken, van binnen naar buiten te bewegen, en streven ernaar om u gelifte en vollere borsten te geven. Beide beginnen met natuurlijke, botanische ingrediënten, gekozen om te voldoen aan de behoeften van alle vrouwen die hun borsten willen verbeteren zonder een invasieve, pijnlijke en vaak riskante operatie. Zowel capsules als gel profiteren van de kracht van planten die generaties lang van vrouw op vrouw zijn overgegaan en nu beschikbaar zijn in twee ideale vormen. U kunt genieten van een allesomvattende, holistische benadering die volledig pijnvrij is en geschikt voor volwassen vrouwen van alle leeftijden en levensstijlen.

Total Curves’ Natuurlijk Ingrediënten

De zorgvuldig gekozen botanicals in Total Curve Capsules en Gel zijn individueel geselecteerd op hun lichaamsminnende eigenschappen, vooral als ze van toepassing zijn op de vrouwelijke vorm. Planten die generaties lang van moeder op dochter zijn overgedragen, worden opgenomen in perfect afgemeten hoeveelheden om twee ideale producten te creëren. Hier zijn slechts enkele van deze ingrediënten.

Soja Isoflavonen
Soja Isoflavonen

Een volledig natuurlijke en veganistische eiwitbron, sojabonen worden als essentieel beschouwd in tal van culturen. Eiwitten zijn de essentiële bouwstenen van het lichaam. Recent onderzoek heeft de link tussen sojabonen en fyto-oestrogenen bestudeerd. Lees hier meer.

Resveratrol
Resveratrol

Een van nature voorkomend polyfenol, het wordt aangetroffen in rode wijn, verschillende soorten fruit en groenten, donkere chocolade en noten. Het wordt op verschillende manieren als goed beschouwd voor het lichaam en de wetenschappelijke gemeenschap is geïnteresseerd in de invloed van zijn kwaliteiten op het ouder worden.

Hop
Hop

Populair beschouwd voor hun opname in bier, hop zijn de bloemen van de plant Humulus lupulus. Het was bekend onder de oud-Griekse, Romeinse en Chinese culturen. Recentelijk is er onderzoek naar uitgevoerd, met name in de fyto-oestrogene bestanddelen ervan. Lees hier meer.

Aloë Vera
Aloë Vera

Van een sappige tropische plant, dit geliefde ingrediënt is al lang opgenomen in huidcrèmes en zeep en andere actuele toepassingen. De beschermende effecten en de link met vrije radicalen zijn het onderwerp geweest van wetenschappelijk onderzoek. Lees hier meer.

Algen Extract
Algen Extract

Deze ooit weinig bekende, nu cult favoriete natuurlijke afgeleide heeft grote hoeveelheden mineralen en vitamine A, B, C en E, waarvan bekend is dat ze vele gebieden van fysieke gezondheid en vitaliteit ondersteunen. Met deze elementen kunnen algen helpen om uw lichaam krachtig te verfraaien. Lees hier meer.

Vitamine C
Vitamine C

Deze huidminnende vitamine wordt door velen beschouwd als cruciaal voor de algemene gezondheid van het lichaam. Het is bekend dat het de aanmaak van collageen stimuleert, en is de sleutel van een voller en revitaliserend uiterlijk van de huid. Het kan ook bijdragen aan de bescherming tegen oxidatieve stress. Het helpt te tonen en steviger te maken.

Volledige Lijst met Ingrediënten

Capsules: Boekweit (bladeren, bloemen), Venkel (zaad), Dong quai (wortel), Damiana (blad), Hop (bloemen), Paardebloemwortel, Waterkers (bladeren, scheuten), Resveratrol, Soja-isoflavonen, Gelatine Magnesiumstearaat, Silicium Dioxide. Stearaat, siliciumdioxide.

Gel: Gezuiverd water, Propyleenglycol, Carbomeer, Triethanolamine, Plantaardige Glycerine, Aloë Vera-extract, Hydroxyethylcellulose, Beredruif Extract, Algenextract, Mango Boter, Methylparaben, Ascorbinezuur (Vitamine C), STR Multi-peptide Complex, Citroenzuur, Cafeïne, Volufiline®, natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen.

Combo Pack Gebruiksaanwijzing

Total Curve Capsules zijn ontworpen om eenvoudig in uw dagelijkse routine te passen; ze zijn ook gemakkelijk in te nemen en mee te nemen onderweg. Neem elke dag twee capsules, met een groot glas water, voor welke maaltijd het beste bij u past, maar het liefst elke dag op hetzelfde tijdstip. Total Curve Gel zal zeker een aangenaam bevredigend nieuw deel van uw dag worden. Masseer tweemaal elke dag een dunne laag gel in elke borst, met behulp van een cirkelvormige beweging en zorg ervoor dat u de onderkant van de borst meeneemt. Zorg ervoor dat het volledig wordt geabsorbeerd voordat u kleding aantrekt. We raden aan om zowel de capsules als de gel gedurende ten minste drie maanden te gebruiken, naast investering in langdurig gebruik, om het beste uit beide te halen.

Advies

Beide producten zijn gebaseerd op zachte, van nature afgeleide formules, die geen van beide bijwerkingen hebben. Neem alsjeblieft de tijd om de volledige ingrediënten van de capsules en gel aandachtig te lezen, voor het geval van persoonlijke allergieën. Raadpleeg een arts als u zwanger bent, borstvoeding geeft of medicijnen gebruikt. Ze zijn ook niet bedoeld voor mensen onder de achttien jaar.

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(5)
4 STERREN
(5)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

81.82% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Very good product works very well

T Thomas F
Geverifieerde aankoop

Ben er tevreden over, vooral de crème in de nieuwe verpakking oogt veel mooier en doceert ook makkelijker. Ik blijf het gebruiken.

M Martine C
Geverifieerde aankoop

Veel mooiere borsten gekregen. Zowel aan de huid aan als hoe ze voelen. Ik was laatst met mijn vriendinnen en die zagen het meteen. Leuk.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Wat een goed spul. Mijn tieten zijn er echt op vooruit gegaan.

M Miep
Geverifieerde aankoop

Mijn borsten blijven nu mooier en voller hangen

F Floortje
Geverifieerde aankoop

Zo tevreden met dit pakket!!

I Inge
Geverifieerde aankoop

Mijn vriend wist dat ik me niet zeker voelde over mijn borsten en heeft me dit pakker cadeau gegeven. Ik ben er zo blij mee!

E Emma
Geverifieerde aankoop

Mijn zelfvertrouwen is wel 10x omhoog gegaan en daar ben ik al zo blij mee!

D Daantje
Geverifieerde aankoop

Mijn huid is wel zacht geworden, maar verder nog niet veel... Even afwachten...

Y Yvet
Geverifieerde aankoop

Werkt zo goed! Echt een top product

G Guusje

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk