maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Vruchtbaarheid stimuleren en controleren met testen

ShytoBuy’s natuurlijke vruchtbaarheidsproducten kunnen gebruikt worden om eventuele vruchtbaarheidsproblemen vast te stellen bij mannen en vrouwen. Ze kunnen je zo helpen om te bepalen wat de beste route is om een gezin te starten of om gezinsuitbreiding te realiseren.

Bijna 25% van alle stellen ervaart moeilijkheden bij het zwanger worden. Een vruchtbaarheidstestkit is een onmisbaar hulpmiddel om eventuele problemen met zwanger worden te ontdekken. Nog niet zo lang geleden werden vruchtbaarheidstesten alleen bij klinieken of ziekenhuizen uitgevoerd; veel stellen zien daar erg tegenop en vinden dit erg stressvol. Maar nu, dankzij aanzienlijke verbeteringen in kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie van vruchtbaarheidstesten voor thuis, kun je dit binnen het comfort en privacy van je eigen huis doen.

Over thuistesten

De informatie die de testen kunnen geven, kan je een betere kijk geven op je kansen om zwanger te worden. Bekende testen zijn van Babystart. Deze bevatten bijvoorbeeld een vruchtbaarheidstestkit voor mannen om de dichtheid van de zaadcellen in hun sperma te testen. Dat is belangrijk omdat een laag volume van minder dan 20 miljoen cellen per milliliter, één van de belangrijkste vruchtbaarheidsproblemen bij mannen vormt. Als je één van de 20% mannen bent met ‘oligozoöspermie’; de medische benaming voor een laag zaadvolume, kan je de Fertility Blend for Men proberen. Dit klinisch geteste supplement verbetert niet alleen het aantal zaadcellen maar ook hun beweeglijkheid en kracht.

Eén van de meest belangrijke vruchtbaarheidsproblemen bij vrouwen is een te hoog gehalte van het FSH hormoon. Met een vruchtbaarheidstest voor vrouwen, kun je ontdekken hoe hoog het gehalte van het Follikel Stimulerend Hormoon is, en of dit hun kansen op een zwangerschap beïnvloedt, binnen de privacy van je eigen huis.

Veel stellen zoeken hun heil in natuurlijke oplossingen om zwanger te worden. Deze producten variëren in soort en de manier waarop ze werkzaam zijn. Veel supplementen kunnen gebruikt worden bij problemen die vaak bij mannen voorkomen. Ze ondersteunen een gezonde productie van sperma, en zorgen ervoor dat zaadcellen meer beweeglijk zijn. Andere producten zijn op de vruchtbaarheidsproblemen bij vrouwen gericht. Ze ondersteunen een regelmatige ovulatie en vruchtbaarheid. Veel stellen kiezen ervoor om tegelijkertijd zowel een vrouwelijke als een mannelijke variant van natuurlijke vruchtbaarheidspillen te gebruiken, zodat ze de kansen zoveel mogelijk verhogen. Een andere, belangrijke stap naar het beginnen of uitbreiden van een gezin, is het testen. Een vruchtbaarheidstest-kit kan een stel een beter idee geven of er problemen zijn en helpen inzicht te geven hoe eventuele problemen aangepakt kunnen worden.

Andere interessante artikelen