maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

FertilTests

2x 2 Testen | Vruchtbaarheidstesten voor Hem & Haar

Overzicht

De babystart Fertiltests vormen een onmisbaar instrument voor stellen die graag een gezin willen starten of uitbreiden, maar daarbij problemen ondervinden. Het pakket bevat een vruchtbaarheidstest voor beide partners, die cruciale informatie kan verschaffen over de reden waarom conceptie mogelijk een probleem is.

  • De kits zijn goedkoper dan vruchtbaarheidstesten in klinieken
  • Beide testen zijn meer dan 95% betrouwbaar
  • Ontwikkeld om binnen de privacy van je eigen huis te gebruiken
  • Kan vast stellen of er vruchtbaarheidsbehandeling nodig is
  • Voorkomt het onnodig wachten op een zwangerschap

babystart FertilTests kan ook gebruikt worden door stellen die een gezin willen starten; de kits kunnen cruciale informatie verschaffen over de vruchtbaarheid van elke partner, die gebruikt kan worden om eventuele problemen op te kunnen lossen. Als het niet lukt om zwanger te worden, dan kunnen deze kits je de antwoorden geven die je nodig hebt.

Wat zijn de babystart FertilTests?

De babystart FertilTests zijn de eerste doe het zelf vruchtbaarheidstesten voor stellen die een gezin willen starten. Het pakket bevat vier CE gecertificeerde testen, twee voor elke partner, die een hoge betrouwbaarheid geven over de vruchtbaarheid van elk persoon. Als er een negatief resultaat uit voort komt, kun je direct naar de huisarts voor een behandeling, zonder dat je onnodig veel tijd kwijt bent om te proberen zwanger te worden.

Hoe werken de babystart FertilTests?

De vruchtbaarheidstest voor mannen werkt door de zaadcellen in je sperma in een voorbehandelde staalhouder te kleuren. De intensiteit van de kleur wordt vervolgens vergeleken met de kleur op een kleurenkaart op de inbegrepen test cassette. Deze kleurenvergelijking helpt je om te zien of het aantal zaadcellen in het sperma onder of boven de World Health Organisation (WHO) standaard van 15 miljoen per milliliter is.

De vruchtbaarheidstest voor vrouwen meet het niveau van je Follikel Stimulerend Hormoon (FSH); een te lage of te hoge concentratie daarvan wordt gelinkt aan onvruchtbaarheid. De positieve en negatieve lijnen op het meegeleverde teststaafje kunnen je vertellen of je in de perimenopauze bent of dat je vruchtbaarheidsniveau laag is.

Positieve resultaten zijn een goede indicatie dat je vruchtbaarheid in orde is. Wees niet ontmoedigd als de resultaten negatief zijn, omdat je nu wel direct de problemen aan kunt gaan pakken.

Hoe gebruik ik de babystart FertilTests?

De test voor mannen is 97% betrouwbaar en kan vaststellen of de concentratie zaadcellen in je sperma hoger of lager dan 15 miljoen per milliliter is.

Verzamel eerst een zaadstaaltje in de bijgeleverde plastic cup. Wacht 15 minuten en voeg het sperma met de bijgeleverde solutie toe aan de test cassette. Na nog eens 15 minuten kan je de resultaten aflezen.

De test voor vrouwen is 99% betrouwbaar en checkt de hoeveelheid FSH (Follikel Stimulerend Hormoon). Haal de strip uit het zakje en plaats dit 15 minuten in een urinestaal. Leg de vruchtbaarheidstest dan 5 minuten plat neer om de resultaten af te kunnen lezen.

Hoe kan ik babystart FertilTests bestellen?

Als je meer wilt weten over je vruchtbaarheid, dan zijn de babystart FertilTests een goede oplossing. Dit pakket bevat 4 testen en is dus een slimme koop. Klik op ‘Plaats in winkelmand’ om je bestelling direct te starten.

Klantenbeoordelingen

Daryl zegt
Hiermee konden mijn vriendin en ik samen testen. We hoefden niet te wachten bij een kliniek.

Flou73 zegt
Net als een vruchtbaarheidskliniek bij je thuis.

Del zegt
Werd sneller geleverd dan verwacht, dus we kunnen het sneller proberen dan gedacht.

S_paND1 zegt
Dit is precies het soort product dat mijn vrouw en ik zochten, een makkelijke, discrete manier om thuis te testen. Het vertelde ons dat we vruchtbaar zijn, helemaal geweldig.

Having_baby zegt
Het mooie van dit product is dat je de vruchtbaarheidsniveaus van BEIDE partners kunt checken in de privacy van je slaapkamer.

Mr&MrsH zegt
Geweldig product, heeft ons de gênante gang naar de dokter bespaard!

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(7)
4 STERREN
(2)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 5

86.00% Gebaseerd op 9 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik beveel dit aan alle partners die een kinderwens hebben.

P Paul
Geverifieerde aankoop

Het is eenvoudig te gebruiken.

R Rian
Geverifieerde aankoop

Het is de perfecte test die er is. geeft mij een betrouwbare resultaat.

M Mory
Geverifieerde aankoop

bestelling werd sneller geleverd dan verwacht, dus we kunnen het sneller proberen dan gedacht.

D Denis
Geverifieerde aankoop

Goede test met betrouwbare uitslagen.

N Natasha
Geverifieerde aankoop

Fijne en discrete levering. Test werk goed.

E Emma
Geverifieerde aankoop

Als je een baby wilt moet je dit product zeker kopen

N Nina
Geverifieerde aankoop

Prima product, ben er blij mee!

M Mia
Geverifieerde aankoop

Testen is steeds makkelijker geworden, bedankt voor dit product!

V Vinny

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk