maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Viaman Extendor

Elektrische penispomp

39.99€ 49.99€ Je bespaart 10.00€

Gratis levering vanaf €40.

Point Icon Bestel nu en verdien 3 Comfort Punten ?

Belangrijkste kenmerken

  • Geautomatiseerde luchtvacuümpomp
  • Precisieschaal voor nauwkeurige metingen
  • Aanpasbare druk voor verschillende behoeften
  • Ontworpen voor vergroting op een comfortabele manier
  • Prijswinnend merk

De Viaman Extendor penispomp is een elektrische luchtvacuümpomp speciaal ontwikkeld voor mannen die op zoek zijn naar een krachtige vergroting van de penis. Met behulp van elektronische vacuümtechnologie en een ontwerp dat bestaat uit een uniek drukregelmechanisme, wordt het beschouwd als een apparaat van de hoogste kwaliteit van dit bekroonde merk.

  • CE gecertificeerd
  • Geld terug garantie
  • RoHS gecertificeerd

Verbeter je seksuele prestaties

De Viaman Extendor is een elektrische erectiepomp die speciaal is ontworpen voor mannen om hun seksuele prestaties in de slaapkamer te verbeteren. De mechanische vacuümwerking met 6 verschillende standen zorgt voor een stimulatie van de bloedcirculatie in de penis. Een betere doorbloeding kan resulteren sterkere en langer durende intieme sessies. Daarnaast helpt deze penispomp je penis te vergroten en zorgt het voor hardere erecties. Vergroot je zelfvertrouwen in de slaapkamer met deze gebruiksvriendelijke penispomp.

Advies bij het gebruik van de penispomp

Plaats de pomp niet in water. We adviseren om de schaamstreek te scheren voordat je dit apparaat gebruikt. Desinfecteer de pomp voor elk gebruik door deze te wassen met antibacteriële zeep en warm water. Gebruik bij deze pomp geen massageoliën, handcrème, detergenten, benzine of propylketon als glijmiddel. Gebruik voor de beste resultaten een glijmiddel voor seks en oefen de juiste druk uit om te voorkomen dat je penis pijn doet. Lees de gebruikershandleiding voordat u de Extendor voor de eerste keer gebruikt.

Hoe gebruik ik deze penispomp?

Desinfecteer de pomp voor elk gebruik door deze te wassen met antibacteriële zeep en warm water. Zorg er eerst voor dat alle onderdelen goed aangesloten zijn. Breng glijmiddel aan rond de siliconen ring om wrijving te verminderen. Steek de penis voorzichtig in de pomp en zorg voor een luchtdichte vergrendeling. Activeer de pomp door op de + knop te drukken en om te beginnen met het eerste drukniveau. Druk op de + knop om het drukniveau te verhogen. Druk op de - knop om het drukniveau te verlagen. Druk twee keer op de - knop om de pomp uit te zetten. Druk op het knopje 'VALVES' om de luchtdruk uit de pomp te halen.

Wat moet ik weten voor ik deze elektrische penispomp gebruik?

Lees de gebruiksaanwijzing voordat je de Extender voor de eerste keer gebruikt. Plaats de pomp niet in water. We raden je aan om je schaamstreek te scheren voordat je dit apparaat gebruikt. Gebruik bij deze pomp geen massageoliën, handcrème, detergenten, benzine of propylketon als glijmiddel. Het is normaal dat je penis rood wordt. Als dit gebeurt, stop dan met het gebruik van de pomp en wacht tot je hersteld bent. Het wordt aanbevolen om het product niet langer dan 10 minuten per sessie te gebruiken, en het slechts 3 keer per week te gebruiken.

Hoe vaak kan ik deze elektrische penispomp gebruiken?

We raden aan om het product niet langer dan 10 minuten per sessie te gebruiken, en het slechts 3 keer per week te gebruiken.

Kan ik deze elektrische penispomp opladen?

Je kan de elektrische penispomp opladen via USB.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een elektrische penispomp?

De Extendor stimuleert de bloedcirculatie in de penis. Een betere doorbloeding bevordert sterkere erecties en langer durende intieme sessies.

Hoeveel standen heeft deze penispomp?

De Extendor heeft 6 verschillende standen of drukniveaus, variërend van een laag drukniveau naar het hoogste drukniveau.

Vaak samen gekocht

Viaman Extendor
Viaman Extendor

Apparaat | Elektrische penispomp

39.99€ 49.99€

+
Viaman Zwarte Maca Complex
Viaman Zwarte Maca Complex

5000 mg 180 Capsules | Natuurlijke formule voor mannen

14.99€

+
Viaman™ Viper PRO
Viaman™ Viper PRO

15 Capsules | Seksueel Ondersteunend Supplement voor Mannen

19.99€

1 Producten

39.99€

+

0 Gerelateerde producten

0.00

  • Gratis bezorging
Totaal

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(10)
4 STERREN
(2)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(1)
1 STER
(0)

Uitstekend

Reviews 4.5

85.71% Gebaseerd op 13 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Fijn in gebruik en goede kwaliteit

P Pepijn
Geverifieerde aankoop

Ik merk al wel verschil.

G G.
Geverifieerde aankoop

Goed product

a ar S
Geverifieerde aankoop

Erg goede pomp die een flinke vergroting veroorzaakt

R Ralph
Geverifieerde aankoop

Fijne pomp, goed dat die elektrisch is. Veel handiger dan handmatig.

J Joost
Geverifieerde aankoop

Viaman was mij al bekend via deze website - ik heb eerst viaman supplementeng gebruikt en nu gebruik ik ook deze pomp om maximaal groot te zijn in bed. Ik raad het zeker aan!

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Top pomp

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Heerlijk!!

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Deze pomp is erg fijn. Jaren geleden heb ik ook een Extendor gehad, maar helaas heb ik de oplader gebroken. Ik was er altijd erg tevreden over. Ik heb nu deze weer gekocht.

B Berend
Geverifieerde aankoop

Geweldig apparaat die doet wat hij moet doen

J Jason

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk