ShytoBuy.nl

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Total Curve Pills

60 Capsules | Intensieve Dagelijkse Borstvergroting Total Curve

Total Curve is een innovatief kruidensupplement dat speciaal voor vrouwen is ontwikkeld. De nieuwe en verbeterde formule, gemaakt met een aantal geweldige natuurlijke ingrediënten, maakt gebruik van populaire planten die gunstig kunnen zijn voor vrouwen en combineert zijn in een unieke formule. Total Curve, ontworpen om vrouwen meer volume en volheid te bezorgen, kan helpen bij een geleidelijke en natuurlijk ogende verbetering, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over bijwerkingen. Dit natuurlijke supplement bestaat uit een aantal plantaardige ingrediënten zoals soja-isoflavonen, resveratrol, hop en venkel die allemaal ideaal zijn voor vrouwen en hun lichaam.

 • Speciaal ontworpen voor vrouwen en hun rondingen
 • Nieuwe en verbeterde EU-formule
 • Rijk aan bioflavonoïden en planten met voordelen voor vrouwen
 • Met venkel, sojabonen en resveratrol
 • 2 makkelijk door te slikken capsules per dag
 • Vegan
 • Glutenvrij
 • Halal-vriendelijk
 • Kosjer-vriendelijk
27.95
Op Voorraad

Gratis levering vanaf €50.

Waarom kiezen vrouwen voor borstvergroting?

Om verschillende redenen kunnen vrouwen, van alle leeftijden, het uiterlijk van hun borsten willen verbeteren. Volgens een onderzoek in het International Journal of Sexual Health zei 70% van de vrouwen tussen de 18 en 65 jaar dat ze niet tevreden waren met de grootte of de vorm van hun borsten. Dit hoge percentage lijkt misschien schokkend, maar als je kijkt naar de redenen die hiertoe kunnen leiden, zul je merken dat misschien ook jijzelf of iemand in je omgeving hetzelfde voelt. Enkele zaken die het uiterlijk van de borsten kunnen beïnvloeden zijn:

 • Leeftijd
 • Hormonen
 • Verandering in gewicht
 • Zwangerschap
 • Genen

Het gaat niet altijd om puur en alleen afmeting, zoals je misschien bij beroemdheden op tv ziet, maar borstvergroting kan ook om andere realistische redenen gewenst zijn. Het zijn niet allemaal pornosterren en gold-diggende twintigers die hun borsten willen vergroten; in feite is vastgesteld dat de grootste leeftijdsgroep bestaat uit vrouwen tussen de 30 en 39 jaar oud. Meer specifiek, vooral zij die borstvolume, elasticiteit en vorm zijn verloren door ouder worden en het krijgen van kinderen. Zelfvertrouwen is ook een grote reden. Dus denk nu niet dat borstvergroting niets voor jou is als je dit toch graag wilt.

Wat zijn Fyto-oestrogenen?

Als van nature voorkomende verbindingen kunnen fyto-oestrogenen worden gevonden in een aantal planten, waaronder soja, erwten, hop, volle granen, zaden, bessen, tarwe en venkel. Ze zijn ook te vinden in een aantal minder gangbare kruiden zoals Dong Quai, Rode Klaver en Alfalfa. Als plantaardige oestrogenen werken ze in de planten als een vorm van natuurlijke bescherming tegen herbivoren. De plant scheidt de verbinding af om de vruchtbaarheid van dieren die hen kunnen eten te reguleren om zo vervolgens de kans op verdere aanvallen te verkleinen. Dit is de rede waarom ze als heilzaam worden beschouwd voor vrouwen die hun vrouwelijkheid op een natuurlijke wijze toe willen laten doen nemen. Over het algemeen zijn de planten met een hoog gehalte aan fyto-oestrogenen zeer gewild en worden ze veel gebruikt in kwaliteitsproducten voor natuurlijke borstvergroting.

Total Curve

Speciaal gemaakt voor vrouwen en hun rondingen, is dit plantaardige voedingssupplement een natuurlijke keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar vergroting. Het is samengesteld uit een scala aan natuurlijke ingrediënten, waaronder deze die populair zijn voor verbetering bij vrouwen. Dit innovatieve supplement is ontworpen als een natuurlijke en geleidelijke optie ter vervanging van pijnlijke en dure operaties en chemische methoden. De zorgvuldig geselecteerde planten die in de formule worden gebruikt, hebben al generaties lang hun vrouwelijke geheimen overgedragen en zijn nu beschikbaar in deze capsules in precies de juiste hoeveelheden voor de behoeften van vrouwen. Perfect voor diegenen die hun natuurlijke vrouwelijke schoonheid willen verbeteren. Total Curve is ideaal voor vrouwen van alle leeftijden en het is een geweldige pijnvrije optie voor velen.

Total Curve Ingrediënten

De actieve ingrediënten die in de Total Curve formule worden gebruikt, zijn allemaal geselecteerd op hun gunstige eigenschappen, specifiek voor vrouwen. Met behulp van planten die al eeuwen door vrouwen worden gebruikt, moderniseert deze formule ze en brengt ze in exacte hoeveelheden samen in dit innovatieve supplement. Enkele van de belangrijkste actieve ingrediënten zijn:

Soya isoflavonen
Soya isoflavonen

Als natuurlijke bron van eiwitten zijn sojabonen in veel landen en culturen een belangrijk voedingsmiddel. Onlangs is er ook onderzoek uitgevoerd naar het verband tussen bioflavonoïden, de speciale verbinding gevonden in sojabonen, en fyto-oestrogenen.

Resveratrol
Resveratrol

Resveratrol is een van nature voorkomend polyfenol dat veel gevonden wordt in rode wijn, groenten, fruit, noten en donkere chocolade. Het kan heel goed zijn voor het lichaam en er is recentelijk onderzoek gedaan naar het verband tussen zijn eigenschappen en het verouderingsproces.

Hop
Hop

Waarschijnlijk het meest bekend als ingrediënt in bier, werd de plant traditioneel ook gebruikt door de oude Grieken, Romeinen en Chinese culturen. Onlangs zijn er onderzoeken uitgevoerd met betrekking tot het verband tussen deze speciale planten en de oestrogene bestanddelen ervan. Klik hier voor meer informatie..

Venkel Zaad
Venkel Zaad

Venkel, een aromatisch zaad, wordt vaak gevonden als een specerij en smaakstof. Het kent ook traditioneel gebruik door vrouwen, waaronder als galactagogue, wat betekent dat het ook door vrouwen wordt ingenomen tijdens het geven van borstvoeding om te helpen bij de productie van melk.

Gebruiksaanwijzing

Het fijne aan de Total Curve-pillen is dat ze gemakkelijk in te nemen zijn. Daar ze zijn ontworpen voor regelmatig gebruik, zullen ze geen grote invloed hebben op je dagelijkse bezigheden (zoals bijvoorbeeld een operatie of andere methoden dat wel hebben). Neem simpelweg 2 tabletten per dag in, bij voorkeur tijdens het ontbijt en avondeten. Net als voor het innemen van ieder nieuw supplement, raden we ook hier aan om de volledige lijst met ingrediënten te controleren op allergenen in het geval van persoonlijke allergieën. Wij raden het aan om niet meer dan 4 tabletten in een periode van 24 uur in te nemen.

Lees meer
Total Curve Pills 60 Capsules | Intensieve Dagelijkse Borstvergroting

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(7)
4 STERREN
(6)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

84.29% Gebaseerd op 14 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik was nogal sceptisch over dit product, maar uiteindelijk zie ik wel verandering. Ik zal zeker nog een aantal keren bestellen.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Er staat wel op hoeveel je moet nemen maar er staat niet duidelijk op of het 2 verschillende tijdstippen moeten zijn.

D Denice H
Geverifieerde aankoop

Ik gebruik dit al een paar maanden en je ziet vrij snel een resultaat. Niet alleen mijn man maar ook mijn vriendinnen zagen het.. Ik ben er tevreden over, zeker omdat het plantaardige ingrediënten zijn.

C Céleste
Geverifieerde aankoop

mijn borsten zien er veel beter uit

R Regina
Geverifieerde aankoop

Gebruik het nog niet zo heel lang maar zie wel al aardig resultaat

J Jolien
Geverifieerde aankoop

Ik zie een verschil. Ben tevreden

S Sylvie
Geverifieerde aankoop

Voel me veel beter in m'n vel, ze hebben effect

L Louise
Geverifieerde aankoop

goed product

A Anne
Geverifieerde aankoop

Heb ze gekocht omdat ze plantaardig zijn en ze blijken ook echt te werken

T Teresa
Geverifieerde aankoop

Ik had normaal wat kleinere borsten en voelde me erg onzeker. Dit leek me de beste en veiligste optie. Ben dus heel blij dat ze werken en dat ik me nu minder schaam

C Chloe
Geverifieerde aankoop

Ik had normaal wat kleinere borsten en voelde me erg onzeker. Dit leek me de beste en veiligste optie. Ben dus heel blij dat ze werken en dat ik me nu minder schaam

C Chloe
Geverifieerde aankoop

een aanrader

L Lesley
Geverifieerde aankoop

Heb veel research gedaan over dit soort pillen en deze leken mij het beste. Ik heb ze besteld en een paar dagen later waren ze er al. Ik gebruik ze nu een tijdje en zie al wat verschil in mijn rondingen. Ik ben dus tevreden met mijn aankoop

S Soraya
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten