maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Total Curve Pills

60 Capsules | Intensieve Dagelijkse Borstvergroting

Overzicht

Total Curve is een innovatief kruidensupplement dat speciaal voor vrouwen is ontwikkeld. De nieuwe en verbeterde formule, gemaakt met een aantal geweldige natuurlijke ingrediënten, maakt gebruik van populaire planten die gunstig kunnen zijn voor vrouwen en combineert zijn in een unieke formule. Total Curve, ontworpen om vrouwen meer volume en volheid te bezorgen, kan helpen bij een geleidelijke en natuurlijk ogende verbetering, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over bijwerkingen. Dit natuurlijke supplement bestaat uit een aantal plantaardige ingrediënten zoals soja-isoflavonen, resveratrol, hop en venkel die allemaal ideaal zijn voor vrouwen en hun lichaam.

 • Speciaal ontworpen voor vrouwen en hun rondingen
 • Nieuwe en verbeterde EU-formule
 • Rijk aan bioflavonoïden en planten met voordelen voor vrouwen
 • Met venkel, sojabonen en resveratrol
 • 2 makkelijk door te slikken capsules per dag
 • Vegan
 • Glutenvrij
 • Halal-vriendelijk
 • Kosjer-vriendelijk

Waarom kiezen vrouwen voor borstvergroting?

Om verschillende redenen kunnen vrouwen, van alle leeftijden, het uiterlijk van hun borsten willen verbeteren. Volgens een onderzoek in het International Journal of Sexual Health zei 70% van de vrouwen tussen de 18 en 65 jaar dat ze niet tevreden waren met de grootte of de vorm van hun borsten. Dit hoge percentage lijkt misschien schokkend, maar als je kijkt naar de redenen die hiertoe kunnen leiden, zul je merken dat misschien ook jijzelf of iemand in je omgeving hetzelfde voelt. Enkele zaken die het uiterlijk van de borsten kunnen beïnvloeden zijn:

 • Leeftijd
 • Hormonen
 • Verandering in gewicht
 • Zwangerschap
 • Genen

Het gaat niet altijd om puur en alleen afmeting, zoals je misschien bij beroemdheden op tv ziet, maar borstvergroting kan ook om andere realistische redenen gewenst zijn. Het zijn niet allemaal pornosterren en gold-diggende twintigers die hun borsten willen vergroten; in feite is vastgesteld dat de grootste leeftijdsgroep bestaat uit vrouwen tussen de 30 en 39 jaar oud. Meer specifiek, vooral zij die borstvolume, elasticiteit en vorm zijn verloren door ouder worden en het krijgen van kinderen. Zelfvertrouwen is ook een grote reden. Dus denk nu niet dat borstvergroting niets voor jou is als je dit toch graag wilt.

Wat zijn Fyto-oestrogenen?

Als van nature voorkomende verbindingen kunnen fyto-oestrogenen worden gevonden in een aantal planten, waaronder soja, erwten, hop, volle granen, zaden, bessen, tarwe en venkel. Ze zijn ook te vinden in een aantal minder gangbare kruiden zoals Dong Quai, Rode Klaver en Alfalfa. Als plantaardige oestrogenen werken ze in de planten als een vorm van natuurlijke bescherming tegen herbivoren. De plant scheidt de verbinding af om de vruchtbaarheid van dieren die hen kunnen eten te reguleren om zo vervolgens de kans op verdere aanvallen te verkleinen. Dit is de rede waarom ze als heilzaam worden beschouwd voor vrouwen die hun vrouwelijkheid op een natuurlijke wijze toe willen laten doen nemen. Over het algemeen zijn de planten met een hoog gehalte aan fyto-oestrogenen zeer gewild en worden ze veel gebruikt in kwaliteitsproducten voor natuurlijke borstvergroting.

Total Curve

Speciaal gemaakt voor vrouwen en hun rondingen, is dit plantaardige voedingssupplement een natuurlijke keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar vergroting. Het is samengesteld uit een scala aan natuurlijke ingrediënten, waaronder deze die populair zijn voor verbetering bij vrouwen. Dit innovatieve supplement is ontworpen als een natuurlijke en geleidelijke optie ter vervanging van pijnlijke en dure operaties en chemische methoden. De zorgvuldig geselecteerde planten die in de formule worden gebruikt, hebben al generaties lang hun vrouwelijke geheimen overgedragen en zijn nu beschikbaar in deze capsules in precies de juiste hoeveelheden voor de behoeften van vrouwen. Perfect voor diegenen die hun natuurlijke vrouwelijke schoonheid willen verbeteren. Total Curve is ideaal voor vrouwen van alle leeftijden en het is een geweldige pijnvrije optie voor velen.

Total Curve Ingrediënten

De actieve ingrediënten die in de Total Curve formule worden gebruikt, zijn allemaal geselecteerd op hun gunstige eigenschappen, specifiek voor vrouwen. Met behulp van planten die al eeuwen door vrouwen worden gebruikt, moderniseert deze formule ze en brengt ze in exacte hoeveelheden samen in dit innovatieve supplement. Enkele van de belangrijkste actieve ingrediënten zijn:

Gebruiksaanwijzing

Het fijne aan de Total Curve-pillen is dat ze gemakkelijk in te nemen zijn. Daar ze zijn ontworpen voor regelmatig gebruik, zullen ze geen grote invloed hebben op je dagelijkse bezigheden (zoals bijvoorbeeld een operatie of andere methoden dat wel hebben). Neem simpelweg 2 tabletten per dag in, bij voorkeur tijdens het ontbijt en avondeten. Net als voor het innemen van ieder nieuw supplement, raden we ook hier aan om de volledige lijst met ingrediënten te controleren op allergenen in het geval van persoonlijke allergieën. Wij raden het aan om niet meer dan 4 tabletten in een periode van 24 uur in te nemen.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(8)
4 STERREN
(6)
3 STERREN
(2)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

82.35% Gebaseerd op 16 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik was nogal sceptisch over dit product, maar uiteindelijk zie ik wel verandering. Ik zal zeker nog een aantal keren bestellen.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Er staat wel op hoeveel je moet nemen maar er staat niet duidelijk op of het 2 verschillende tijdstippen moeten zijn.

D Denice H
Geverifieerde aankoop

Ik neem het nu twee weken elke morgen met het ontbijt twee pilletjes. Ik moet zeggen dat mijn borsten al wat zijn opgezwollen. Ik ben benieuwd of ze gaan groeien de komende weken en maanden

F Fatima A
Geverifieerde aankoop

Het product werkt echt goed! ik ben zeer tevreden

S Salma E
Geverifieerde aankoop

Minder efficient dan "Breats Grow"

P Pauline
Geverifieerde aankoop

Ik gebruik dit al een paar maanden en je ziet vrij snel een resultaat. Niet alleen mijn man maar ook mijn vriendinnen zagen het.. Ik ben er tevreden over, zeker omdat het plantaardige ingrediënten zijn.

C Céleste
Geverifieerde aankoop

mijn borsten zien er veel beter uit

R Regina
Geverifieerde aankoop

Gebruik het nog niet zo heel lang maar zie wel al aardig resultaat

J Jolien
Geverifieerde aankoop

Ik zie een verschil. Ben tevreden

S Sylvie
Geverifieerde aankoop

Voel me veel beter in m'n vel, ze hebben effect

L Louise

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk