Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Total Curve

60 Capsules | Intensieve Dagelijkse Borstvergroting

Overzicht

Total Curve is een innovatief kruidensupplement dat speciaal voor vrouwen is ontwikkeld. Deze verbeterde formule bevat een een combinatie van natuurlijke ingrediënten die populair zijn voor het ondersteunen van de vrouwelijke vormen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over bijwerkingen.

  • Speciaal ontworpen voor vrouwelijke rondingen
  • Nieuwe en verbeterde formule
  • Rijk aan bioflavonoïden en planten met voordelen voor vrouwen
  • Met venkel, sojabonen en resveratrol
  • 2 makkelijk door te slikken capsules per dag
  • Glutenvrij
  • Halal-vriendelijk
  • Kosjer-vriendelijk
  • Vegetarisch

Over Total Curve

Total Curve is gemaakt met natuurlijke ingrediënten die onder andere rijk zijn aan isoflavonen, wat een fyto-oestrogeen is. Isoflavonen zijn een van de populairste ingrediënten om de vrouwelijke vormen te ondersteunen. Deze van nature voorkomende verbindingen worden gevonden in een aantal planten, waaronder soja, erwten, hop, tarwe en venkel. Total Curve heeft de beste ingrediënten waaronder hop, resveratrol, soja isoflavonen en meer samengevoegd in één effectief supplement om je vrouwelijke rondingen optimaal te ondersteunen.

Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules per dag in, bij voorkeur tijdens het ontbijt en avondeten. We raden aan om de volledige lijst met ingrediënten te controleren op allergenen in het geval van persoonlijke allergieën. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosering niet.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(16)
4 STERREN
(8)
3 STERREN
(4)
2 STERREN
(1)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

84.00% Gebaseerd op 29 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik was nogal sceptisch over dit product, maar uiteindelijk zie ik wel verandering. Ik zal zeker nog een aantal keren bestellen.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Er staat wel op hoeveel je moet nemen maar er staat niet duidelijk op of het 2 verschillende tijdstippen moeten zijn.

D Denice H
Geverifieerde aankoop

Ik neem het nu twee weken elke morgen met het ontbijt twee pilletjes. Ik moet zeggen dat mijn borsten al wat zijn opgezwollen. Ik ben benieuwd of ze gaan groeien de komende weken en maanden

F Fatima A
Geverifieerde aankoop

Het product werkt echt goed! ik ben zeer tevreden

S Salma E
Geverifieerde aankoop

Minder efficient dan "Breats Grow"

P Pauline
Geverifieerde aankoop

Goed product en al snel resultaat. Wat wel minder is is dat de pillen best groot zijn en daarom dat het voor de mensen die geen medicijn slikkers zijn het product iets minder goed zijn. Verder niks op aan te merken!

S Shenaida
Geverifieerde aankoop

Heb vertrouwen in product voel borst klieren borsten zijn gevoelig ga zeker nog vaker bestelen nathaly zit in trans sietzie borsten zijn aardig gegroeit p

N Nathaly V
Geverifieerde aankoop

De Total Curve slik ik nu 2 weken ik zie nog geen resultaat. Ik wacht het en maand af.

L Laila
Geverifieerde aankoop

Plus punten; Makkelijk te gebruiken. Op een ding na geen bijwerkingen(zie nadelen) Je merkt na 2 weken wel iets van verschil(niet veel) Nadelen; Krijgt veel last van puistjes. Er zitten maar 30 capsules in het doosje en je moet er 2 per dag pakken wil je ook maar iets ervan merken. Dus 2 doosjes per maand.

k kijabra
Geverifieerde aankoop

Het werkt naar mijn idee goed.

x xxxrenske K

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk