maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Vroegtijdige zaadlozing

Vroegtijdige zaadlozing is een situatie waarbij de man zijn climax bereikt kort na de penetratie of soms zelfs vóór de penetratie. Vroegtijdige zaadlozing komt voor bij mannen van alle leeftijden en kan het seksleven soms negatief beïnvloeden. Dit is dan ook een van de meest voorkomende vormen van seksuele problemen bij mannen. Om deze problemen te verhelpen zijn er producten zoals Viaman op de markt. Maar wat zijn nou de oorzaken van dit probleem?

Oorzaken

Er zijn verschillende oorzaken waardoor de man vroegtijd kan klaarkomen, welke zowel psychologisch als fysiek kunnen zijn. Vaak spelen stress, angst, schuldgevoel, depressie of relatie problemen een grote rol. Als de man een nieuwe partner heeft kan dit angst opwekken waardoor presteren moeilijker wordt. Bij relatie problemen ontstaat spanning en ook dit ook de prestatie beïnvloeden.

Er zijn ook oorzaken die niks te maken hebben met het mentale gedeelte. Ook mensen met diabetes, een hoge bloeddruk of mensen met prostaatproblemen kunnen last hebben van vroegtijdige zaadlozing. Dit komt omdat sommige ziektes het hormoonniveau kunnen aantasten. Naast deze psychologische en fysieke factoren kunnen ook het gebruik van alcohol en drugs dit probleem veroorzaken. Er zijn kortom talloze oorzaken denkbaar waarom men kampt met vroegtijdige zaadlozing.

Voorkomen vroegtijdige zaadlozing

Gelukkig zijn onderzoekers druk bezig met oplossingen voor dit probleem. Er zijn verschillende producten op de markt die geweldige resultaten bieden, zoals bijvoorbeeld Viaman. 95% van de mannen vindt daarom ook een oplossing voor dit probleem. Er zijn verschillende soorten sprays, crèmes en gels die mannen kunnen helpen om het langer vol te houden in bed.

Viaman

Viaman staat bekend om hun orgasme-vertragende productreeks. De vertragende spray van Viaman is klein en discreet en bevat enkel natuurlijke ingrediënten. De spray laat geen resten achter na het aanbrengen. Deze spray geeft je kracht en controle op het moment dat je dit het meest nodig hebt. Vele mannen vinden in deze spray een geweldige oplossing voor hun probleem.

De Viaman vertragende doekjes werken in principe hetzelfde als de spray: de doekjes zijn klein en discreet en zullen geen resten achter laten. De werkzame formule verwerkt in de doekjes zullen ervoor zorgen dat je alles onder controle kan houden en nooit vroegtijdig de finishlijn zult passeren.

Andere interessante artikelen