maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Penispompen: Water of Lucht?

Steeds meer mannen zijn penispompen gaan gebruiken om de kwaliteit van hun erecties te verbeteren, of om grotere penissen te krijgen. Zij hebben nu gezien wat voor een enorm succes zij zijn, en ze willen zelf ook wel meedoen. Maar wat voor type penispompen moet je nu nemen: waterpompen, of luchtpompen?

Hoe makkelijk is de pomp te gebruiken?

Luchtpompen hebben een cilinder die binnen een paar seconden omgebonden is. Zodra deze goed is afgesloten, kan je beginnen met het opbouwen van druk op de penis door middel van een handpomp of elektrische motor. Binnen een aantal minuten, voorzichtig op de druk lettend, heb je een grote erectie dankzij het pompen.

Ook waterpompen kunnen makkelijk worden aangebracht omdat deze vaak een solide geheel zijn. Je moet er alleen voor zorgen dat de cilinder gevuld is met lauw water, en deze vervolgens tegen je lichaam aan te drukken om hem af te sluiten. Na een aantal minuten pompen zal je ook bij waterpompen een forse erectie hebben.

In dit opzicht zijn waterpompen de betere keuze. Ze zijn veelzijdiger en makkelijker aan te brengen op het lichaam. Ook kan je makkelijker de druk reguleren, zodat je het optimale resultaat kan behalen. Echter zal bij beide typen pompen eenzelfde hoeveelheid tijd gepompt moeten worden.

Hoe goed is de uiteindelijke erectie?

Luchtpompen zullen voor een consistent harde erectie zorgen, mits de juiste druk door de gebruiker is toegepast op de penis. Wanneer het penisweefsel begint uit te rekken en te groeien, merken sommige mannen zelfs op dat hun penis zwaarder begint te worden. Luchtpompen kunnen dan ook aanzienlijk bijdragen aan de grootte van de penis. Echter, soms kan het weefsel te snel uittrekken, waardoor het lastiger wordt om nog harde erecties te krijgen.

Een waterpomp levert een consistente en natuurlijke erectie die ook aanzienlijk groter zal zijn. Vanwege het water zal de druk constant blijven, en niet zo snel kunnen fluctueren als met een luchtpomp. Je zult bij een waterpomp weliswaar wat vaker moeten pompen dan bij een luchtpomp, maar het resultaat zal dan hetzelfde zijn.

Waterpompen leveren dus een beter resultaat dan luchtpompen. Vrouwen willen immers geen seks hebben met een, weliswaar grote, halfzachte erectie.

Kosten

Luchtpompen zijn zeer voordelig en voor de meeste mannen betaalbaar. Kwalitatieve luchtpompen zijn al beschikbaar vanaf 60 euro. Rond deze prijsklasse zullen de pompen ook drukreguleerders en elektrische motors hebben.

Waterpompen zijn vaak alleen online verkrijgbaar, en kunnen vaak fors meer kosten dan de luchtpompen. Voor een goede waterpomp waarmee je echt goede resultaten krijgt, en die ook lang mee zal gaan, is de prijs vaak hoger dan die van een luchtpomp.

Voor mannen met een beperkt budget zal een luchtpomp de beste keuze zijn. Voor een goede luchtpomp hoef je niet meteen grote sommen geld neer te leggen. Als het budget aanwezig is voor een goede waterpomp, is Bathmate een goede keus.

Hoe lang zal de erectie blijven?

Luchtpompen kunnen mannen een erectie en tijdelijke vergroting geven die een aantal uren kan duren, voordat de penis weer terug gaat naar zijn normale, slappe stand. Na een orgasme kan de penis al sneller beginnen met krimpen, en ook de kamertemperatuur en de omgeving zullen een effect hebben op hoe lang de erectie blijft. Waterpompen zullen ook een erectie en vergroting geven die een aantal uren kan duren. Net zoals bij de luchtpompen zijn er een aantal factoren waardoor de erectie sneller kan verdwijnen. Op dit punt is er geen verschil tussen waterpompen en luchtpompen. Beide zullen je een erectie en tijdelijke vergroting geven die ongeveer even lang zal duren.

Hoe veelzijdig is de penispomp?

Luchtpompen kunnen alleen gebruikt worden in een droge omgeving voor een goed resultaat. Als de luchtvochtigheid te hoog is, dan kan dat er al voor zorgen dat het uiteindelijke resultaat zal tegenvallen.

Waterpompen kunnen onder de meeste omstandigheden gebruikt worden. Het maakt niet uit of de lucht vochtig of droog is, of hoe nat of droog het lichaam van de gebruiker is. Je kan een waterpomp dan ook veilig in een badkamer gebruiken. Een bijkomend voordeel is dat de waterpomp ook als en luchtpomp gebruikt kan worden.

Waterpompen zijn dus veruit het meest veelzijdig. Zij kunnen in alle omgevingen gebruikt worden, en zij kunnen ook als luchtpomp worden ingezet. Met luchtpompen ben je slechts beperkt tot een droge omgeving. Een bijkomend voordeel voor de waterpomp is dan ook dat je de penis van te voren met warm water kan opwarmen, zodat deze flexibeler is en beter kan oprekken.

Conclusie

De waterpomp is veruit een beter model dan de luchtpomp. De enige reden om voor een luchtpomp te gaan, is wanneer een waterpomp financieel gezien buiten het bereik ligt. Als je het je kan veroorloven, dan raden wij het aan om voor de waterpomp te gaan. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Bathmate penispompen voor waterpompen van goede kwaliteit.

Verschillen Water Lucht
Gemakkelijkheid Makkelijk Minder makkelijk
Erectie kwaliteit Goed Gemiddeld
Kosten Gemiddeld Laag
Erectieduur Gelijk
Veelzijdigheid Hoog Laag

Andere interessante artikelen