maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Bathmate

Bathmate

Filters

Type

Prijs

69.00€ 70.00€

Merk

Waardering

De Bathmate range is universeel populair en wordt in meer dan 39 landen verkocht. Het heeft gezorgd voor een nieuwe standaard in penispompen. Wat de modellen van Bathmate onderscheidt ten opzichte van de concurrentie, is dat ze gebruik maken van hydro-technologie en met een succespercentage van 95% werken ze zeker!

Lees meer

Alle producten in deze categorie

Wat zijn Bathmate Penispompen

Als het gaat om penisvergroting zijn er merken die je niet kunt negeren. Welke methode je ook kiest, het Bathmate merk is één van die merken. De Bathmate range van penispompen heeft een succespercentage van 95% en de producten uit de range behoren tot de beste penis vergrotende producten op de markt. Het geheim van het succes is de gepatenteerde Hydro technologie, dat zorgt voor aanzienlijk betere resultaten in vergelijking tot de meeste andere penispompen.

Relatief korte geschiedenis van Bathmate

Sinds de lancering in 2005, hebben honderdduizenden mannen al gekozen voor de Bathmate range om zo te genieten van een permanente penisvergroting. De bijzondere kracht van water heeft er voor gezorgd dat Bathmate producten nu al in 39 landen worden verkocht, en producten zoals de HydroMax nog steeds groeien in populariteit. En het mag geen wonder heten dat veel gebruikers al binnen enkele weken resultaat zien bij gebruik van de Bathmate producten. Soms ziet men zelfs al resultaat na het eerste keer gebruik!

Wat zijn voordelen van een Bathmate?

Het is belangrijk dat je je zeker en blij voelt met wat je hebt, en de Bathmate range is bedoeld om je te helpen aan een groter formaat en betere prestaties.

  • Vergroot van de penis
  • Sterkere en langdurige erecties
  • Eenvoudige te gebruiken met één hand
  • Geschikt voor onder de douche & in bad
  • Studies geven een 95% succespercentage

Succes van de Bathmate

Het succes van de Bathmate range wordt verrassend genoeg niet toegeschreven aan het design of het gemak waarmee de producten te gebruiken zijn. Bathmate schrijft de populariteit van de range toe aan de effectiviteit van de producten; ze doen wat ze beloven. De grootste groei die ooit gerapporteerd is bij het gebruik van een penispomp uit de Bathmate range, is maar liefst 12 centimeter. En hoewel niet iedereen dit resultaat zal kunnen behalen, is de gemiddelde groei bij het gebruik van een Bathmate penispomp nog altijd 5-7 centimeter. Zulke resultaten maken het merk uniek en laten zien dat het een echte innovator is binnen deze branche.

Verbeteren van prestaties

Bathmate producten zorgen niet alleen voor een groei in formaat. Ze zorgen ook voor een beter seksueel uithoudingsvermogen en een leuker seksleven; belangrijke factoren om je fysiek en emotioneel zeker en goed te voelen. Het is dus belangrijk dat je een product vindt die bij je past en je opties goed te onderzoeken. Bathmate producten bieden niet alleen betrouwbare en goede ontwerpen, maar de makers geloven ook echt in hun producten en laten de klantenbeoordelingen voor zich spreken. De producten kunnen in bad, onder de douche en soms zelfs voor de televisie gebruikt worden!

Elke penispomp uit de Bathmate range is gemaakt met hoogwaardige materialen, zodat het niet alleen goed werkt, maar ook lang mee gaat. Bathmate gelooft dat verbeteringen nooit een snelle fix moeten zijn, maar op de langere termijn verschil moeten kunnen maken. Een ander groot voordeel van de Bathmate producten is dat ze je erecties krachtiger maken en zodat je langer kan genieten. De range geeft je meer zelfvertrouwen omdat Bathmate er alles aan heeft gedaan om goed te begrijpen waar mannen onzeker over zijn wat hun lichaam betreft. Het simpele design en de innovatie van Bathmate producten zorgen ervoor dat je bevredigende en welverdiende resultaten boekt met deze innovatieve, en toch makkelijk te gebruiken penispompen.

gebruiksaanwijzing bathmate

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.