maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

De voordelen van Retinol

Om de strijd tegen rimpels, imperfecties en een onzuivere huid aan te gaan, is er nog geen betere oplossing gevonden! Retinol is een veilige oplossing, voorgeschreven door schoonheids professionals en dermatologen om de heilige graal tot een perfecte huid te ontdekken. Dit jaar maakt Retinol een sterke terugkomst. In tijden van onzekerheid keren we ons naar veilige alternatieven

Ideaal om de eerste tekenen van ouderdom aan te gaan: rimpels en fijne lijntjes

Uit talrijke studies is gebleken dat Retinol werkt als een anti-rimpel middel. Retinol is gemaakt van vitamine A dat twee grote effecten heeft op de huid. Als eerste, stimuleert het de eliminatie van oude en dode huidcellen terwijl het de regeneratie van huidcellen optimaliseert. Ten tweede stimuleert Retinol de aanmaak van collageen en elastine, vandaar dat producten die dat bevatten, aanbevolen worden voor je gevecht tegen ouderdom. Anti-rimpel producten zijn vaak geschikt voor alle huid-types.

Elimineer pigmentvlekken

Eenmaal je een bepaalde leeftijd bereikt, maken de dagen met (te) veel zon een impact op je gezicht. Zonnestralen kunnen de pigmentatie van je gezicht verstoren waardoor er donkere vlekken kunnen verschijnen. Retinol bestrijdt dit fenomeen met dank aan z’n eigenschappen die voortkomen uit vitamine A. Het heeft een direct resultaat op melanine om de egaliteit van je gezicht te herstellen door pigmentvlekken te elimineren.

Bestijdt acne effectief

Nu denkt u misschien dat Retinol eerder voor mensen op leeftijd is, maar niets is minder waar. Retinol heeft ook tal van voordelen voor jongeren. Acne, dat bij alle leeftijden voorkomt, wordt vaak bestreden met deze molecule. Retinol wordt gebruikt om van puistjes af te raken en een egale huid te krijgen als resultaat. Dit is mogelijk door de regenererende effecten op de cellen van de opperste huidlaag. Hierdoor straalt de huid weer en wordt het egaal.

Met dit alles in gedachten, denkt u misschien dat Retinol identiek is aan Vitamine A. Er is weldegelijk een verschil tussen de twee. Retinol bestrijdt acne effectief. Het heeft een exfoliërend effect dat helpt de poriën vrijmaken, keratine productie reguleert en de zichtbaarheid van littekens verminderd.

Retinol met Vitamine A is essentieel voor de gezondheid van de huid en is een uiterst effectief wapen tegen meerdere huidaandoeningen. Een van de voordelen van vitamine A op huid met acne is de zichtbare evolutie van de egaalheid. Deze sterke vitamine herstelt ook de celstructuur en vermindert littekens en pigmentvlekken.

Daarbovenop helpt Retinol puistjes kleiner maken door talgproductie te verminderen en en zo raken je poriën minder snel verstopt.

Past zich aan alle huidtypes aan

Hoewel velen anders denken, is Retinol niet meer ongeschikt voor gevoelige huid. Tot nu, was het verboden voor mensen met een gevoelige huid om Retinol te gebruiken door het irriterende gevoel dat er bij kwam kijken. Een prikkelende, geïrriteerde en droge huid. Om samen te vatten: niks aangenaams. En dat terwijl meer dan de helft van de Nederlandse bevolking beweert gevoelige huid te hebben. Dat aantal blijft ook stijgen. Gelukkig hebben experts in het vak Retinol kunnen bewerken en samenvoegen met ontstekingsremmende en voedende moleculen waardoor het nu geschikt is voor alle huidtypes. Yes!

Het is een onmisbaar element in onze avond routine.

Bij Retinol is het vooral een kwestie van de dosis: wij houden ervan mits verantwoordelijk gebruik! Het is het ultieme product om ‘s avonds te gebruiken. Hoe komt dit? Omdat het de celregeneratie bevordert en het verfijnt de huid. Het is goed om het in de avond te gebruiken zodat je ook niet wordt blootgesteld aan zonnestralen. Laat Retinol je huid behandelen tijdens je slaap en sta op met een soepelere huid in de ochtend

Retinol VS Hyaluronzuur

Deze strijd hoeft niet meer dankzij het Retinol Serum van Shytobuy wat bestaat uit Retinol maar ook verrijkt is met Hyaluronzuur. Met deze unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten en voedende deeltjes is deze formule speciaal gemaakt om je te helpen met jouw strijd tegen de zichtbare ouderdom. Of het nu rimpels, fijne lijntjes, littekens of andere imperfecties zijn. Het is geschikt voor alle huidtypes.

Klik hier voor het Retinol Serum: https://www.shytobuy.nl/https://www.shytobuy.nl/anti-ageing-producten.html

Een zelfvoorzienend product

De wereld van schoonheid is het er unaniem over eens. Retinol verbetert de huid met acne, rimpels en fijne lijntjes, maakt de huid egaler, ontstopt de poriën en laat je gezicht stralen.

Samengevat is dit product gewoon mirakuleus voor de huid!

Andere interessante artikelen