maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

De Jade Roller Beauty Fad is hier om te blijven en hier is waarom

Wat zijn jade gezichtsrollers?

Jade gezichtsrollers bestaan al jaren en stammen uit China. Al generaties lang worden ze gebruikt om de negatieve energie uit de huid te rollen om zo tot een gebalanceerde ‘chi’ te komen, wat in China bekend staat als de energie van het leven. Tegenwoordig worden ze gebruikt om de huid te masseren, waar ze namelijk erg goed in zijn door het koele en gladde oppervlak.

Ze worden gemaakt van jade, een siermineraal met een typisch groene tint. Jade staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en kan zelfs de huid voeden zodat jij weer kunt genieten van een stralende, jonge teint.

Voordelen van de jade roller

Ten eerste kan het de bloedtoevoer naar het gezicht stimuleren. Waarom is dit belangrijk? Nou, onze bloedsomloop zorgt ervoor dat alle nutriënten die wij consumeren ook daadwerkelijk hun ding kunnen doen op plekken waar ze nodig zijn. Wanneer de bloedsomloop in het gezicht beperkt is, krijgt je gezicht dus minder nutriënten die het nodig heeft om zacht en soepel te blijven, en om schade te repareren. Door de bloedtoevoer naar het gezicht te stimuleren kan je je huid helpen om zichzelf te repareren en voeden. Het kan er ook voor zorgen dat crèmes en serums beter worden geabsorbeerd.

Nu we het toch over serums hebben… Als jij het beste resultaat wilt krijgen doe je erg goed aan om de jade gezichtsroller te combineren met een verjongend middel, omdat de gezichtsroller de opname van het serum kan stimuleren. Voor een alles-in-1 pakket, probeer de Eco Masters Jade Gezichtsroller met Gua Sha & Serum. Je bent misschien al bekend met de voordelen van vitamine C voor je lichaam, maar wist je dat het ook een verjongend effect kan hebben op je gezichtshuid? Combineer de gezichtsroller met het serum en stimuleer de absorptie voor een jongere uitstraling! De jade gezichtsroller is je massagepartner en het kan helpen om de stress uit je huid te halen, zelfs zonder serum. Het kan de spieren in je nek en gezicht ontspannen zodat je je relaxed voelt.

Hoe gebruik ik een jade gezichtsroller?

Ten eerste moet je je gezicht even goed wassen. Zo kan je huid en gezicht alle voordelen ervaren van de jade gezichtsroller. Wij hebben een handige gids samengesteld voor je zodat je precies weet wat je moet doen om je jade gezichtsroller effectief te gebruiken.

Voeg 5-10 druppels van het vitamine C-serum op je gezicht en masseer dit zachtjes in met een circulerende beweging.

Gebruik de grotere kant van de gezichtsroller en begin in het midden van je gezicht. Rol vervolgens naar buiten over je wangen, kaaklijn en voorhoofd.

Gebruik de grotere kant van de gezichtsroller en begin onder de kin. Rol vervolgens naar buiten en langs je nek en sleutelbeen.

Gebruik het kleinere gedeelte van de jade gezichtsroller voor de binnenhoek van je oog. Rol voorzichtig naar buiten onder oogleden en wallen.

Als je klaar bent maak je de gezichtsroller schoon met een zeepje of antibacteriële gel. Hierna kun je de jade gezichtsroller drogen met een vochtig doekje en laat het opdrogen voordat je het opbergt.

Hoe vaak moet je een jade gezichtsroller gebruiken?

Het is raadzaam om de jaderoller 3 keer per week te gebruiken voor 5-10 minuten per sessie.

Reiniging & opberging

Maak je jade roller na elk gebruik goed schoon. Gebruik bijvoorbeeld zeep of een antibacteriële gel. Droog de gezichtsroller af met een vochtig doekje en laat hem opdrogen voordat je het opbergt.

Heb je je jade roller al een tijdje niet gebruikt? Maak hem dan ook schoon. Anders masseer je mogelijk je huid in met stof. Dit wil je natuurlijk niet! Je kunt het ook in de koelkast of vriezer opbergen om je huid vervolgens een verkoelende massage te geven.

Andere interessante artikelen