maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Verhoog je aantrekkelijkheid met feromonen

Feromonen zijn natuurlijke stoffen die door het lichaam worden aangemaakt en onbewust door anderen wordt opgepikt. Natuurlijke feromonen voor mannen en vrouwen kunnen niet alleen je sexappeal verhogen, ze verhogen ook je zelfvertrouwen. Honderdduizenden mensen (en vele onderzoeken) kunnen je vertellen dat feromonen echt werken en al binnen vele relaties de eerste vonk lieten overslaan.

Wat zijn feromonen?

Feromonen zijn chemicaliën die worden afgescheiden om een sociale reactie uit te lokken bij leden van dezelfde soort. Feromonen zijn in staat om buiten het lichaam van de zender te bewegen en het gedrag van de ontvanger te beïnvloeden. Er zijn waarschuwingsferomonen, lokferomonen, seksferomonen, en vele anderen die het gedrag en fysiologie van mensen en dieren kunnen beïnvloeden. Feromonen worden door vrijwel alle dier- en plantsoorten gebruikt om met elkaar te communiceren.

Mensen en feromonen

Mensen zijn voornamelijk visueel ingesteld, maar wanneer mensen dicht bij elkaar komen gaat ook de feromonen geur een belangrijke rol spelen in het sociale gedrag. Omdat mensen vandaag de dag echter veel waarde hechten aan hygiëne, is het lastig om nog te onderzoeken hoeveel invloed de natuurlijke lichaamsgeur heeft op menselijk gedrag. In plaats daarvan lijken mensen vooral nog te reageren op feromonen die geproduceerd worden door de oksels en de vagina.

Gedurende de pubertijd worden vele klieren van het menselijk lichaam geactiveerd. Deze klieren zijn verantwoordelijk voor het produceren van feromonen. Met name de klieren rondom de genitaliën zijn belangrijk bij mensen. In vergelijking met andere primaten hebben mensen namelijk zeer veel klieren rondom de genitaliën die feromonen produceren. Bij vrouwen zal de feromoon productie het sterkst zijn gedurende de ovulatie. Gedurende deze periode produceren vrouwen namelijk veel meer feromonen dan gedurende de rest van de menstruatie cyclus, en ze produceren dan ook meer feromonen dan mannen.

Er zijn vele manieren waarop mensen met elkaar communiceren via feromonen. Zo kunnen moeders hun biologische kinderen herkennen via lichaamsgeur, en kinderen kunnen hetzelfde doen bij hun broers en zussen. Ook gebruiken mensen feromonen bij het selecteren van een mogelijke paringspartner. Feromonen kunnen namelijk aangeven bij mensen hoe goed het immuunsysteem is van de andere persoon.

Verschillende feromonen bij mensen

In de natuur zijn er twee soorten feromonen: primers die fysiologische veranderingen teweeg brengen, en releasers die gedragsveranderingen veroorzaken. Mensen lijken voornamelijk releasers te produceren. Zo worden baby’s aangetrokken tot de tepel van de moeder op basis van geur. Dit gebeurt dankzij klieren in de areola die feromonen produceren die de baby’s aantrekt. Hierdoor is het makkelijk voor baby’s, die vaak nog niet goed kunnen kijken, om snel de tepel te vinden.

Ook zijn er vele feromonen die de stemming van volwassenen doen veranderen. Zo kunnen de geuren van borst voedende vrouwen ervoor zorgen dat kinderloze vrouwen meer zin in seks krijgen, en kunnen mensen de angst ruiken in het zweet van angstige en nerveuze mensen.

Het menselijk lichaam produceert verschillende typen feromonen, zoals oksel steroïden, androstenol, androstenon, en androstadienon. Oksel steroïden worden geproduceerd door de testikels, eierstokken, apocriene klieren, en de adrenaline klieren. Het produceren van de oksel steroïden begint pas vanaf de pubertijd dankzij de productie van seks steroïden in het lichaam. Oksel steroïden zouden een rol spelen bij de seksuele communicatie tussen mensen. Androstenol is een vrouwelijk feromoon wiens productie afhankelijk is van de menstruatiecyclus. Wie blootgesteld wordt aan androstenol zou de zender als ‘warmer’ en ‘vriendelijker’ beschouwen. Androstenon daarentegen is een mannelijk hormoon dat als functie heeft om vrouwen aan te trekken, en om hun stemming positief te beïnvloeden. Afhankelijk van de menstruatiecyclus zal een vrouwen anders reageren op androstenon, en met name gedurende de ovulatie lijkt een vrouw het meest ontvankelijk voor dit type feromonen te zijn. Androstadienon is ook een mannelijk hormoon en lijkt invloed te hebben op het limbische systeem van vrouwen, bijvoorbeeld door hun stemming te verbeteren. Hoe vrouwen reageren op androstadienon varieert echter wel per individu en omgeving, maar over het algemeen lijken vrouwen er positief op te reageren. Onderzoek lijkt erop te aan te wijzen dat androstadienon feromonen de aandacht voor emotionele gezichtsuitdrukkingen vergroten.

Feromonen bij mensen en aantrekkelijkheid

Experimenten waar vrouwen werden blootgesteld aan mannelijke lichaamsgeuren hebben aangetoond dat bepaalde geuren ervoor zorgen dat vrouwen een man aantrekkelijker gaan vinden. Vrouwen lijken zich vooral aangetrokken te voelen tot mannen wiens geur aangeeft dat hun immuunsysteem anders is dan die van de vrouw. Dit zou er voor moeten zorgen dat vrouwen een partner uitkiezen die biologisch het beste bij hun past en dus voor de gezondste kinderen zal zorgen.

Andere eigenschappen die via een feromonen geur gecommuniceerd worden naar de andere sekse zijn: gezichts- en lichaamssymmetrie, testosteron niveau, en de mate van dominantie. Hoe vrouwen op al deze factoren reageren is echter afhankelijk van de fase van de menstruatiecyclus waarin zij zich bevinden. Zo zijn vrouwen die ovuleren meer aangetrokken tot mannen met hoge concentraties testosteron in hun lichaam en met een meer dominante houding.

Ook vrouwen communiceren naar mannen toe door middel van een feromonen geur; zo geven feromonen aan hoe vruchtbaar een vrouw is, wat weer een hormonale reactie kan uitlokken bij de man. Uit een onderzoek waar mannen de lichaamsgeuren van meerdere vrouwen roken, kwam naar boven dat het testosteron omhoog gaat wanneer mannen worden blootgesteld aan de geuren van vruchtbare vrouwen. Bij vrouwen die niet ovuleren was er een aanzienlijk kleinere reactie.

Feromonen parfum

Het concept van feromonen parfum bestaat al sinds de jaren ’90. In 1986 publiceerde bioloog Winifred Cutler een paper waarin zij aantoonde dat vrouwen die regelmatig seks hadden met mannen een grotere kans op een normale menstruatie cyclus en minder vruchtbaarheidsproblemen hadden, dan vrouwen die weinig tot geen seks hebben. Volgens Cutler is dit bewijs dat vrouwen chemische signalen ontvangen van mannen die vervolgens weer hun vruchtbaarheid beïnvloeden. In de daaropvolgende jaren zouden Culter en haar collega’s ontdekken welke chemicaliën hiervoor verantwoordelijk waren. In 1993 vroeg zij een patent aan voor een feromonen parfum dat chemicaliën zou bevatten die vrouwen helpen om mannen aan te trekken. Onder de naam Athena Pheromone begon Cutler vervolgens haar feromonen parfum te verkopen. In 1995 zou zij ook een feromonen parfum voor mannen verkopen. Van beide producten wordt beweerd dat zij de hoeveelheid romantische interesse in de gebruiker zullen vergroten.

Na deze ontdekking van seks feromonen en hun belangrijke rol bij het aantrekken van mensen van het andere geslacht, gingen vele fabrikanten van parfums en geurtjes aan de slag met het produceren van feromonen parfum. De meeste versies van feromonen parfum voor mannen bevatten androstenol, androstenon, en androstadienon. Al deze hormonen zorgen namelijk voor een reactie bij vrouwen waardoor hun lichaam beginnen met het produceren van bepaalde hormonen die hun seksuele drift verhogen.

Een feromonen parfum voor vrouwen maakt gebruik van copulines, een type feromoon dat geproduceerd wordt gedurende de ovulatie. Wanneer een vrouw uitademt zal haar adem een klein beetje van deze feromonen bevatten. Wanneer mannen in contact komen met deze feromonen, gaat hun testosteron level omhoog, en daarmee ook hun seksdrive.

Het voordeel van een feromonen parfum is dat je er weliswaar niet knapper door zal worden, maar dat de andere sekse je wel meer aantrekkelijk zal vinden. Ook zal je meer aanrakingen ervaren, meer oogcontact krijgen, en in het algemeen meer aandacht van de andere sekse ervaren. Een feromonen parfum werkt namelijk op een manier die de andere sekse niet zal kunnen negeren.

Tegelijkertijd moet natuurlijk wel onthouden worden dat een hormonen parfum geen wondermiddel is dat al je problemen zal oplossen. Het effect van een feromonen parfum werkt dan ook het beste in combinatie met andere methoden om jezelf meer aantrekkelijk te maken.

Feromonen parfum van shytobuy nl

ShytoBuy NL heeft een groot aanbod aan producten die jou kunnen helpen met het krijgen van de juiste feromonen, zoals Nexus Pheromones. Nexus Pheromones is een gemakkelijk te gebruiken en discrete spray waarmee je binnen enkele seconden de kracht van 7 verschillende feromonen kunt ervaren die mannen seksueel meer aantrekkelijker maken bij vrouwen. Of het nu om een one night stand gaat, je een langere relatie wenst, of je een bestaande relatie wilt opluisteren. Het is een populaire keuze bij mannen die graag aantrekkelijker voor vrouwen willen zijn. Het is de droom van elke man dat een mooie vrouw recht op hem af loopt in een bar, zonder daar veel voor te hoeven doen! De Nexus Pheromones kan je zelfverzekerder doen voelen en de dierlijke instincten in je tot leven laten komen. Het Nexus feromonen parfum werkt 8 tot 10 uur en kan gebruikt worden zonder dat andere mannen het ruiken. Dit feromonen parfum helpt je met het aantrekken van meer vrouwen en kan makkelijk overal naartoe worden genomen. Het bevat zeven verschillende feromonen en is een zeer populaire keuze onder mannen. Het Nexus feromonen parfum is ideaal voor wanneer je meer intimiteit en interactie met vrouwen wilt hebben. Een boost in zelfvertrouwen of een discrete manier om haar verlangens te versterken, is voor vele mannen een ideaal scenario. Nexus Pheromones bevat een bijzondere mix van 7 menselijke feromonen die helpen om het natuurlijke, dierlijke instinct in je wakker te maken en je aantrekkelijker te maken voor het andere geslacht.

Het Nexus feromonen parfum is gemaakt van 7 verschillende soorten feromonen. Van nature voelen vrouwen zich aangetrokken tot gezonde, sterke en vruchtbare mannen. De combinatie van 7 verschillende seksferomonen in Nexus Pheromones geeft een ultieme en subtiele feromonengeur af om zo je kansen om het andere geslacht aan te trekken aanzienlijk te vergroten. Het Nexus feromonen parfum bevat:

  • Androstenone - Straalt dominantie uit en trekt potentiële partners aan.
  • Alpha-androstenol - Zorgt voor gevoelens van comfort en draagt bij aan aantrekkingskracht.
  • Androsterone - Straalt mannelijkheid uit en heeft een libidoverhogen effect op vrouwen.
  • Epiandrosterone - Straalt jeugdigheid uit.
  • Beta-androstenol - Wordt ook wel het ‘ijsbrekende’ feromoon genoemd.
  • Androstedienone - Verhoogt de seksuele respons en lokt gevoelens van zorgzaamheid uit.
  • Androstanone - Een krachtig en mannelijk effect.

Een ander product voor mannen is PheroMen. PheroMen is een feromonen parfum dat is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De ingrediëntensamen zorgen voor meer zelfvertrouwen en kunnen je meer seksuele aantrekkingskracht geven. Het helpt mannen om meer seksuele aantrekkingskracht op vrouwen te hebben, waardoor ze een grotere kans hebben bij vrouwen, of de intimiteit met hun vriendin kunnen verhogen. PheroMen is speciaal voor mannen ontwikkeld, kan direct hun sexappeal vergroten, hun lichaamsgeur verbeteren, hen een beter zelfvertrouwen geven en is geschikt zowel voor mannen die single zijn, als mannen die al een relatie hebben.

PheroMen bevat een volledig natuurlijke formule die belangrijk is voor het aantrekken van vrouwen. Het is gebaseerd op de geuren die van nature voorkomen bij menselijke feromonen. Zo werken de geuren op dezelfde, maar dan effectiever. Hiermee kan jij je sexappeal, en daarmee je kansen bij de vrouwen, verder verhogen. Deze unieke feromonenspray is gemaakt om natuurlijke feromonen te imiteren waardoor je aantrekkelijker wordt voor vrouwen en waardoor je makkelijker nieuwe relaties kan aangaan of je bestaande relatie wat meer leven in kan blazen.

Voor vrouwen is er PheroFem. Dit feromonen parfum is speciaal voor vrouwen gemaakt, waardoor zij geen grote hoeveelheden parfum meer hoeven te gebruiken. Door PheroFem te gebruiken kan je meer aantrekkingskracht krachten, waardoor je ook populairder bij de mannen kan worden. Dit feromonen parfum verbetert de lichaamsgeur met natuurlijke ingrediënten, geeft je meer zelfvertrouwen, geeft subtiele geuren af die mannen aantrekkelijk vinden en kan in combinatie met andere parfums gebruikt worden. Mannen verspreiden vaak een muskusachtige geur, terwijl vrouwen een meer zoete en subtiele geur verspreiden. PheroFem is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke, onzichtbare en seksueel aantrekkelijke geuren die vrouwen van nature hebben, te versterken. Feromonen zijn volledig natuurlijk en niet te detecteren. Het is al tientallen jaren bekend dat ze een psychologisch opwindend effect op mannen hebben. Door je lichaamsgeur en zelfvertrouwen te verbeteren met dit feromonen parfum kan je onbewust een ultiem opwindend effect op mannen creëren.

De resultaten van de Nexus, PheroMen en PheroFem zijn direct merkbaar, omdat de formules niet door de huid geabsorbeerd hoeven te worden. Daarom kan je direct na het aanbrengen van de effecten genieten! Natuurlijk verschillen de effecten per individu. Met feromonen parfums van ShytoBuy NL kan ook jij dus dadelijk genieten van maximale aantrekkingskracht, voor een voordelige prijs.

Feromonen parfum bestellen op shytobuy nl

Het bestellen van feromonen parfum bij ShytoBuy NL is zeer eenvoudig. Wij maken gebruik van een beveiligd betalingssysteem, en het is mogelijk om jouw bestelling de volgende dag al in huis te hebben. Plaats je bestelling op een werkdag voor 16.00 uur, en je zal het gewenste feromonen parfum de volgende dag in huis hebben.

Andere interessante artikelen