Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

mysmile dag & nacht tandpasta met borstel

Tandenbleekset

Overzicht

Jarenlang eten en drinken kunnen hun tol eisen. Verkleuring en vlekken kunnen ons ervan weerhouden te glimlachen, ons zelfvertrouwen aantasten en ons laten verlangen naar die Hollywood-smile. Geef je tanden een frisse start met de mysmile dag & nacht tandpasta met borstel. Door ‘s ochtends en ‘s avonds te poetsen met deze milieuvriendelijke bamboe-tandenborstel is deze set de perfecte manier om de glimlach te krijgen die je verdient.

  • Voor een stralend witte lach
  • Natuurlijk en veilig tanden bleken - ‘s avonds & ‘s ochtends
  • Fluoridevrij
  • Ook voor gevoelige tanden
  • Volledig natuurlijk
  • Bestel 1 18.99€ 20.99€
  • Bestel 2 34.18€ 37.98€ Je bespaart 10%
  • Bestel 3 45.57€ 56.97€ Je bespaart 20%

Wat zit er in deze tandenbleekset?

‘s Ochtends - munt

Calciumcarbonaat

Calciumcabonaat in de tandpasta helpt bij het verwijderen van tandplak, vuil en vlekken op het oppervlak die vergeling kunnen veroorzaken om zo wittere tanden te kunnen onthullen. Deze schuurmiddelen zijn ruw genoeg om de tandplak te verwijderen, maar zacht genoeg om schade aan je glazuur te voorkomen. Schuurmiddelen, gecombineerd met de schrobbeweging van je tandenborstel, reinigen het oppervlak van je tand. Dit is de reden waarom je tanden glad en schoon aanvoelen na het poetsen. Ze kunnen ook helpen om je glimlach witter te maken!

Menthol

Menthol wordt vaak aangetroffen in mondspoelingen, tandpasta, balsems en tal van andere producten en zorgt voor het vertrouwde verkoelende gevoel en een muntachtige geur en smaak.

‘s Avonds - houtskool

Houtskoolpoeder

Houtskool kan je tanden witter maken door vlekken voorzichtig weg te poetsen om je glimlach weer te laten glanzen. Oppervlaktevlekken zijn afkomstig van voedingsmiddelen die we allemaal wel consumeren. Denk aan koffie, rode wijn, tabak en donker gekleurd voedsel en dranken. Houtskool is licht schurend en kan tot op zekere hoogte ook oppervlaktevlekken reinigen.

Belangrijke ingrediënten

Aloë Vera

Aloë vera heeft ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. Om deze reden gebruiken sommige mensen aloë vera om ontstekingen die verband houden met tandvleesaandoeningen en andere orale problemen te behandelen en te verlichten. Aloë vera bevat ook krachtige antioxidanten die vrije radicalen bestrijden die celbeschadiging veroorzaken.

Glycerine

Glycerine is een bevochtiger. Het houdt water vast, voorkomt dat de tandpasta uitdroogt in de tube en voorkomt uitdroging in de mond tijdens het poetsen. Het kan de bacteriële activiteit helpen verminderen door de beschikbare wateractiviteit te verminderen en heeft daarom een ​​beschermende werking tegen tandbederf. Glycerine is een ingrediënt in producten voor het bleken van tanden om het verwijderen van vocht in het glazuur te versnellen. Door dit proces kan het bleekproduct de vlekken onder het tandoppervlak beter bereiken.

Xanthaangom

Xanthaangom dient twee hoofddoelen. Het wordt aan tandpasta toegevoegd om het gelijkmatig dik te houden. Het heeft ook het vermogen om vocht te binden. Dit betekent dat het kan voorkomen dat producten scheiden.

Användning

Is het veilig voor mijn tanden?

De mysmile dag & nacht tandpasta met borstel is een natuurlijke, gebruiksvriendelijke kit om je glimlach witter te maken. Het is veganistisch, dierproefvrij en verrijkt met ingrediënten zoals calciumcarbonaat, aloë vera, veenbessen en nog veel meer. Vanwege de natuurlijke ingrediënten heb jij nu de kans om harde chemicaliën te vermijden en te kiezen voor een natuurlijk alternatief om je tanden om een natuurlijke manier te verzorgen en witter te maken. Dankzij de toevoeging van munt kan het ook helpen om je adem te verfrissen. Het is ook zeer geschikt voor mensen met gevoelige tanden.

Gebruiksaanwijzing

Dag - munt

Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt op je tanden en poets gedurende de dag ongeveer 2 minuten.

Nacht - houtskool

Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt op je tanden en poets 's avonds ongeveer 2 minuten voordat je naar bed gaat.

Advies

Voor het beste resultaat gebruik je de mysmile dag & nacht tandpasta met borstel in combinatie met de dag & nacht tandpasta. Raadpleeg voor gebruik de volledige lijst met ingrediënten om persoonlijke allergenen te voorkomen.

Ingrediëntenlijst

Dag - munt

Sorbitol, Aqua (Water), Gehydrateerde Silica, Glycerine, Laurylglucoside, Cellulosegom, Xanthaangom, Calciumcarbonaat, Natriumsacharine, Natriumbenzoaat, Calciumwaterstoffosfaatdihydraat, Kaliumchloride, Smaakstof, Menthol, Magnesiumcarbonaat, Copernicia Cerifera-Was, Aloë Barbadensis (Aloë Vera) Bladextract, Vaccinium Macrocarpon (Veenbes) Zaadolie, Matricaria Chamomilla (Kamille) Bloemextract

Nacht - houtskool

Sorbitol, Aqua (Water), Gehydrateerde Silica, Glycerine, Natriumcocoylglutamaat, Cellulosegom, Xanthaangom, Houtskoolpoeder, Natriumsacharine, Natriumbenzoaat, Calciumwaterstoffosfaatdihydraat, Smaak, Menthol, Aloë Barbadensis (Aloë Vera) Bladextract, Vaccinium Macrocarpon (Veenbes) Zaadolie, Ananas Comosus (Ananas)

mysmile dag & nacht tandpasta met borstel Tandenbleekset

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk