maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

ProstaSure

60 Capsules | Natuurlijke Prostaat Ondersteuningssupplement

Na uitgebreid onderzoek naar mannen en hun behoeften heeft MaxMedix ProstaSURE gecreëerd als een natuurlijk voedingssupplement die speciaal is ontworpen om de gezonde mannelijke prostaatfunctie te ondersteunen. Het product is geformuleerd met populaire ingrediënten zoals beta-sitosterol en saw-palmetto en de supplementen worden alleen gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Dit maakt ProstaSURE uniek en een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke manier om voor de prostaat te zorgen.

 • Ontworpen om een ??gezonde prostaat te ondersteunen
 • Helpt regelmatig urineren te beheren
 • Met Beta-Sitosterol en Saw-Palmetto extract
 • Gemaakt met natuurlijke ingrediënten
 • Verrijkt met vitamine D3 en Selenium
 • Slechts 2 veganistische capsules per dag

Problemen die verband houden met een vergrote prostaat kunnen bij mannen veel voorkomend zijn. Er wordt gezegd dat dit ongeveer voor de helft van de mannen van 50 jaar geldt en nog schokkender, bij ongeveer 90% van de mannen boven de 80 jaar. Een vergroot prostaat is een probleem die voor veel mannen optreedt wanneer ze ouder worden. Wanneer mannen vaker urineren of midden in de nacht wakker worden om het toilet te bezoeken dan is het tijd om de gezondheid van de prostaat serieus te nemen.

 • Vegan
 • Zuivelvrij
 • Glutenvrij
 • GMP
29.99
Op Voorraad

Gratis levering vanaf €50.

Wat is een vergrote prostaat?

De prostaat is een kleine klier die dichtbij de opening van de urethra zit en in de kern van de blaas gevonden kan worden. Het is een belangrijke klier van het mannelijke voortplantingsstelsel en de belangrijkste functie daarvan is de productie van een melkachtige vloeistof die alkaliteit toevoegt aan het sperma. De meeste mannen kunnen een gezonde prostaat hebben, maar in sommige gevallen kan de prostaatklier ongemerkt beginnen te vergroten. Dit veroorzaakt druk op de blaas, die vervolgens de urethra afknijpt. Dit is de buis waar de urine doorheen gaat. Daarom zijn problemen bij het urineren gebruikelijk voor mensen die aan een vergrote prostaat lijden.

Tekenen van een vergrote prostaat

Een vergrote prostaat komt vaker voor bij oudere mannen, dit komt waarschijnlijk door natuurlijke hormonale veranderingen. Statistieken laten zien dat ongeveer 4 op de 10 mannen ouder dan 50 jaar symptomen vertonen die kunnen duiden op een vergrote prostaat, waarbij 3 van de 4 symptomen ervaren worden door mannen rond hun zeventigste. Er zijn een aantal symptomen waarop gelet kan worden met betrekking tot de prostaat. Meestal staat deze symptomen in verband met de blaas en urine. Dezensymptomen kunnen omvatten.

 • Moeilijkheden met het starten van de urinering
 • Toegenomen urgentie
 • Frequente urinering
 • Zwakke urine stroom
 • Gevoel van onvolledige ontlading van de blaas
 • urineincontinentie
 • Uitharding om te urineren
 • Een stroom die start en stopt
 • Wakker worden in de nacht om te urineren

Als u een van deze symtomen ziet of ervaart, raden wij u aan een arts te raadplegen voor meer informatie en diagnose.

ProstaSURE

Na grondig onderzoek naar de prostaat- en natuurlijke plantaardige ingrediënten, creëerde MaxMedix, ProstaSURE. Met de nadruk op mannen en hun behoeften is ProstaSURE ontworpen om een ??gezonde prostaat- en prostaatfunctie te ondersteunen. Dit natuurlijke voedingssupplement heeft een ??aantal vitaminen en mineralen, zoals zink, selenium en vitamine D3, die de mannelijke gezondheid en welzijn kunnen helpen. De formule bevat ook een hoog percentage van isoflavonen, een klasse van flavonoïden bekend om hun antioxidanten die nu worden gebruikt voor hun potentiële voordelen voor de gezondheid.

Belangrijke Ingrediënten

De ProstaSURE formule is zorgvuldig gemaakt met precieze hoeveelheden plantaardige ingrediënten om een ??natuurlijk en uniek supplement te maken. De actieve ingrediënten omvatten.

Beta-Sitosterol

Dit ingrediënt wordt hoofdzakelijk gevonden in planten, granen en notenoliën als een soort 'goede' cholestero. Beta-sitosterol is ook onderzocht omrent de mogelijke voordelen bij de mannelijke gezondheidszorg, waardoor het een belangrijk natuurlijk ingrediënt is in de natuurlijke prostaatsteunproducten. Voor meer informatie hierover, klik hier.

Saw-Palmetto Extract

aw-Palmetto is een kleine palm inheems aan het zuidoosten van de Verenigde Staten en wordt ook wel ‘Serenoa Repens’ genoemd. Traditioneel is het fruit extract ervan eeuwenlang door Amerikaanse Indianen gebruikt als een tonic om de urinestroom te optimaliseren. Recentelijk zijn er verschillende studies uitgevoerd die de eigenschappen van deze speciale plant naar voren brengen. Voor meer informatie hierover, klik hier.

Pompoenzaad

Pompoenpitten zijn bekend om hun waardevolle voedingsstoffen en zijn rijk aan zink, selenium en ijzer. Het omvat carotenoïde en vitamine E, die mogelijk de cellen beschermen tegen oxidatieve stress en schade. Er zijn ook studies gedaan met betrekking tot pompoenzaad en het behoud van een gezonde prostaat. Voor meer informatie hierover, klik hier.

Knoflook Extract

Knoflook is een populair bestanddeel dat veel voordelen heeft voor de gezondheid van de mens en is ook wel bekend met de Latijnse naam ‘Allium sativum’ . De belangrijkste verbinding die wordt gevonden in knoflook is Allicin, die verantwoordelijk is voor zijn kenmerkende geur. Ook is de knoflook uitgebreid bestudeerd voor zijn antimicrobiële activiteit. Voor meer informatie hierover, klik hier.

Zinc

Een zeer belangrijk mineraal voor het lichaam die bekend staat om bij te dragen aan het immuunsysteem. Er zijn verschillende studies uitgevoerd met betrekking tot zink, inclusief de relatie tussen gezonde zinkniveaus en goede prostaatfuncties. Voor meer informatie hierover, klik hier.

Hoe gebruik ik het?

ProstaSURE is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken zonder dat uw normale dagelijkse routine wordt verstoord. Neem twee capsules met water en doe dit twee keer per dag. Net als bij elke aanvulling raden we aan om de volledige ingrediëntenlijst te lezen om te controleren op eventuele persoonlijke allergenen. Dit voedingssupplement is gemaakt van de hoogste kwaliteit en is GMP gecertificeerd. Het wordt ook gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is veganistisch en vegetarisch.

Lees meer
ProstaSure 60 Capsules | Natuurlijke Prostaat Ondersteuningssupplement

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(5)
4 STERREN
(5)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

80.00% Gebaseerd op 11 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik gebruik het nu een week, ik neem aan dat het pas op de langere termijn werkt

A Adalbert K
Geverifieerde aankoop

Werkt gewoon.

H H.S.A.
Geverifieerde aankoop

Goed product en alles werkt nu een stuk beter

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Geweldig dat het een veganistische formule is

S Simón
Geverifieerde aankoop

Al minder problemen met plassen

J Joni
Geverifieerde aankoop

Blijft een moeilijk onderwerp, maar ben tevreden met deze aankoop

N Niels
Geverifieerde aankoop

Merkte al snel verschil en blijf de pillen zeker nog een tijdje gebruiken

V Vincent
Geverifieerde aankoop

Ik raad deze pillen zeker aan als je een te grote prostaat hebt, want zorgt echt voor wonderen!

L Lucas
Geverifieerde aankoop

Ik kan nu al iets makkelijker plassen dan eerst, top!

L Luca
Geverifieerde aankoop

Heel erg blij mee!

G Glenn
Geverifieerde aankoop

Plassen gaat nu uitstekend, nooit gedacht!

F Florian
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten