maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

2 Jaar Garantie

Silk’n Silhouette

Cellulitis apparaat

Overzicht

Minder cellulitis en een stevigere huid zonder chirurgie

Het is mogelijk! Transformeer uw figuur met de innovatieve Silk'n Silhouette. De unieke en gepatenteerde HT ''Thuis Aanscherping '' technologie functie biedt u een drievoudige werkingsmethode met fantastische voordelen. Het effect versterkt, helpt u om in evenwicht te komen en verbetert van uw huidstructuur.

 • Gratis levering
 • 2 jaar garantie
 • Bereikt diepere huidlagen en verstevigt losse huid
 • Verminderde lichaam omtrek
 • Geniet van een strakker lichaam
 • Uiterst geschikt voor thuisgebruik
 • Silk'n is wereldwijd marktleider in professionele esthetische apparaten
 • Veilige en handige manier om uw cellulitis dichtheid te verminderen
 • Geschikt voor billen, dijen, bovenarmen en heupen
 • Veilig te gebruiken in het comfort van uw eigen huis

Aanbevolen door artsen en dermatologen, Silk'n Silhouette is de ultieme tool om cellulitis dichtheid veilig en effectief te verminderen. De HT Technology bereikt alle huidlagen en warmt ze op, die de vezels in de huid contract maakt en geleidelijk aan scherpt. Bestel vandaag vóór 16:00uur om de volgende dag al te genieten.

 • CE gecertificeerd
 • ISO

Hoe werkt het?

Silk'n Silhouette vermindert cellulitis dichtheid door zich te richten op de vetlaag onder de opperhuid. Deze soorten vetcellen, bekend als adipocyten, slaan overtollige voedingsstoffen op in de vorm van vet. Als de volume toeneemt, ontstaat er een " klont " effect. Dit zorgt voor een ongewenst hobbelige effect die veel mannen en vrouwen krijgen, beter bekend als cellulitis.

Silkn Silhouette gebruikt HT technologie als een drievoudige werkingsmethode voor het verbeteren van uw lichaamscontouren. De drie belangrijkste aspecten zijn:

 • Bipolair FF energie: Dit verstevigt de huid effectief tot een diepte van 10 mm, wat leidt tot een vermindering van cellulitis.
 • LED light- gebaseerde energie: Dit werkt voor uw huid structuur om in u in evenwicht te brengen en effectief te herstellen.
 • IR thermische energie : Verbetert drastisch de structuur van uw huid als gevolg van de hitte door de Silk'n Silhouette.

Verschillende behandeling modes

Silk'n silhouette biedt drie verschillende soorten behandelingen. Elk van deze drie behandelingen is gemakkelijk te herkennen, dankzij de individuele lampen geplaatst aan de voorzijde van het apparaat . De verschillende methoden zijn gratis en bieden de beste resultaten wanneer ze samen gebruikt worden. Het is heel eenvoudig om van de ene modus naar de andere te wisselen. Druk gewoon meerdere keren op de knop ' Kies ' voor verschillende modussen totdat u het gewenste nummer bereikt dat u wilt gebruiken.

Welk energie niveau is voor mij?

Voor de eerste behandeling van een deel van de huid, is het aangeraden om niveau 1 te gebruiken. Zodra u vertrouwd bent met het verminderen van uw cellulitis, kunt u vervolgens naar de volgende energie-niveaus om de resultaten te krijgen.

Het uitvoeren van een behandeling

Zorg ervoor dat uw huid schoon en droog is vóór de start van een behandeling, voor het beste resultaat. De volgende fase is een overzicht van de beste methoden die u kunt gebruiken om het meeste uit uw apparaat en de verschillende behandelingen te krijgen.

 • ) Breng een dun laagje van de schuif gel (meegeleverd met uw apparaat) op het gebied van de huid dat u wilt behandelen
 • Kies je voor het eerst de modus van de behandeling, dan zal het LED-lampje branden.
 • Schuif de Silk'n Silhouette langzaam over uw huid, u moet in staat om een aangename warmte te voelen op je huid.
 • Gebruik een lichte en lineaire beweging door te glijden rond het gebied dat behandeld moet worden. Neem je tijd over het gehele gebied, door het apparaat zeer langzaam te verplaatsen.

Hoe gebruik ik de Silk'n Silhouette?

Als u niet zeker weet hoe u de cellulitis dichtheid op de beste manier moet verminderen, maak u dan geen zorgen! Neem een kijkje bij enkele onderstaande foto's.

Hoe vaak moet ik de Silk'n Silhouette gebruiken?

Om effectieve behandelingen te genieten met merkbare resultaten, raden wij u aan Silkn Silhouet twee keer per week te gebruiken gedurende 10 weken. Het is gebruikelijk dat na deze tijd, u in staat bent om veranderingen te zien in de contouren van uw lichaam. Om deze resultaten te handhaven, raden wij aan om regelmatig door te gaan met het toestel om de twee weken.

De Silk'n Silhouette is veilig te gebruiken

Aanbevolen door artsen over de hele wereld, ook goedgekeurd door de medische autoriteiten.

Daarnaast heeft deze Silk'n Silhouette klinische proeven rapportage voldoening ondergaan.

 • 80 % van de deelnemers aan klinische proeven bevestigd een duidelijke vermindering van de zichtbaarheid van cellulitis te zien.
 • 80 % van de deelnemers aan klinische testen bevestigd een duidelijke verbetering in de huidstructuur te zien.

Inclusief een thermische sensor voor optimale veiligheid

Om volledige veiligheid te garanderen bij het verminderen van uw cellulitis, beschikt Silk'n Silhouette over een thermische sensor die de temperatuur meet van het gebied van de huid dat wordt behandelt. Het stopt automatisch met het verzenden van warmte als de temperatuur van uw huid meer dan 41 ° C is. Daarom kunt u er zeker van zijn dat het gebruik van dit product een minimaal risico vormt voor uw veiligheid ten allen tijde.

Wat zit er in de doos?

Bij het openen van uw pakket, zijn de volgende onderdelen te vinden:

 • Silk'n Silhouette™ Body Contouring Device
 • Een fles Slider gel
 • Een AD / DC wall mount adapter
 • Gebruiksaanwijzing boekje

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(1)
4 STERREN
(1)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Goed

reviews 4

60.00% Gebaseerd op 3 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik merk dat ik minder cellulitis heb. Supper apparaat geeft mijn zelfvertouwen weer terug

S Silvie
Geverifieerde aankoop

Eerst het ontharingsapparaat van Silk'n gekocht. Omdat ik zo te spreken was over het merk, ben ik verder gaan kijken. Ik heb dit product gekocht van vakantiegeld en er nog steeds geen spijt van. Ik ben het gaan combineren met sporten en betere voeding en IK BEN ECHT VAN MIJN celullitis af. Het is dus niet geheel toe te rekenen aan dit apparaat, maar het zal zeker geholpen hebben. De behandelingen zijn pijnloos en het apparaat ziet er wel fancy uit. Echt een aanrader dus.

M Monique
Geverifieerde aankoop

Moet nog beginnen aan de kuur door tijdgebrek nog niet gestart.

a anoniem

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk